238

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахахахахах :))) Най-смешни са ми такива изпечени лъжци като Фигуранта, ама още по-смешни, даже най-смешни са ми глyпендерите, дето им вярват. В най-престижния квартал на Лима - Мирафлорес полицията ни хвана как .....правим там каквото правим. Казаха ни в прав текст: "Давате 50 000$ и ви пускаме. И не само. Ами ще ви пазим, докато си вършите работата в квартала". Нали не си мислите, че така е само в Перу? :))) Как ще пребориш корупцията, като тя е във всеки човек, готов да се продаде?

237

Анонимен

преди 2 години

Доброволно няма да я даде, трябва сами да му я поискаме с камъни и дървета. Само трябва да си свършим работата, на чужда помощ няма как да разчитаме!

236

Анонимен

преди 2 години

Чакаме оставката ти лъжец разеденител

235

Фен

преди 2 години

А чудовищната инфлация е втората крачка :)

234

Щирлиц

преди 2 години

Когато България започне да се управлява от БЪЛГАРСКИ министър председател,а не от американското посолство,тогава ще повярвам във всякакви политически промени,и първи крачки.А иначе поздравления за вторият мандат на Президента.

233

1

преди 2 години

Откакто това кисело ла.йно е на власт цените скочиха в пъти.Как ще се вързва месеца оттук нататък не ми е ясно.Както са я подкарали ще надминат жан виденов.

232

генерал Нахуйников

преди 2 години

Баф'му и Дюрекса!

231

Протестиращ

преди 2 години

Първа крачка ? Мале мале тоя като си извърви всичките 5 годишни крачки кой ще остане жив в България с тия цени бре *** непоръбен ?

230

гражданин

преди 2 години

Тоя пък щял да бъде президент на всички българи. Ами на мен и на още милиони други не си бе, ***. Забрави ли колко те избраха - 1.3 милиона от 7. Всъщност ти си гнусен разединител на нацията и никога няма да бъдеш президент на всички. Ще те изтърпим по принуда 5 години и след това потъваш в забрава и мразен от мнозинството.

229

Анонимен

преди 2 години

Долен комунистически червен рундю

228

изнервен

преди 2 години

Креттен, каква промяна бе оххлюв, става все по-зле и по-зле.

227

олд

преди 2 години

До Анонимен303 Май си на лека дрога или си снощен.***.

226

Анонимен

преди 2 години

Страшен военачалник, предизвика 30% инфлация само за девет месеца от военачалстването си.

225

додо

преди 2 години

Тъжен ден баба Яга яхна метлата за нови 5 години.

224

Анонимен

преди 2 години

На снимките се виждат ясно хората, които всяка вечер в 17 ч ходеха да си вземат порциона от 50 лв в президенството изпратени от Божков от Дубай.Сравнете тези снимки с онези от лятото на 2020 г, става дума за едни и същи хора.

223

Анонимен

преди 2 години

Великолепен летец ,истински ас ,роден военачалник ,добър човек от народа ,непоколебим държавник,истински натовец и европеец и най вече неподвластен на чужди внушения и интереси ,интересите на България за него са преди всичко !

222

Анонимен

преди 2 години

Радев беше избран с машините. В никоя страна от ЕС няма машинно гласуване, дори в Беларус.

221

Анонимен

преди 2 години

Хората имаха възможност да изберат образован и културен Президент, а те избраха казармен президент. Сега се сърдете на себе си като плащате ток, вода, парно и хранителни стоки. Ще става и още по зле.

220

Анонимен

преди 2 години

Повечето политици са патологични лъжци.Имам чувството ,че идва един момент,когато вече не различават истината от лъжата.Правят го с цел да ни управляват и назидават.

219

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са с политиците и президенството.Това е ясно и на малките деца.Мутрите избират политиците, политиците слушат и изпълняват за да не бъдат сменени.На върха на мутренската пирамида е САЩ.