55

Баце каза,

преди 2 години

Парите за магистралата са налице, или - пари ИМА, а след като е имало пари и ГЕРБ са изчегъртани къде са парите. Има думата о.з. ген. инж. Президент Зеленочорапов и неговата харвардска сянка.

54

Анонимен

преди 2 години

Това , което е построено от Борисов се вижда и може да се пипне. Сегашните министри нищо не ги интересува освен назначаването на роднини и приятели на служба. С празни приказки и обещания какво ще стане след пет години когато те няма да се на власт успиват наивните и прости българи.

53

Worker

преди 2 години

Да, направеното от Борисов е ПОВЕЧЕ от видимо. Тея хаирсъзи да покажат ТЕ какво са направили. Само алабалистика, юмруци, възгласи, чегъртания и... пръдня боя.

52

Анонимен

преди 2 години

Този мръсен и противен костовист с турско име.

51

Правилно

преди 2 години

Особено като спреш строителството и задържиш парите. Които впрочем къде отидоха?

50

Шефа му

преди 2 години

На Караджов шефа(ония от спиди дето си плати 500к) обеща в национален ефир, че 5,6 моста и 3 тунела ще станат за 4г мандат.Същото обеща в национален ефир Кокорчо. Кирил каза, че като спрът кражбите ще има пари за 3 магистрали. Не се заяждам с тях, ще се радвам всичко да бъде изпълнено, А НЕ ДА СЕ ОТРИЧАТ КАТО ЮДА ОТ КАЗАНОТО! Както се казва, пътят към АДА е послан с добри намерения, ЮДИ. Дръжте си на думата, ОК?

49

Много

преди 2 години

...са смешни щатните плювачи, напъвайки се да омаловажат построеното при Борисов! За 10 години...40 километра Метро! Цяла София е обградена с Околовръстно! Във всеки български град е преустроен центъра! По цялото Черноморие ...пречиствателни станции! Бяха завършени магистралите ..Тракия, Марица, Люлин! Беше построен втория мост над Дунав...! Тия, за вече година, не са построили и един километър, ама отворили уста да търсят сметка? Нещастници!

48

Анонимен

преди 2 години

Обиждахте бойко че глупав бил, *** бил и тн ама строеше. Ето ви сега умните, едно хубаво да ви управят. Харвардстко ли ви е вече или не още?

47

Бойко

преди 2 години

От както хей дружинката са на власт удрят дъното на дъното. Те клечка за *** си не могат одялат, камоли магистрала да правят и държавата да оправят. Ще го тъсите Бойко и ще се молите да се върне!

46

Ken

преди 2 години

Разбира се, че не е било възможно да стане готова. Дори да беше станала готова, щеше да има нужда от ремонти. Ако случайно нямаше нужда от ремонти, някакъв друг недостатък щяха да и намерят. Те са изобретателни.

45

Анонимен

преди 2 години

ДБ ЩЕ БЪДЕ ЛЕКУВАНА С БОЙ И СРЪБСКА МУЗИКА

44

И кво стана ся?

преди 2 години

Много пари пръснахме, ник'къв ... не го обръснахме...

43

Анонимен

преди 2 години

ДБ Е ТОР ЗА БСП

42

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПП ДЕМОКРАТИЧНА МАФИЯ С ИДЕОЛОГИЯ ЛИБЕРАЛНА КОРУПЦИЯ.

41

Кирчо и Асенчо + РР

преди 2 години

обещаваме че магистрала ТРАКИЯ ще е готова 2044 год.

40

Анонимен

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ БЕШЕ ВЪЗМОЖНО. ЗА ГРОЗДАН КАРАДЖОВ Е ВЪЗМОЖНО САМО ДА КРАДЕ.

39

Ние

преди 2 години

Намерил се кой да говори за предизборни обещания. Що за наглост.

38

Пробуждане

преди 2 години

Ей, тва магистралите не било като да друсаш гьобеци и пиеш бира на концерт на куку бенда.

37

Анонимен

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че единственият начин да се оправим, е да обявим война на Германия и да я изгубим след 24 часа. После ще трябва да се учи немски, ама няма да дъвчем някакви магистрали още 50 години:))))

36

Анонимен

преди 2 години

Ко'тана, а чалгето? Нали уж сте голяма работа..?!