120

Анонимен

преди 2 години

Ей тези от Възраждане не се спряха. И в Брюксел вече протести правят. Надявам се по-умните да хванат иронията

119

Анонимен

преди 2 години

Набодени, пък после протестират. Еми така ще е. Цялата драма трая 2 години, а те и толкова не можаха да устискат. Били принудени - истината е, че никой не е бил принуден. Имаше изискване за вакси за определени професии и те си продадоха здравето за да не загубят мизерните си заплатки, а пък другите за да пътуват на спокойствие. Но тест също е достатъчен за пътуване. Хората са с промити мозъци, поддават се на манупулации и после - а, ама що така. Ами научете се да е борите за правата си навреме!

118

Анонимен

преди 2 години

Сложили са една нула в повече. Били са 5000 протестиращи и още по толкоеа журналисти и полицаи.

117

Анонимен

преди 2 години

оле мале, тук ЕДИН вакси-ентусиаст през 4-5 поста ръси по някоя глупост, вярвайки си, че е голяма умност - сори, ама не е

116

Анонимен

преди 2 години

Дори на изнежените евроджендъри им писна от ковид цирка.

115

Анонимен

преди 2 години

Символично и показателно е, че цивилизованите граждани на колективния запад, скандираха "Свобода!". Протестиращите на 12.01.2022 г. на изпълнения с хора площад пред Народното събрание в София, също скандираха "Свобода!". Така наречените демокрации са в системна криза и народите им изпитват дефицит на свобода. Назначени управленци, ще я закършите.

114

м,да

преди 2 години

Скоро ще има и съд за ковид истериците-печалбари от ваксините!

113

Случаен минувач

преди 2 години

Е, дадоха ми сертификат "преболедувал". Той ще важи до... края на юни.

112

Случаен минувач

преди 2 години

Лично аз го изкарах вируса сега, по Коледа. Пневмония развих. Взеха ме в Инфекциозна болница, там е Мангъров. Тежичко го изкарах, сега се възстановявам. Но сам се убедих, че не е толкова смъртоносен. Още втория ден ми спряха кислорода, сатурацията ми беше 95-96%. И с антибиотик ме оправиха, макар че все още кашлям. Той и проф. Андрей Чорбанов го каза в едно интервю: Ако е замислен като биологично оръжие, некадърно е създаден. Еболата беше много по-страшна, там на 100 заразени умираха 66.

111

Анонимен

преди 2 години

Белгия е една пародия на държава като нас под краварски бутуш.

110

Анонимен

преди 2 години

До Дааа "Народите се събуждат" "Събуждат се" маргиналите, които стават сутрин и от нямане какво да правят, тръгват да безчинстват и да си правят "хепънинг". Възможност да се посбият с полицията, защото после Телеграм и Инстаграм историите така са по-"интересни". "Групата" чака да "одобри". Ей това е да използваш модерните технологии, за да се върнеш към общество с организация като при племенна структура от Неолита.

109

Анонимен

преди 2 години

тия има много да протестират без резултат, а той се постига по друг начин, ама неща да ме бан-нат

108

Анонимен

преди 2 години

Жална им майка на управляващите фашаги, ако не се спрат!

107

Дааа

преди 2 години

Народите се събуждат. Най голямата измама на 21 век, ковид19, трябва да се разследва от независими организации и създателите на измамата да бъдат съдени. Големите фармацевтични компании, явно трябва да бъдат национализирани, защото са част от националната сигурност на държавите.

106

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач "Сигурен съм, че протестите ще се засилват." И аз съм сигурен. По примера на България, където Копейкин "протестира" стимулиран от "братушките" и в другите страни хората са "стимулирани" от същите центрове. А разума не е "втора сигнална система".

105

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач "Още през 2020 проф. Люк Монтание го каза." Монтание от 10 години не се занимава с наука, никога не е работил с Корона вируси и никога не е пипвал наука свързана с Ковид 19. Разкарват го като мечка на панаир разни "заинтересовани" лица, за да се възползват от името му.

104

Случаен минувач

преди 2 години

Няма да ни оставят на мира. Искат да ни обработят, както се сваряват жаби - много бавно им се качва температурата на водата. И те нищо не усещат. Добре, че все пак хората притежават втора сигнална система, разум. Сигурен съм, че протестите ще се засилват.

103

1

преди 2 години

Лично познавам десетина човека, които обикалят по такива "протести" в Европа (те живеят тук). Половината от тях ходят, защото атмосферата им била "задушевна" и било "весело". Двама трима ходят, защото мерките им били "фашизъм". Те работят нискоквалифицирани професии и никога не са прочели една книга по политически науки, тъй че не знаят какво е това, един ходи защото е свикнал да си ходи по демонстрации (преди ходеше на машове на ... нацита)

102

Случаен минувач

преди 2 години

Миналата 2021 си мислех, че целта на световните "господари" (към които се присъедини и Бил Гейтс за жалост) е да направят икономическа криза в целия свят. Сега осъзнавам, че те искат нещо по-страшно - да държат хората в подчинение с непрекъснато изискване за поредната доза ваксина. 4-та, 5-та, 6-та...до живот. Световните фармацевтични гиганти ще спечелят трилиони, а какво слагат в тези ваксини, те си знаят. През 2014 във "ваксината" за Ебола беше открит препарат, причиняващ безплодие у жените.

101

Случаен минувач

преди 2 години

Хората по цял свят взеха да се усещат. И най-глупавите взеха да разбират, че ги правят на маймуни. Не може един вирус вече две години да обърква целият свят, ако беше нормален! Но той не е, създаден е с генно инженерство! Още през 2020 проф. Люк Монтание го каза. Защо му запушиха устата? Та той е един от най-добрите световни биохимици, изолирал СПИН вируса, Нобелов лауреат. Сега, след Омикрон, тези, които са го създали, подготвят почвата за нов вариант, който до март най-вероятно ще се появи.