140

Анонимен

преди 2 години

"Западняците искат да платят на някого за да воюва с Русия заради техните интереси"Само превратът в Украйна 2014 г, когато си сложиха сегашното марионетно правителство, струва на САЩ 5 милиарда долара

139

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика"Западняците искат да платят на някого за да воюва с Русия заради техните интереси." Много умно си го казал. Само не съм много сигурен за плащането, да не се окажат прецакани

138

Анонимен

преди 2 години

"Руската заплаха по украинската граница ни тревожи много, допълва адмиралът."Ами то и на руснаците хич не им е приятна амерканската заплаха по украинската граница, те затова са там. САЩ в Украина направи преврат, сложи си свои хора, кани я в нато и трупа въоръжение дори още преди да е влязла в нато. Русия искаше гаранции за безопасност в това отношение - вие не ги дадохте - сега се "тревожете много"...

137

Сталин СССР

преди 2 години

Белгииската армия, ха ха ха ха тия имат ли армия...Те не знаят към кои пол принадлеват...

136

Пешо кръцата

преди 2 години

Малииий, плаши ми се коня!

135

Този

преди 2 години

Тези кога ще си признаят че са, и винаги са били просто дърдорещи свидетели на случващото се

134

Пурко

преди 2 години

Тия умници от запада(може да се каже и лапада)защо си мислят,че ще има бойни действия на терен.Не,драги ми смехурковци.Ще летят само ракети,пък дали някой ще спечели..........???

133

Анонимен

преди 2 години

Толкова дрънкане на оръжие няма да е напразно.

132

Русия се забавлява

преди 2 години

Мести ешалони с техника насам натам, а запада се сбърква от рефлекси - и то зимата и то на студено! Явно рашките карат по старото правило за водене на спор: "Ако не можете да ги убедите, объркайте ги!"

131

В.

преди 2 години

Някой помни ли линията Мажино. Непревземаема отбрана на Франция срещу Германия. Франция капитулира за 2 седмици. Немъцът решил да заобиколи през "братска" Белгия. Белгия е прегазена за 24 часа. Това им е последната война. Големи. ... Преди това режели бебешки ръчички за трофей в Конго.

130

Анонимен

преди 2 години

Белгийската армия представлява: 8500 пехотинци с пушки, 41 бр бронирана техника, 200 камиона и джипки, 2 фрегати от средата на 20ти век, 6 противомоинни кораба(никой вече не ползва морски мини), 2 катера, 1 учебен кораб и 1200 "военоморски служителя", 10 изтребителя, 15 военни самолета за превоз на техника, 4 хеликоптера, 70 ракети за близък обсег(Русия не е близо), 1700 военни медика. Останалите 10 000 служителя са цивилни. Общ брой военни 24 000. Простете ми ако не мисля, че ще изплашат Русия.

129

Анонимен

преди 2 години

Ако реши, Путтин може да затрие Белгия само докато си пие кафетотия подготвяли самолети 😄

128

българин

преди 2 години

До: номер 144 За какво и е на Русия да праща 300 ядрени ракети? Къде ти е логиката? Със същия успех би могъл да им прати и компоти от праскови!

127

Жоро Сороса

преди 2 години

Путин няма топки да нахлуе в Украйна. Сега помпа мускули. но като положението стане сериозно щи подвие опашка.

126

българина

преди 2 години

Русия може да прати средно 300 ядрени ракети на държава, за Белгия може и 50. Колко самолета имат и за какво са им?

125

българин

преди 2 години

До: номер 141 Ми много хора сме ходили, не е като да не сме ходили. Ми мизерия си е, да си кривя душицата ли? Баща ми беше там и общо взето наблюденията му са - колкото по на изток, толкова по-голяма е мизерията. А ти къде си ходил като критикуваш? Точно ти не си ходил, но придиряш че други не били ходили! Ако изобщо си ходил сигурно в Москва и Питер само, но Русия не е само Москва и Питер!Там е хубаво, но само там!

124

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 117: "Русия няма ресурс да застане срещу Запада"? Западът няма ресурс да застане срещу Русия. Западняците искат да платят на някого за да воюва с Русия заради техните интереси. Няма да се намери такъв. Ако Украйна има г'лупостта да започне, Русия ще присъедини към РФ Донбас и Луганск и с това ще се приключи. От запада - самкции, приказки и дотук.

123

Анонимен

преди 2 години

До наблюдател 137 - Ако от опциите да умреш в разкош ИЛИ да продължиш да живееш по някакъв по-нормален - спокойно може да се метнеш от 18-ия етаж още сега

122

Анонимен

преди 2 години

Отворко, който наблюдаваш мизерия в Русия, ти поне един път ходил ли си до там? Ако не си ходил, съсредоточи се върху мизерията в България, освен ако не си излизал от София последните години.

121

българин

преди 2 години

До: номер 130 Кой нахлува в Люксембург бе, Люксембург е малка европейска държавица, с население по-малко от град София. Военновъздушните сили притежават само два транспортни самолета. Небето над Люксембург обаче се охранява от всичките самолети Боинг снабдени с AWACS на НАТО, а именно 18 на брой машини с AWACS! Всички те са регистрирани именно в Люксембург! Така че полека с нападенията. Това което Бин Ладен успя да направи в САЩ, тук не може да стане!