26

СМЕХ...

преди 2 години

Ами , то ... простотията , пиянството и чалгата ....до това водят...

25

Т.Шак

преди 2 години

"Блажени са нищите духом, защото тяхно е царството небесно"

24

Анонимен

преди 2 години

Това са плодовете на ЧАЛГАТА и мутризацията,унищожиха поколения, даже си имат и партия начело сУчиндолският Де Бил. От всеки автомобил, от всеки дом кънти ЧАЛГА и някакви кре те ни припяват и се кълчат. Пълна ОТВРАТ.

23

Анонимен

преди 2 години

Това е промяната на Радев и Петков!

22

Просветлението

преди 2 години

Е основната причина за свръхзатлъстяването. Буда дори е умрял от преяждане с еленско месо. Нашият банкянски Буда също е нонадебелял свръхтегловно поради сполетялото го в последните години просветление за смисъла на живота и ролята на парите.

21

Анонимен

преди 2 години

Не ходите ли по улиците? Чалгата и гангстерският рап отдавна е залегнал в сегашното поколение , което е рожба на чалгаризираното предишно. Забелязвате ли колко е актуално да имаш голями татуси и затворнически прическа? Отдавна е актуално и жените, не само момичетата да се обличат като мъже. Прибавете, че заемане челни места по пушене, дрогиране(сега му викат пробваме уж веднъж) и пиене. Прибавете и етническата промяна на

20

Анонимен

преди 2 години

Само в ТВУ-то е им избият чивиите и аресията!

19

Сюнет Будала

преди 2 години

Много съм рахат, че на 10 години ми направиха малка сватба. Оттогава редовно се подмивам, пардон, плакна си устата по пет пъти на ден.

18

До 19

преди 2 години

Чалгата е изделие на турския ислям. То и Светата Библия и Християнството забраняват татуировките и аморалния начин на живот, но..хората тук, в България и на Балканите, са прости. По статията: поредните непълнолетни,прости и неграмотни пикли, израснали без родителски контрол и които не учат и пречат в училище.

17

Не простота

преди 2 години

а простотия е проблемът на обществото ни днес. А простотията идва от липса на възпитание и морал, и не зависи от това кой колко пари има. Простотията се шири и сред незнайно как забогатели парвенюта и сред най-бедните, както и сред вишисти и сред неграмотни.

16

Вишну

преди 2 години

А примерно църквата да почне сама да се издържа ? Кво ще кажете а ?

15

Анонимен

преди 2 години

Не простота, а нищета, простотия, оскотяване. Горчивата истина за народа.

14

Анонимен

преди 2 години

Ислямската религия учи на смирение и здравословен начин на живот, забранява наркотици, татуировки и подобни неща без смисъл. Това е спасението на България, друго няма.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако България приеме Исляма нещата ще се променят към по-добро.

12

Анонимен

преди 2 години

Простотия! Побой между тийнейджърки за момче не е от днес или от вчера. Чалгата си каза своята дума и дейност.

11

Хаха

преди 2 години

Родители чалгари,какво могат да възпитат- панелно неграмотно, безмозъчно поколение с идеали-да имаш джип,силикон в джуките,гадже ,,мутра,,с оскубани вежди,гола кра.туна и много рисунки по епилираното тяло и някой ден щастието да отидеш на пазар в Истанбул ,или екскурзия в Дубай.Не във Виена,не в Барселона,не в Лондон,или Берлин-в Дубай.

10

Пълно Падение

преди 2 години

Най - глупавите са по високите постове на държавата и постоянно си демонстрират тъпотията и некадърността. Агресивно ни налагат нечовешки ваксинации, спекули и инфлации.

9

Анонимен

преди 2 години

До ХристоКакто е казал Иван Вазов, всики дето искат да смучат от държавата са един загубен плуг

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко сега се купува. Това поражда агресията. За пари есичко ще продадете.

7

Анонимен

преди 2 години

На това видео не видях бой, по-скоро мечка, но не и бой