298

МИРО

преди 2 години

Благодарение на правилната политика на Радев,ще домъкнат испански изтребители, които ще охраняват нашето небе!!Те ще бъдат сложени в бази с цел да не се премахнат АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!РАДЕВ Е ГОЛЯМ ПРОДАЖНИК И ПРЕДАТЕЛ!!!!

297

МИРО

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ СЪБОРИ ПРЕДАТЕЛЯ-РАДЕВ!!! РАДЕВ СЕ ДОКАЗА КАТО ПРЕДАТЕЛ И ВТОРО,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА КОСТАДИНОВ!!!

296

Реалист

преди 2 години

До Нямам - ЩЕБЕК си ТИ, защото нямаш уважение нито към държавата си, нито към президента си ( хубав /лош -ИЗБРАН е ОФИЦИАЛНО ) и ще е България пред света за следващите 5г. , и понеже всички виждат какво ни е мисленето затова ще ни разиграват на покер и ще се ГАВРЯТ с историяте и културата ни кой както му е удобно !

295

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Я марш в Москва бе, правешко ромско к*пеле.

294

Реалист

преди 2 години

И утре когато плучим поредния унизителен шут в *** ,и когато на нас се гледа с неуважение и снизходително пренебрежение , се сърдете на самите себе си , защото хората виждат нашата примитивна и селска простащина , подиграват ни се и гледат на нас като едно племе , което изобщо не знае какво е имидж пред света и съседите !! Били сме "Равноправна членка тук и там " - ЧЛЕН СМЕ и като ЧЛЕН ни третират , защото сами си го търсим !

293

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ Е БЕЗГЛАСНА БУКВА!!!ВСЕКИ ВИЖДА ГО ТОВА!!!ТОЙ Е ВЕЧЕ ЖАЛКА КУКЛА-СРАМ ЗА НАШАТА СТРАНА!!!

292

МИРО

преди 2 години

Аз не го признавам за президент!!!Това са неговите голи и големи лафове!!! Способен на НИЩОПРАВЕНЕ!ПИТАМ ГО:ЗАЩО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В НЕГОВА ПОЛЗА???

291

Ямболски цървул

преди 2 години

Първият му етап на този човек за падане в очите ми,му беше едно интервю по БНТ.Един час празнодумие.Вторият заключителен етап беше от 19.10.21 г.когато си премълча при въвеждането на зеленият сертификат.На първите избори 2017 гласувах за него.СЕГА СЪМ ОТВРАТЕН!

290

Реалист

преди 2 години

Встъпването в длъжност на президента на държавата е мнго важен момент както за вътрешната , но така и за ВЪНШНАТА ни политика ! Той е лицето на страната пред Света , но днес с НЕУВАЖЕНИЕ се отнесоха много хора които имат претенций за : политически лудери , патриоти , отговорни институции ! Поне от най-елементарно уважение можеха да са там и Борисов и бившите президенти , и Гешев , но - НЕ - Инатът и простащината са най- великиуте ни ценности !!

289

Анонимен

преди 2 години

Деса умря от студ в това синьо костюмче. Трай моме за хубост. По-добре с елегантно палто, отколкото да зъзне, при тези ниски температури.

288

Нямам

преди 2 години

Представа кой е този шебек на картинката. Явно не е създателя на универсалното лекарство за рак или коронавирус, и не е създателя на алтернативното гориво. За нас не гласуващите 4 милиона българи политиката и политиците са не съществени и не значими.

287

Анонимен

преди 2 години

ПАНДЕМИЯ НЯМА! ИМА НАМЕЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД ,СЪЗДАВАНЕ НА БИОРОБОТИ ,КОИТО ДА СА ПОДВЛАСТНИ НА КОМАНДИТЕ НА БИЛ ГЕЙТС !НИЕ ИСКАМЕ ПРОМЯНА ЗА БЪЛГАРИЯ ! ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ДРУГИ ! ПРОМЯНА ЗА БЪЛГАРИЯ ,ИСКАМЕ СИ ЗЛАТНИТЕ НИВИ И ЖИВОТНИ, СМЕХА И РАДОСТТА! ДО 2025 г. всички българи ще трябва да се приберат в България, защото това ,което ще стане навън , няма да е хубаво, а тук ще е . GOOD BLEES US! https://youtube/watch?v=n4RjJKxsamQ

286

ЕМО

преди 2 години

На Станишев заради БАТКО И БРАТКО. На Орешарски че искаше да пробута Южен Поток през главата на ЕП и законодателство... На Радев заради КРИМ. Само от комунисти 77г вече страда Българския народ.... За изцепките на Виденов и Луканов няма да говорим.

285

Уфф

преди 2 години

Още 5 тодини ще търпим тоя ***!

284

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА!

283

ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ

преди 2 години

1 ГОДИНА РУМЕН РАДЕВ ИМА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ- БЕЗ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ.... И СЕГА ПОДГОТВЯ НОВА СМЯНА НА КИРИЛ ПЕТКОВ СЪС ПЕКАНОВ...ДОКАТО ОГРАБЯТ ДО СТОТИНКА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ...

282

ЕМО

преди 2 години

След изказването на РАДКО за Крим смятам,че пари от Брюксел няма да видим. Още на другата вечер се събраха и на първо четене ни спряха ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.... Само на лошия Борисов дават пари.... Я си спомнете при Станишев и Орешарски как спряха парите.

281

ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ

преди 2 години

СЪДЪТ НА ПРОМЯНАТА ОТСЪДИ, ЧЕ ДА СПРЕШ ТОКА В МЕТРОТО ЗАСТРАШАВАЙКИ ЖИВОТА НА ХОРАТА В МОТРИСИТЕ, НА ТРАНСПОРТНАТА И ЕНЕРГИЙНА ИНФРАСТРУКТУРА НЕ Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ А ГРАЖДАНСКО ПРАВО НА ЕЛЕНКО БОЖКОВ СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪВЕТНИК НА РАДЕВ- АКО БЕШЕ СПРЯЛ ТОКА В ПАРИЖ- ЩЯХА ДА ОБЯВЯТ ЧЕ ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧЕСКИ АКТ ЗАЩОТО ПОКРИВА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДЕФИНИЦИИ ЗА ТЕРОРИЗЪМ

280

Ghost

преди 2 години

Радев, хляба удари 2.50 лв. Не знам на коя стъпка си, но е хубаво да се събудиш и да ускориш ступките в галоп.

279

ЕМО

преди 2 години

Само заучени фрази и пожелания.... В интернет има конгреса на БКП през 1962 когато България ФАЛИРА, но ако ги слушате комунистите ще си помислите,че се къпем с мед и мляко.... Много заблуден народ ей.