36

Herr Muller

преди 2 години

До Хер ...на Мелничаря --- Къф телефон те гони, бе човек. Излизаш от Шереметиево и пред тебе шпалир от таксита. Така е и на Хитроу, така е и на JFK, така е и на Уошингтън Далъс Интернешънъл Аирпорт и къде ли не. Ти май само си чувал за тези летища и държави от Интернет. При последното ми посещение за 52 километра, палтих 8 паунда. СЕГА започваш ли да загряваш, че не чатиш с Емилио Салгари, оня лъжец, дето е гледал чужбина през крив макарон.

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Ататюрк, но Ердо яде кюрди

34

Анонимен

преди 2 години

Ататюрк е ориентирал Турция по западен образед и бил голям фен на България, респективно на Германия, тъй като тогава България е била изградена по немски образец. Правил е многобройни ласкави изказвания по адрес на България. Взаимствал е много неща виждайки ги от България и ги е приложил в Турция, включително армията си я е направил по български образец. Сега Ердоган прави точно обратното. Отдалечава държавата си от модерния и европекйски облик и ги връща обратно към тип султанско управление.

33

Анонимен

преди 2 години

Що не напишете за изчезващите хора в Турция ?Интересно е много .И къде отиват органите на хората .Интересно е .

32

Хер ...на Мелничаря

преди 2 години

За 10 паунада=1000 рубли в Москва ще те возят 1 час..там моето момчнеце си поръчваш такси по мобилния и виждаш каква цената ти предлага за маршута ти ...например от Обеля до Люлин 8,35 лв и ти плащаш с карта и таксито ти е от 3 до 8 минути пред входа и сядаш и слизаш без таксиста да почне да мръкна,че няма ресто,че ...знаеш ги нашите *** все се оплакват,а за 10 паунада=1000 рубли само ще четеш каталога на Плебой... Много си изостанал ,я бегом на мелницата да работиш какво можеш.

31

Ястреб Османлията

преди 2 години

Малко по-късно ще ви кажа какво ядем обичайно ние турците...

30

Анонимен

преди 2 години

вземи_саламче

29

Анонимен

преди 2 години

гaгaypките харесвот турски салами,давал съм салама на няколко гaгaypkи след това сами идват при мен и искат още

28

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се обсъжда какво са яли ... не е ли по-добре да се обсъди, защо толкова време след ново правителство и президент, няма и намек за поздрав или, посещение или каквито и да са отношения с Турция ?

27

Анонимен

преди 2 години

Има някаква авария в Иран, в резултат на което газта към Турция е спряна. Това е официалната версия. Това което се говори е, че Турция не си плаща задълженията към Иран и затова Иран спира доставките на газ за Турция. Най-малко за 3 дена спира подаването на ток за производителите в Турция. Всяко производство в Турция спира. Такъв режим на тока за цели 3 дена не е имало никога в историята на Турция. Също ще има и режим на газта. Засега е за 3 дена, но не се знае може да е за повече.

26

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 22 ---- Най-голям кеф е да сменяш бритиш паунди за съветски (пардон, руский) рубляци. Даваш 1000 паунда, получаваш 106 000 рубляка. Лайф до откат, девушките сами налитат и цял месец голи хора, сексуални изненади, полови ръченици, ядене и пиена на корем и накрая ти остават много пари. Да не думам, че в Масква, за 10 паунда шофьорът ще те вози цял ден, където си поискаш, а срещу още 10 ще ти намери частна квартира плюс още 20 и каталог с девушки по избор.

25

Herr Muller

преди 2 години

Всеки, който яде - изхвърля преработената храна, а какъв табиет имат в Турция след изхвърлянето на екстрементите научете от Гуугл, като напишете Процедурата "ЧАЛАМБА"

24

ДО 24

преди 2 години

Гешев трябва да прочисти тези неща от Доган , казва се *** .Надявам се че ДАНС следи Гешев , както беше с Плевнелиев в Австрия - за да си вземе парите от ЧЕЗ за Тока .

23

Теолог Богословов

преди 2 години

Ататюрк е бил българин и човек - пиел е ракия. А глупавото ислямистко дьомне не пие, но е най-големият производител на спиртни напитки в Турция. Отново пример за двойните стандарти на мракобесната религия на примитивите.

22

Анонимен

преди 2 години

Каскета какво търси при Ердоган.Д не е приел исляма?

21

izh

преди 2 години

Всичко е бизнес. Всяка статия се заплаща. Напоследък нещо намаляха писанията "Бат'Бойко е виновен". Получените пари се изпапаха. Е, някой трябва да даде нови. Абе , НЯМА ЛОША РЕКЛАМА

20

Анонимен

преди 2 години

1 норвежка крона е 0.19лв къде е по добър стандартът на живот в България или Норвегия?Въпрос за 20лв. хаха

19

Анонимен

преди 2 години

20 Въпроса е *** какво е яла ?

18

Анонимен

преди 2 години

гaгaypите 500г. са яли османски и 200г. византийски салами,700г. чужди салами

17

Истината

преди 2 години

АТАТЮРК forever