25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо дето населението за тоя период е нараснало с около 2 милиона, а след това спада с около 3. Какво очакваш. Да плакаме за празни училища и болници за хубост ли? нараствало бързо през този период навсякъде, но днес намаляв

24

Кулченин

преди 2 години

а историята е елементарна - така обичаният кулченин Мимо Мамин /другаря Миков/ направи всичко възможно да я закрият, за да започнат всички в района да ходят при приятеля му Гайдарски във Видин... нататък е ясно, Гайдарски клиниката му пропадна, Видинската болница пропадна, всичко ще пропадне и така

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са виновни. Ковида убива пенсионерите. Нале.

22

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !В мен съществува и живее свят, който не е открит зашото аз не съм издигнат да управлявам !

21

Анонимен

преди 2 години

До Болници е имало и преди комунистите, просто населението избяга от тази държави.

20

Виновни са БКП

преди 2 години

Комунистите са виновни, че са закрити тия болници! Ако не бяха направили толкова много болници нямаше да има закрити такива! Чиста логика!

19

Анонимен

преди 2 години

През управлението на БКП в периода 1944 - 1989 са открити 45 училища, а е закрито само едно. След 90-та година са закрити 18 училища и открити едва 10.

18

Анонимен

преди 2 години

Северозападът по принцип е червен. Там избираха само червени кметове и въобще се гласуваше само червените. А сега плачат. А вие какво точно очаквахте от комунистите?

17

Анонимен

преди 2 години

Сега се закриват болници, училища, кадри няма. А едно време - болници и училища се откриваха, кадри имаше колкото искаш. Пращахме ги и в чужбина. Представяха ни отлично. А сега?!

16

Анонимен

преди 2 години

Е съседката баба Снежана и стана лошо от ваксината .Онзи ден се ваксинира 1 ва доза .В първа градска е и се моля за нея .Пред очите ми стана колко лъжат тези лекари не е истина

15

Анонимен

преди 2 години

До 15 Каква Румъния, тези общини граничят със Сърбия, да ходят там!

14

Анонимен

преди 2 години

Само герберастите като чуят за реформи пребледняват,щото с реформи във всички сфери на държавата те повече никога няма да се докопат до власта.

13

Анонимен

преди 2 години

Да ходят в Румъния. Там си убиха диктатора, направиха реални промени, декомунизираха се и тръгнаха напред. И сега вече са много по-добре от България.

12

Анонимен

преди 2 години

На ви демокрация. 32 години стигат.

11

Знаещ

преди 2 години

Нищо ново под слънцето.отдавна е пропаднало всичко.Хората за това не искат да ходят до Видин,защото и там винаги е било пропадлък,с протекции и някой да ти ходатайства за да ти се обърне внимание.По едно време с рушувет беше по-добре,че поне ти казваха могът ли да ти помогнат или да се спсяваш в София.Нищо ново!Кадърните лекари винаги са бягали в София.На местна почва пияндета и некадърници!

10

Да попитам

преди 2 години

Защо на Гешев познатите са все мутри и престъпници?

9

Прокурор Садист

преди 2 години

Иван Гешев да каже, неговият приятел Юлиян Георгиев от Перник още ли изтезава жертвите!?

8

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Промяната - иначе как ще крадат хората на Киро стотици милиони за 1 месец?!

7

После се чудят

преди 2 години

защо българите *** като мухи и всички умрели ги пишат Ковид...И 100 % да е ваксинирано населението в България, с три дози дори, пак ще има едни 40-50 души на ден да ги записват умрели от Ковид. Нищо лично, просто бизнес...

6

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !КОЙТО Е ПРОТИВ ТОВА, ЗНАЧИ Е БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И ЧОВЕКОМРАЗЕЦ КАКТО И РАСИСТ ! ! !