12

Анонимен

преди 2 години

Круме ,за къде сте без Корнелията ?!

11

Аз

преди 2 години

Ко ко ко рнелия Нинова е най-нахалното, бездарно и подмолно същество от политическия зоопарк. Как БСП я търпяха толкова време и продължават, та и мислят да я оставят още да ги излага-просто не е за вярване... По популизъм и лъжи, Нинова може да се сравнява единствено с Бойко Борисов. Те за това едно време щяха да се разбират по "мъжки" ама Борисов избяга по женски...

10

Комунист

преди 2 години

Закривайте я тая либерално-опортюнистична партия на дребнобуржоазни г-ниди.

9

Joko

преди 2 години

Курнито изкурни маса чичковци миналите години, та един конгрес мъже няма да изкурни !

8

А с Зарков накъде?

преди 2 години

Крум Зарков подаде оставка като председател на изборният щаб на БСП когато третите (за 2021г.) избори приключиха, което си беше чисто театрално изпълнение, защото вече нямаше нужда от щаба. Сега той вече изглежда счита, че не носи никаква отговорност за резултатите и даже се кандидатира за председател.

7

Анонимен

преди 2 години

Крум Зарков е избора на Херза председател на БСП!

6

Малко за политика

преди 2 години

Корнелия Нинова си подаде оставката и сега ще я преизберат. И има за какво. Тя изчисти петата колона на ГЕРБ в БСП (Георги Гергов, Кирил Добрев и други край тях), въведе мандатност (включително за председателя), пенсионира "вечните" депутати, и въпреки всички трусове БСП е във властта.

5

Анонимен

преди 2 години

Крум ама няма ум,разтяга ги като локум,но пак си няма ум!

4

да ама не

преди 2 години

НИНОВА ИМА ПОВЕЧЕ ТОПКИ ОТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП ВЗЕТИ ЗАЕДНО .и ТЕ ЗАТОВА ДЖЕНДЪРИТЕ ГЛЕДАТ ДА Я МАХНАТ , А НЕ ЗНАЯТ ЧЕ КАТО Я МАХНАТ ЩЕ ГЛЕДАТ ВЛАСТТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

3

Цъцъцъцъцъ

преди 2 години

Гнидата на болшевишкият сатрап главорез ген. Кацамунов, Зарков го играе либерал-цоциалист...! Не е ли твърде зловеща гротеска тоя факт?

2

Анонимен

преди 2 години

Единственото което има значение е дали БСП остава в антинародната четворна коалиция. Или отича в канала. Кой ще им е шеф няма абсолютно никакво значение.

1

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с тоя отровен кривоносковец,--------В сравнение с Генерал-Лейтенант Бойко Борисов всички изглеждат грозни и глупави!