38

Анонимен

преди 2 години

Натовските генерали Радев и Янев ще чакат нареждане от руското посолство какво трябва да решат в понеделник. От руското посолство ще настояват да си продължаваме с издънените кушетки Миг29. За Ф35 натовските генерали няма да получат разрешение от Путин ако ще турско да стане в Русия.

37

до Историк Фактолог

преди 2 години

Виждам Путин, сещам се за Хитлер...

36

Анонимен

преди 2 години

Само с конкурс и който ни даде повече самолети и танкове. и ракети. САЩ не дават нищо а Холандия и Испания едва ли ще ни дадат техни или ще си пробутат техни втора употреба от автоморги.

35

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 34: Интересчии като теб е имало винаги. Братска дружба с тези които дават (и докато дават) големи заплати. Но България няма голяма полза от такива "патриоти" които са готови и нея да продадат за пари...айде със здраве.

34

Историк Фактолог

преди 2 години

Поставете се на мястото на Путин - виждате Слаба Европа, водена от Жени и Жендри, виждате САЩ на Колене от Китайското БиоОръжие водена от Дементиралият Джо, виждате Украйна водена от БезИдеен Комик. Никога друг път в Живота си няма да имате такъв Шанс, да Ударите и вземете каквото си искате!!

33

Анонимен

преди 2 години

Вън русофилите от България! Ходете си в азиатската республика, нямате място в Европа предатели!

32

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа човек пристигнал от някъде си направил ди ПРА теста отрицателен след един ден положителен явно не работи това

31

хм..

преди 2 години

Русофилът благоговее пред Русия, прекланя се и поставя интересите на собствената си държава пред нейните. Ужасен е при мисълта, че Русия може да се разсърди и накаже !

30

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление колко Тихи са от ВМРО. Каракачанов няма ли да изкаже позиция? :)

29

Няма да го сменяме

преди 2 години

До Кога ще го смените ? Чети: "Министерство на отбраната, т.е. отговорностите, които имам като министър на отбраната, ще бъдат съобразени с българския национален интерес". Това трябва да може да каже всеки, който е положил клетва да служи на България.

28

Анонимен

преди 2 години

Искате не искате, дружбата на България с русия остава в миналото, изчезват привържениците с промити глави какви са ни братушки. От тая дружба само проблеми сме имали. Сага е времето на дружбата ни с ЕС и САЩ, младите хора знаят англииски, работят за чужди компании на високи заплати и приведстваме скъдването на влиянието от ретроградната русия. Ако на възрастните не им харесва, палиме на запад и да си търсят пенсиите от руснаците...айде със здраве

27

Анонимен

преди 2 години

Какво има да решаваш не льольо, това са наши партньори, явно имаш руски аспирации а се броиш за натовец, бг няма да се оправи докато подобни евро-атлантически русофили са в иправлението на държавата?

26

Алоо Кирчоо

преди 2 години

Кирооо махни го този неадекватник докато е време ! Горчиво ще съжаляваш....

25

Путин Великий

преди 2 години

този Път ситуацията е Много Различна - Путин иска да се Запише в Историята като Великий и ще Мирише на Барут в Европа!

24

до 27

преди 2 години

тъпан е родилката ти да правя, ама защо не ти прати самолети Русия да гасим пожари, а Испания???? Русия освен да се гаври с България както през ноември пак путин каза, че благодарение *** Македония имаме азбука и Македония е съществувала ммого преди България. ***

23

Шок и ужас

преди 2 години

Този докато решава, зелените човечета ще ни накацат...по-големи предатели и неадекватници ( при това военни ) никога не сме имали....

22

Кога ще го смените ?

преди 2 години

Прави ми впечатление, че абсолютно винаги, когато някой е русофил, винаги когато има враждебно отношение на Русия към нас, той задължително оправдава действията на Москва спрямо нас. В случая, те са ни посочили поименно и ясно, но този човек продължава с оправданията, сякаш е назначен от Кремъл...Това е непростимо и не може да се толерира!

21

Анонимен

преди 2 години

Не бива да приемаме от холандските мошеници нищо освен подкрепа за Шенген! Другото е национално унижение! Кой ще ни покрие милиардите денгуби по границите за толкова години двуличие? Колко пъти на границата с Гърция с децата до тоалетна не можете да отидете?

20

Анонимен

преди 2 години

имам чувството ,че ме подслушват !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Някой да не си помисли ,че се решава в Брюксел или Вашингтон ! Не ! Тука се решава и нашите опитни държавници воглаве с премиера и достойният ни президент винаги са взимали решения без да се съобразяват с никой ,само с нашия национален интерес ! Тъй е било и тъй ще бъде !