18

Анонимен

преди 2 години

Да.

17

анонимен

преди 2 години

17-ти,пий си хапчетата. НАТО ще ни пази, без да ни пука,искаш ли или не.

16

кирпича

преди 2 години

защо бе господа политици искате за няколко самолета да станем мишена вас ви е лесно ще избягате при господарте си първи щом надушите че ще се стреля а за народа няки помисли ли НЕ

15

Абе панелистанци

преди 2 години

Защо никой от вас не рева през 2019 година когато бяха големите горски пожари и Испания изпрати 2 самолета да гасят пожарите в гетото България, които нямат нито един самолет за гасене на пожари отговорете шкембета дебели

14

Анонимен

преди 2 години

Има разни изследвания на конфликтите които доказват че трета световна война ще има. Това е въпрос само на време. Не е задължително да е с ядрено оръжие тъй както през ВСВ не е използвано химическо оръжие в Европа но трета световна е въпрос само на време. България няма смисъл да се навира между шамарите аааа .. в нато исках да кажа .

13

коко

преди 2 години

питате къде са старите гарги които уж платихме уж зщо защото дадоха парите на Трамп да обядват и фотографират с него а вие си чакайте гаргите да дойдат

12

АК-47

преди 2 години

Нещо не разбрах! Тези самолети от Испания и Нидерландия от какво и от кого ще ни пазят? От Русия!!! Тези са луди..., ще ни пазят от Русия... До какво доживяхме!

11

баба мара

преди 2 години

никакъв избор не е направила българия 2004 г ние сме в нато и ес без референдумнаправете такъв за да се успокои обществото ние сме за мир не желая конфликтис русия заради измислената заплаха към украина интересите на впк на сащса безкраини те докато не ни изтрепят с вируси ваксини конфликти няма дамирясат всички вън от родината ми

10

Бай Иван

преди 2 години

Министъра ще прати децата си на екскурзия в САЩ ! Цирка ще е голям, когато американците ни бият шута от НАТО, заради интересите им с Русия ! Управляващите ще ги бесят по улиците !

9

Да бе

преди 2 години

Ами къде са самолетите които Каракачанов и Бойко поръчаха. Нещо се замълча а.....

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва и с Русия да се преговаря и който даде повече. Ако Русия дадат повече ракети и самолети и кораби, минаваме към тях. Нали искаме конкуренция конкурс и пазар и който е по-добър ще успее. Щом като Рсия иска нещо значи са готови да платят. АКо не искат тогава остава НАТО.

7

Анонимен

преди 2 години

До xyz - тя Русия ще почака да ги произведат и доставят - нали така?

6

МИГ

преди 2 години

НЕМА нужда да пазят България от Русия ,по скоро към Турция самолетите.

5

Анонимен

преди 2 години

НАТО ще ви пази от Русия, полицията ще ви пази от народа, освен да викнете турците да ви пазят от македонците, няма кой друг да ви защитава.

4

Пипи

преди 2 години

"Това са в резултат на решения на срещата на върха на НАТО на високо равнище от 2014 и 2016 г. " Какво ще решавате ,ти си го каза бе пудел.Ти не си никакъв Български офицер.Ти си синергитично нищожество.

3

ha ha

преди 2 години

да не съм пропуснал нещо - Русия да не ни е обявила война? Щото иначе от какво да се пазим с чужди самолети?

2

xyz

преди 2 години

До АнонименЩото си има договор и срок, тия самолети не се появяват с вълшебна пръчица, а се произвеждат.

1

Анонимен

преди 2 години

А наще самолети къде са ? Нали ги платихме ? Що ги няма баш като ни трябват ? Пак ли няма виновни за милиарди ?