41

Анонимен

преди 2 години

Браво на Корнелия! Да е жива и здрава и още дълги години да съсипва БСП до пълно унищожение. Браво и на Костов който я внедри там под прикритие.

40

Анонимен

преди 2 години

Корнелия е позлатена за разсипването на БСП. Тя е една от най-верните марионетки на Боката. Кефя се как омагьосва пенсионерите и те верни другари я гледат в захлас, а тя им се надсмива и гушва торбите с паричките.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами направете бе, какво само приказвате? Направете! Ама не можете, можете само да приказвате! За да направиш смислена партия, трябват смислени хора, смислени идеи, смислени платформи.... Нали направихме СДС, къде го сега? Направихме АБВ, направихме ДСБ, направихме ДайБългария... С едни и същи дейци от едни и същи бардаци! Там ще отидат и ГЕРБ, и "ПатрЕотите" (той Валерката скочи ли от кея?). Сигурно и БСП там ще отиде! Защото нужните неща липсват, няма и морал!

38

Иво-Рз

преди 2 години

Какво е БСП?

37

Алекс

преди 2 години

Добре е ,че България следва европейските тендеции.В останалите държави бившите комунистически партии изчезнаха.Благодарение на др.Нинова скоро това ще се случи и в България.

36

Анонимен

преди 2 години

от другата страна са формации, които гледат на запад - ПП, ДБ. --------- е нали Херо Мустафа им плаща, къде другаде да гледат?

35

анонимна

преди 2 години

Браво на Корнито! "Успешно" води вече бутиковата БСП към небитието.Това,което десетилетия наред не успяваха да направят десните-да унищожат комунистите-тя го прави перфектно.Само така и смело напред по същия път!

34

ООООХ...

преди 2 години

ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ПЪРВАН СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ -ХАЙДЕ ПОСПРИ СЕ МАЛКО ЗАНИМАВАЙ СЕ С ГЕРБ А НЕ С БСП ПЛАЩАТ ИМ ДА ГОВОРЯТ ПРОТИВ БСП И НИНОВА И ТЕ НЕ СПИРАТ НО ГРЕШАТ ПО ТОЗИ НАЧИН НАСТРОЙВАТ КОЛЕБАЕЩИТЕ ДА СЕ АМБИЦИРАТ

33

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от нова партия, БСП да се върне при социалистите и своя традиционен социалистическо-демократичен облик, върнете им цветовете, а Радев да се върне в президентството или при военните, той не става за политика!

32

корНи

преди 2 години

Последен валс. Сбогом Любима, ще си спомням за теб дори ... и след Радевата зима...

31

Анонимен

преди 2 години

Ковида мутирал бил, хе-хеее.По-голям мутант от БСП няма, иии_бахааа м-та на всички вируси по света взети заедно.

30

izh

преди 2 години

Мутроприватизаторите инвестират огромни пари в изчезването на връзката им с партията майка. Назначиха си президент от техните , правителство второ и трето издание от мутролизците с петолъчки. Сега е ред на медиите и вече никой няма да смее да зададе въпроса ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ

29

ПЪРВАН - ПРОДАЖНИК

преди 2 години

Бързо извъртяха опашките с А. Райчев...

28

Анонимен

преди 2 години

баба Гинка умря още преди да я приемат в Ковид отделение живя бедно и безрадостно в скръб и печал на студено и с гладуване на пенсия от 200 лева въпреки всички нещастия с които живя баба Гинка никога не пропускаше да отиде и да Пусне бюлетина против БСП в студ или горещина със скъсаните си дрехи непрани с години заради скъпите вода и ток. Баба Гинка до последно верваше в светлото анти БСП бъдеще Умря Гинка, както умряха и приятелките Вуна, Пена и Мара умреха стопени гласове им завинаги.

27

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите никога не свършват. Едни си отиват, но други се пенсионират. Ако БСП е пенсионерска партия, то значи е вечна. Проблемът на БСП е Нинова, която се е вкопчила във властта над партията и не ще да я пусне. Резултатът е, че БСП може и да изпадне от парламента, ако Нинова остане шеф.

26

Баба ми Гинка

преди 2 години

баба Гинка умря още преди да я приемат в Ковид отделение живя бедно и безрадостно в скръб и печал на студено и с гладуване на пенсия от 200 лева въпреки всички нещастия с които живя баба Гинка никога не пропускаше да отиде и да Пусне бюлетина за БСП в студ или горещина със скъсаните си дрехи непрани с години заради скъпите вода и ток. Баба Гинка до последно верваше в светлото бъдеще на БСП. Умря Гинка, както умряха и приятелките Вуна, Пена и Мара умреха стопени гласове завинаги за умиращата БСП

25

тешка реформа

преди 2 години

Има остра нужда от БКП, а БСП трябва да се закрие.

24

Разпада на БСП

преди 2 години

НЕ СА ЗА ЖАЛЕНЕ след КАТО изпаднат от парламента и партията умре. Внуците на червените милионери ограбвали държавата пак ще са добре. Внучета червени вече с купени западни дипломи охранени, угоени с дебели сметки и фирми могат ако много сакат власт да се представят за новите млади предприемачи бизнес ориентирано да поодруусат пак държавицата ни жалкаа и мизерна.

23

ДА Назрява време е

преди 2 години

БСП като най-старата пенсионерска партия да си отиде в миналото заедно с пенсионерите, които умират всеки ден уж от Ковид, но живяли на мизерни пенсии и искренно вярвали и гласували за БСП. Няма НИЩО СТРАШНО цялата партия на БСП да напусне парламента така както дойдоха и си отидоха НДСВ, ВМРО, Атака, Воля и други. Време е да си ходите в миналото няма бъдеще старият човек старата партия умират и си отиват неизбежно е по-леко ще е по-бързо да си отидете доброволно всички с куфарчета с пари и злато

22

Прабългарин

преди 2 години

България не е нормална страна , аз се отказвам да се боря за ОПРАВИЯТА на България ! Ако желаете ме издигнете да управлявам, ако желаете не ме издигайте да правлявам ! Решението е изцяло ваше !