45

СДС

преди 2 години

Има ли още живи хора в тоя район.Закривайте обезлюдени региони,те са на доизживяване.Да живее Демокрацията.

44

Анонимен

преди 2 години

К'ви болници,какви линейки сънувате, България за 10год.е намаляла с 800хиляди след 30 години ще бъдем най-много 4 млн.с 3 млн.роми и турци!

43

Анонимен

преди 2 години

Вместо да дават пари за реклама на ваксини, по-добре да бяха оборудвали болници, закупили линейки и медицински хеликоптери. Но това не е приоритет.

42

Анонимен

преди 2 години

До 41 Земляк ти явно не си излизал от областа!!!80% от територията на България е в подобно положение,който не му харесва да се изнася, я в чужбина, я в София!Свят широк!

41

Анонимен

преди 2 години

Видинска област е както равнинна с много плодородни земи, така и планинска. Само преди няколко години имаше проект за построяване на ски курорт в подножието на връх Миджур (2169 м. н.в.), обаче всичко приключи. Белоградчик може да бъде развит като туристически център от световна величина, както и Рециария, пред да бъде разграбена и унищожена от ромите иманяри. Самият Видин е един чудесен град, който за съжаление изгуби 100 % от промишлеността си и единствената инвестиция за 30 г. е Дунав мост 2.

40

Анонимен

преди 2 години

Виж западните държави които не са имали бай Тошо как си построиха качествени магистрали,здравеопазване и всичко,а тук добре че били комунистите да станем хора ей..

39

Северозападнал

преди 2 години

Трябва да се създаде специално министерство за Видинска област. Положението е повече от трагично и българската държава извършва чудовищно престъпление изоставяйки този богат край на произвола на съдбата или на апетитите на алчните ни съседи. Някой може ли да обясни защо всички държавни инвестиции и пари по еврофондове се излизват в Южна България по оста Пазарджик-Пловдив-Стара Загора-Бургас, докато Северна България е тотално изоставена и занемарена?

38

Ямболски цървул

преди 2 години

После защо сме били първи по смъртност!!!! Че и от Ковид!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Лошите комунисти 45 години са строили болници, училища, заводи, летища, пътища, тунели, електрифицирали села сега за 32 г. съсипаха всичко това, дори не успяха да го поддържат. Всички набутани в градовете, а селата умират. Никакви програми и действия за съживяване селските райони.

36

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, Кирчо сега ще ви оправи. Като ви ваксинира всички, няма да имате нужда повече от болница. С ваксината изчезват всичките ви проблеми и болести.

35

ПРОМЯНАТА Е ТУК..

преди 2 години

1 ГОДИНА... 3 ПРАВИТЕЛСТВА НА РУМЕН РАДЕВ..... ТОЙ МИСЛЕШЕ САМО ЗА СВЯТА КАРИЕРА-БЪЛГАРИТЕ ДА ***...... ТОВА Е ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ.....

34

Анонимен

преди 2 години

Хронично болните всеки ден *** като мухи. Благодарение на оня с кривата глава унищожиха болницата и сега всички се надяват да стигнат живи до Видинската болница. Ако знаете какви пътища имат ще паднате под масата. Линейката се движи с 40 км в час. Докато го закара пациената е прадал богу дух.

33

Анонимен

преди 2 години

За благодарят на тулупа, който е направил реформата и е закрил болницата.

32

Анонимен

преди 2 години

Затова пък кашони колкото искаш!

31

K ПЕТКОВ

преди 2 години

А ве продължаваме промяната !

30

Анонимен

преди 2 години

В България комунистическата мизерия продължава. Медианната заплата нето е под 400 евро. Това означава, че в България 50% от хората получава заплата под 400 евро на месец. Отивайки да работят на Запад българите получават няколко пъти по-висока заплата. Тук работиш, работи и гладуваш, нямаш пари да си купиш елементарни неща. А на Запад работиш, но получаваш някакви пари с които вече може да разполагаш както поискаш. Затова България се изпразва.

29

Анонимен

преди 2 години

До 26Набедената за клиника на Гайдарски, никога не е била негова, а от 7-8години той няма нищо общо с нея.Използваха го, това е истината.

28

Grom

преди 2 години

Това да пуснете на Кунчев, Кантарджиев и Васил Михайлов като ви дърдорят другия път в студиото за пряката връзка между неваксинираните и високата смъртност.Дари щеше да е такава смъртността, ако имаше здравна система?! Лъжци!

27

Лекар

преди 2 години

Боковото наследство

26

Анонимен

преди 2 години

Те след 1944 г. комунистите обезземлиха хората по селата и всичко живо започна да бяга по градовете. От там се започна с бягството на хората. Всеки искаше да избяга от комунистическата мизерия в НРБ, но границите бяха затворени, беше забранено да се ходи на Запад. И след като падна комунизма през 1989 г. границите се отвориха и всичко живо се юрна да бяга на Запад от комунистическата мизерия. И се оказа на това преброяване, че за 10 г. българите са намалели с 800 хил. души.