21

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Пролетарщината!

20

Анонимен

преди 2 години

1. Ваксината не предпазва. 2. Ваксината е експериментална. 3. Ваксината е с неизвестно съдържание. 4. ПП искат насила да се ваксинираме. 5. Вече и пари дават за това. 6. Ваксината убива даже и здрави хора. 7. Забиеш ли веднъж ставаш импотентен. 8. Ваксината уврежда плода при бременни. 9. В дом Майка и Дете не приемат яйцеклетка на ваксинирани жени. 10. Ваксинирани не се позволява да даряват кръв. 11. Ваксината те прави като наркозависим да се бицкаш през 3 месеца. А кире ?

19

мафия

преди 2 години

Оставка!

18

Анонимен

преди 2 години

Тези пфрестъпници пак ще си сменят името да заблуждават 80 процентовите според техния иво.

17

Анонимен

преди 2 години

БСП от партия винаги гледала към Русия сега стана супер про Американски настроена покрай хвърчилото. Готови са с всички да управляват само да се докопат до кокъла. Славчо колко пъти казваше "ИТН НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С БСП." Кво стана чалго?

16

Анонимен

преди 2 години

БСП - 'Баси Смотаната Партия

15

Пиши "СРИВА&quo

преди 2 години

..А НЕ "свива".....ЗАЩОТО , ТАКАВА Е ИСТИНАТА , ЩОМ ДПС ГИ ЗАДМИНА ПО ВЛИЯНИЕ....!

14

Анонимен

преди 2 години

Корнела герберката ги унищожи отвътре!

13

Мъдрец

преди 2 години

Тази гургуличка ,Първан Симеонов, е толкова политолог и социолог, колкото Зеления чорап е държавник ! Първане, никакви висши промисли няма при Зеления чорап- една евтина позьорщина ,командвана от агентите около него ! Какво възнамерявал чорапа? Как ,какво? Да овладее държавата напълно и да я сложи на тепсия на Москва !!! Иначеза какво е истерията да маха Главния прокурор ????? Чорапът е национален предател и трябва да е в кауша !

12

село

преди 2 години

Не вярвам,да ги е УДАРИЛО,НЕЩО СИ.Гледах ги на14.11.КАК СЕРБЕЗ ГЛАСУВАХА,С ПО ДВА БАСТУНА,СПЪВАЙКИ СИ,НО С УМИЛЕНИЕ,ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ,ГАДОВЕТЕ,от ГЕРБ.СПОКО,Я ТОЖЕ,16-та возрасть,но стоял,домой.РАЗБРАХ,ЧЕ кибапчето,не ще стане0,20ст.

11

Тодор

преди 2 години

Изчезнете и не се появявайте никога повече ! Червени *** такива ! Окрадохте държавата и убихте елита и ... ВСИЧКИ ВЪН КАЗАХ !

10

Да ама Не

преди 2 години

Всеки да помни закона `Омерта`, или го пращат при Луканов навеки.

9

чети внимателно

преди 2 години

ДС циркaджилъците си мени, зъбите - не!

8

фен(бивш)

преди 2 години

Партизан,за бой,се стяга,само че НЕМА МАНДРИ И НИЩО,ПО КЪРА.

7

Мишо Миков е герой!

преди 2 години

Много е вероятно, този който ще създаде новата лява партия от социалдемократически тип да бъде Михаил Миков и понеже той е частен човек и политик, със сигурност тази партия няма да има нищо общо с комунистическата олигархия, нито с червените крадци, нито с кремълските тирани. Единствено от такава европейска партия се нуждае лявото пространство у нас, която може да оцелее при Новия световен ред. бг.

6

Анонимен

преди 2 години

Мозъчето му се свива на Първан...Факт.Човечето с най-малко мозъче сред т нар политолози.Но за сметка на това си пуснал брадичка да изглежда мъжествено.

5

Не пипайте

преди 2 години

Кака! Оставете я да довърши окончателно столетницата. Цялото това НИЩО, което сме сега, го дължиме на КОМУНИСТИТЕ! Господ гледа! Има възмездие за милионите човешки животи, които те, комунистите затриха! Този апендикс в организма на нова БГ, няма място!

4

Анонимен

преди 2 години

Мдааа Ковид сви БСП . Още една вълна и няма да влязат в парламента и те като мафията герб.

3

Анонимен

преди 2 години

Герб,ДПС,Възраждане =турски интереси,ПППП,ДБ,БСП=американски интереси .Неоспорим факт.Български интереси в тези партии няма.

2

Анонимен

преди 2 години

БСП не е социална партия Тя изпълнява американски заръки.