75

пена

преди 2 години

Какъвто и да беше Бойко, той поне не мрънкаше, че му е трудно и че много неща "нямало как да станат". Дори и с всичкото крадене, свърши повече неща отколкото комунистите преди него направиха за 40 години!

74

... се ве

преди 2 години

ама тиквения ви режим приключи,смешки такива хахахахахах

73

4epa

преди 2 години

ЩЕ ИМА МАГИСТРАЛА АМА ДРУГ ПАТ !!!!!! КОМУНИСТИ САМО ПРИБИРАТ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ- ХАИДЕ ДА ВИ Е 4ЕСТИТО !!!!!!!!!!!!

72

До 75

преди 2 години

Ама той Борисов си е най-вече виновен за станалото. Имаше цялата изпълнителна власт. Какво чакаше? Те го клеветяха най-долно, а той стоеше като *** и само повтаряше как било демократично да се протестира. На ви сега една демокрация!

71

Продавам Дипломи

преди 2 години

(Кирето няма диплома от Харвард, а от университет във Ванкувър.) Да, продавам дипломи. Къде ви е проблемът? Паспорти за $2500 с регистрация в паспортен офисен.

70

Comrade BORISOFF

преди 2 години

Преди да пишете срещу мен, си измийте гурелите, за да можете да виждате. Щях да довърша всичко, имахме пари, но съветските ибрици около президентина ни спретнаха ПУЧ. ДНЕС четворната коалиция ви краде четворно, а вие ръкопляскате. Продължавайте да чегъртате. Имам две машини за пуканки и два вагона с царевица.

69

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че Хемус няма да е готова до 2027. Дори и до 2030 е под въпрос да стане. Тотален срам да не може да бъде направена толкова години една магистрала в Мизия! Няма да има никакви 4 моста на Дунав и още толкова тунели в Стара планина в мандата на "промяната". Ама като гласувахте за партията на Радев, да сте мислили по-рано. Учете се как Гърция строи магистралите си! Сърбия без да е в ЕС отдавна задмина България в този аспект.Кирето няма диплома от Харвард, а от университет във Ванкувър.

68

Kirow The Harvard

преди 2 години

На фсеоуслушанье съм анонсирал, че ще построя тунели и мостове, но това беше предизборна далавера за електората. ДНЕС "първи приоритет" е братската Дружба с Маседониа и построяването на ЖП линия, за да си ходим на гости и раздуваме политиката. Всичко останало е " аберацио иктус", втори, трети и 4-ти приоритет. Въоръжете се с търпение и купувайте "топли дрехи" щото ще ви трябват.

67

Анонимен

преди 2 години

А колко пъти Боко ханъм и Свинетзила обещаваха магистрала Русе - В. Търново? Щеше да е готова до 2016, после 2018, после 2020 и все още е на ниво драсканица върху салфетка! И магистралите и газовите тръбопроводи и всичко докоснато от комунистите от гроб е тотал щета! Къде са 500 милиарда километра магистрали на Боко ханъм? Да не говорим, че двулентово пътче без маркировка не е магистрала! В България няма нито един метър магистрала! Има подобие на второкласни пътища!

66

1

преди 2 години

До Анонимен-70, а банкянския тарикат,говореше друго.

65

Анонимен

преди 2 години

Чааакай малко. Кирил Петков (а.к.а. харвардското чудо) каза, че до края на мандата им трябва да построят 4-5 моста на Дунав и 2-3 тунела под Шипка. Сега неговите министри обясняват, че "няма начин" една магистрала да бъде довършена за 3 години.

64

Анонимен

преди 2 години

Караджов: Никога не е било възможно "Хемус" да е готова до 2024 г. ----- абе пръдльo нали ококорения и Про100то Кире ОБЕЩАХА, че до края на мандата Хемус ще е готова, ще има 3 моста на Дунав и 2 тунела под Стара планина?

63

Анонимен

преди 2 години

На подмяната плановете ги знаем , всичко се планира за след 2027, тоест когато те нама да са на власт. С една дума , те не смятат на правят нищо освен да лапат един мандат. Отчетност на парите им няма , залагат кредити в бюджета. Промяната е пълна , само дето е за лошо , а едва сега е започнала. За съжаление деня си личи от утрото, а то започна с един доказан лъжец и един осъден крадец. Но народа е *** или машинките са фантастични.

62

Много

преди 2 години

...е смешна "опорката", Борисов строял, за да "краде"! Тези понеже не крадяли, затова нямало да строят? Хайде измислете нещо по-умно, или идете да ви напишат!

61

До Трола

преди 2 години

Постройте поне наполовина това, което е направено по времето на Борисов ,пък тогава коментирайте! Ще стане вече година, а след вас ...нищо! Едно голо "чегъртане"! Е , и теглене на заеми и крадене като за последно!

60

Анонимен

преди 2 години

Много тролчета коментират строителството на магистрала Хемус,без да са направили и курник в живота си. Ако някой обикновен гражданин бе построил по същия начин и телена ограда на двора си веднага щяха да му я съборят като незаконно построена , че и глобащяха да му наложат от ДНСК. А в този случай хунтата ГЕРБ е гледала само как да осребри присъствието си във властта и са действали на принципа "да му мислят тези след нас"

59

Дамаджанофф

преди 2 години

Като изтрезнее, да лашне един милиционерски инвестигейшън и да найде парата.

58

Справедливост

преди 2 години

Като гледам за 7-8 месеца какво направихте и до 2037 г. Няма да я завършите. Некадърниците със законите се оправдават.

57

Кармен Златарева

преди 2 години

Няма нужда да каните китайците да ви правят пътищата(като са ви заврени ръцете отзад) въпреки че в пъти ще ги направят и по бързо и по качествено. Поканете унгарски специалисти да ни направят пътища фантазия както в Унгария.

56

Анонимен

преди 2 години

Костов ги открадна.Костов научи всички партии да крадат.