278

Хан Тервел

преди 2 години

"като се изтеглим назад" - роди се нов "бисер"! От ваксината ще да е...

277

Анонимен

преди 2 години

Напред! Науката е слънце, което във душите грей! Напред! Народността не пада там, дето знаньето живей!ПрецЕняйте си сами, умни и критично мислещи българи! На мен ми писна цяла година да слушам за 5Г, магнити, графени, микрочипове, 6г. биология, белини, групови заразявания, сороси, илюминати и всякакви подобни небивалици. С такива знания, разбирам защо ви учудва 1200 лева средна заплата. Та вие вероятно работите за 10 пъти повече!

276

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираха ме с Астра в Германия. Точно половин час по-късно Германия забрани ваксинирането с нея до становище на СЗО за тромбозите. Една седмица по-късно СЗО каза, че няма доказателство и ваксинацията пак започна. Починаха още десетки хора от същата рядка тромбоза. Чак тогава Германия, въпреки СЗО, я забрани пак за нашата възрастова група. Същите медии, които след първата забрана тръбяха да си следим симптомите, защото може да умрем, сега ни наричат *** и ненормални. Без коментар.

275

Незабавно

преди 2 години

Тъй наречения клиничен психиатър Сотиров да си скъса дипломата веднага,ако изибщо има такава!!! Всичките глупости,които е натворил са си за сериозен психиатричен анализ!Ако говори за собствената си незначителност добре,но да оплюва БЪЛГАРИТЕ е абсолютно долно и просташко! Този е дълбоко комплексиран човечец,който избива комплексите си,правейки се на много умен и знаещ.Откъде ги намирате все такива празнодумци и льольовци?!

274

Анонимен

преди 2 години

стига "простотий ве"!

273

Анонимен

преди 2 години

Гледай какво нещо е страхливият роб, все търси някой друг да преценя вместо него. Ами добре, ще си намерите!

272

Кжкбибиб

преди 2 години

Донкина, ти психолог ли си, Кво си изобщо?

271

--

преди 2 години

Късно е за предлагане на мерките. Още от момента, в който започнаха да заставят и да размахват пръст с треперлив глас, непремерени изрази като "Яко ще се мре" и прословутите чували, беше ясно, че ще последва това.И за мерки, и за ограничения хората трябваше да бъдат информирани. За ваксините - трябваше да се правят разяснения и информационни кампании. Никакви задължения, никакви санкции, никакви сертификати... Какви гени, какви разсъждения кой бил по-ценен?

270

do 277

преди 2 години

спасяват ... фарма индустрията да печели милиарди а вие се бодете наред с наркоманите

269

Анонимен

преди 2 години

Имаме проблем в комуникирането. . . докторицата да се упражнява в българския, което трябва да е . . . . Имаме проблем в комуникацията. . . Отглаголчени съществителни пази боже! Не мога да разбера тази неистова политагитация за нещо, което след три месеца изветрява и всичко се повтаря докато ръцете ти не започнат да изглеждат като на наркоман, т.е. истински болен! Преди да пишете глупости тук, информирайте се, но при липса на знания по български, изискване за чужди езици е обсолетно!

268

Анонимен

преди 2 години

И да е биологично оръжие, и да не е, резултатът е нов опасен вирус. Как си справя човечеството с вируси? С ваксинация!

267

Анонимен

преди 2 години

Ами образовайте ги тези хора! Вместо доктори да се карат в ефир, направете разяснителна програма. От политиканстване и самоизтъкване на нарцистични личности със съмнителна компетентност, пострада само народа. Ваксините спасяват. Как не го виждате ?

266

555

преди 2 години

В сравнително четен ежеседмичник-в. Галерия от 19-25 януари се появи интервю с доайена на кардиолозите в България проф. д-р Младен Григоров. И той като много други учени твърди , че ковид19 е биологично оръжие създадено от човека , затова и силата му не намалява , както се получава при всички естествени природни вируси.От американски таен военен доклад са изтекли данни,че ковид 19 е програма създадена и финансирана от САЩ в Ухан.И това ли е конспиративна теория? Взимайте правилни решения!!!

265

Германец

преди 2 години

"В България няма равни други условия. Най-малкото докторите са предубедени, а някои откровено нахъсени срещу неваксиниращите се." -- Смятай какви трябва да са докторите в Германия, където шансът да се споминеш от Ковид е около 16 пъти по-голям ако си неваксиниран. Какво е твойто обясение? Нека позная - "стъкмистика" :)

264

художника

преди 2 години

До 272 Твоите познати са починали от Коронавирус толкова, колкото ти си роден от камила. Може да са починали С корона, а не от Корона. Виж в смъртните актове какво пише и тогава дрънкай гулпости.

263

do 271

преди 2 години

Не познавам нито един пострадал от ваксина. Но пък знам две майки и една баба на колеги, един бивш колега и един съпруг на приятелка, умрели от коронавирус. Или викаш "такова животно нема, щом аз едвам съм разбрал, че съм го прихванал"...

262

Анонимен

преди 2 години

Всеки втори познава пострадали или починали от ваксата. Как очаквате да убедите хората? В момента съм с омикрон след преболедувана Делта и мога да ви кажа, че ако не бях нащрек, дори нямаше и да разбера че съм го хванал. Едва забележими симпоми.

261

художника

преди 2 години

В България всяко ново нещо, което идва отвън се приемало като заплаха - казва д-р Сотиров. А бе докторе, та ние имаме един от най-бързите интернет услуги, IT специалистите ни са на световно ниво, наша апаратура лети в космоса на борда на Вояджър, използваме най-новите модели мобилни телефони, всеки има в дома си маркова бяла и черна техника. Брей че бъзливи сме били в БГ, но сме достатъчно смели, за да не набодем децата си. Я се скрий некъде бе Идоит!

260

До Германец 225

преди 2 години

Видно е, че самочувствието ти хич го няма! Време е да посетиш психолог! Дано го осъзнаеш, за да има ефект!

259

Германец

преди 2 години

"Проблема е че реалния живот винаги е по-сложен от абстрактните модели. Така че да оставим времето да покаже кой е прав кой крив." -- Аз предпочитам да апроксимирам реалността с колкото се може по-голяма точност и на базата на това да взема рационално решение и адекватни мерки, а не да оставя времето да покаже дали нещо ми е било "писано", тенкюверимач :)