56

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е диабетик.

55

Анонимен

преди 2 години

Ние пък мааме мусака и разбиваме екосистемата!

54

Анонимен

преди 2 години

А нашия президент маа жулани, приготвени лично от Деса.

53

Ayyy

преди 2 години

По-интересно е как а не какво... Направете си справката и ще останете втрещени...

52

Анонимен

преди 2 години

Може да ни е много тъжно, но истината е, че сме живяли под сянката на велики империи- Византийската, Османската и Руско-съветската. А още по- тъжно е, че сме споделили упадъка и на трите империи и това ни е повредило много. Преди години с спомням една професорка от СУ каза - Далавера, рушвет и бакшиш не са български думи.

51

Олд

преди 2 години

Добре си хапва Режебчо а поданиците му са на студена водица.

50

vlady

преди 2 години

Ататюрк е бил голям професионален пианист, майстор на чашката - в рекорден запой е изпил два литра ракия наведнъж и е паднал геройски от усложнена цироза.

49

българин

преди 2 години

Вие,от "Днес.бг",няма ли нещо по интересно,за което да пишете,та ми навирате в лицето какво са"плюскали" два феса? Робския синдром ли ви натисна? За тикива статии заслужавате да бъдете лишени да пишете.Дали в турските сайтове пишат за Г.Димитров,Т.Живков и пр. какво са обичали да ядат?Срамувам се от вас.

48

Анонимен

преди 2 години

Властта беше превзета с контрол над мислите на хората(майнд контрол) - буквално, това е голата истина, а след това и с манипулация на изборите!

47

Анонимен

преди 2 години

До От разведката Не ми дрънкай празни приказки, за нещо, което го видях с очите си, точно това правят някои турци, вкарват чипове в колите, лъчеви оръжия с които изтезават хората и други неща правят.

46

От разведката

преди 2 години

Като прочетох логичните ти и адекватни коментари, наистина се убедих за инжекциите и лекарствата ,които използват турските служби за дестабилизация на света! Ама сякаш на тебе са ти били двойни дози...

45

Анонимен

преди 2 години

Машата на Ердоган - Бойко, така и не разбра, че Бойко и Цветанов, бяха изпързаляни от своите приятели, бяха следени и хората , които им помогнаха да вземат властта, бяха следени и преследвани, изтезавани, убивани години наред от турците и не само, но турците са в дъното на интригата! Вижте кои взеха властта и кои партии и кои ложи и направете връзка с Турция, за да се убедите! Цели семейства и родове бяха избити в България! Турция е заплаха за Европа, европейци, събудете се!

44

Анонимен

преди 2 години

И още нещо, чрез храната, лекарства, инджекции или по друг начин, вкарват вещества с които могат да ви манипулират и напълно да контролират мислите ви, без дори да разберете, че сте контролирани и командвани какво да говорите и вършите, изключете Турция от НАТО, тя се е превърнала в чудовище, работят срещу европейците и европейските граждани подмолно, изключете ги от всякакви европейски организации и постове!

43

Анонимен

преди 2 години

Бойко не разбра, че неговите турски приятели го изиграха, махнаха ЦРУ и сложиха военните и турците, които преобладават в НАТО да командват! Изключете Турция от НАТО, те чувстват Европа като свой враг или като място откъдето могат да използват,вземат,печелят, използват всякакви организации за манипулации или натиск, заплахата никога не е била Русия, а Турция, защото турците работят подмолно срещу европейците!

42

Анонимен

преди 2 години

Европейците са слепи,турците ги разкъсват отвътре, слагат проследяващи и лъчеви оръжия по колите им, убиват хора, вероятно правят и много други неща, работят подмолно срещу европейците и са заплаха за Европа! Заканват се да завземат Виена и това не са просто приказки, те асимилираха маса хора и държави през последните десетилетия или имат асолютно влияние и оказват натиск, изключете ги от НАТО, защото използват всякакви служби и организации за целите си, те са зло и реална заплаха за Европа

41

Арменският поп

преди 2 години

Магариц Марципанян, ти докато отидеш с кощницата сьс сладките до тоалетната отдавна ще си цапнат с нещо твьрдо по голямата кратуна от някой турски дрон!Наблюдаваме ви денонощно!Няма вече да минат измишльотините ви за геноциди меноциди!Нали бяхте много умни-кой дойде да ви спаси?Никой!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Само дето не е написано какво ще яде турския президент след 100 години.

39

Черноморски Гларус

преди 2 години

А, аз знам какво яде Айшето комшийката!

38

Храната ясна

преди 2 години

Аз се интересувам по-скоро какво е и3срaл. Може ли статия и за този любопитен топик? Мерси.

37

Какво е ял

преди 2 години

Не се гледа в паничката на хората. Това е невъзпитано. Ама явно медиите немат никакъв морал. Какво ги е еня. Ако можеха, сигурно щеха да му вземат филето из ръцете. *** е брат. Кво да говорим. Смех. Смейте се и така..