30

Анонимен

преди 6 месеца

Нали това искахте ?

29

СМЕХ...

преди 6 месеца

Ами , то ... простотията , пиянството и чалгата ....до това водят...

28

Т.Шак

преди 6 месеца

"Блажени са нищите духом, защото тяхно е царството небесно"

27

Анонимен

преди 6 месеца

Това са плодовете на ЧАЛГАТА и мутризацията,унищожиха поколения, даже си имат и партия начело сУчиндолският Де Бил. От всеки автомобил, от всеки дом кънти ЧАЛГА и някакви кре те ни припяват и се кълчат. Пълна ОТВРАТ.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Това е промяната на Радев и Петков!

25

100 кила

преди 6 месеца

Баварец вадя от гараж, после на масаж гледаш репортаж за мен и моя антураж Искам много време, искам много ланци искам много ***, искам всичките В гаража ми няма BMW, даже нямам гараж обаче със брата *** две, лъжа, това е мираж кога ли на гости ще дойде парата да мога да кажа и аз лекo, не тряскай вратата а не остави ме до нас и руси цуцки да возя, да питам коте к`о ти от рап, рими и ноти не се купуват имоти, уж който учи щял да сполучи а в България как се получи който не учи носи гучи

24

Просветлението

преди 6 месеца

Е основната причина за свръхзатлъстяването. Буда дори е умрял от преяждане с еленско месо. Нашият банкянски Буда също е нонадебелял свръхтегловно поради сполетялото го в последните години просветление за смисъла на живота и ролята на парите.

23

Вергина

преди 6 месеца

30 години безнаказаност, как да не хванеш сопата!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Не ходите ли по улиците? Чалгата и гангстерският рап отдавна е залегнал в сегашното поколение , което е рожба на чалгаризираното предишно. Забелязвате ли колко е актуално да имаш голями татуси и затворнически прическа? Отдавна е актуално и жените, не само момичетата да се обличат като мъже. Прибавете, че заемане челни места по пушене, дрогиране(сега му викат пробваме уж веднъж) и пиене. Прибавете и етническата промяна на

21

Анонимен

преди 6 месеца

Само в ТВУ-то е им избият чивиите и аресията!

20

Сюнет Будала

преди 6 месеца

Много съм рахат, че на 10 години ми направиха малка сватба. Оттогава редовно се подмивам, пардон, плакна си устата по пет пъти на ден.

19

Анонимен

преди 6 месеца

22 в миналото манастирите сами са се издържали. Гледали са пчели, животни, имали са ниви и лозя. Но това не е темата тук. Освен ако не намекваш че мутрите през 90те окипазиха всичко, рекетираха измамиха и разпродадоха дори поминъка на манастирите

18

До 19

преди 6 месеца

Чалгата е изделие на турския ислям. То и Светата Библия и Християнството забраняват татуировките и аморалния начин на живот, но..хората тук, в България и на Балканите, са прости. По статията: поредните непълнолетни,прости и неграмотни пикли, израснали без родителски контрол и които не учат и пречат в училище.

17

Не простота

преди 6 месеца

а простотия е проблемът на обществото ни днес. А простотията идва от липса на възпитание и морал, и не зависи от това кой колко пари има. Простотията се шири и сред незнайно как забогатели парвенюта и сред най-бедните, както и сред вишисти и сред неграмотни.

16

Вишну

преди 6 месеца

А примерно църквата да почне сама да се издържа ? Кво ще кажете а ?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Не простота, а нищета, простотия, оскотяване. Горчивата истина за народа.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ислямската религия учи на смирение и здравословен начин на живот, забранява наркотици, татуировки и подобни неща без смисъл. Това е спасението на България, друго няма.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ако България приеме Исляма нещата ще се променят към по-добро.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Простотия! Побой между тийнейджърки за момче не е от днес или от вчера. Чалгата си каза своята дума и дейност.

11

Хаха

преди 6 месеца

Родители чалгари,какво могат да възпитат- панелно неграмотно, безмозъчно поколение с идеали-да имаш джип,силикон в джуките,гадже ,,мутра,,с оскубани вежди,гола кра.туна и много рисунки по епилираното тяло и някой ден щастието да отидеш на пазар в Истанбул ,или екскурзия в Дубай.Не във Виена,не в Барселона,не в Лондон,или Берлин-в Дубай.