10

Герберал Мутафчийски

преди 2 години

Твърде вероятно е, Жоро Любенов да се окаже най-добрият телевизионен водещ на Балканите. БНТ е много добра телевизия, но Кошлуков трябва да бъде уволнен, защото е гербажия.

9

Анонимен

преди 2 години

Гьоков как се живее с 180 лв а с 430 лв ?Застани като мъж и кажи

8

пияница мистик

преди 2 години

Другари пенсионери, радвайте се на Промяната донесена ви от Фигуранта - марионетка на мафиота Череп :))) Уж щяхте да взимате повече от Януари 2022, а то взе, че взехте по-малко :))) Ахахахахахахахаха. Ама нищо де, нали повярвахте, че Бойко имал отключено нощно шкафче с 3 кюлчета злато в него и пачки по 5 стотачки :))) Айде сега дуайте сyпата :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Ще махнем тавана ама друг път -лъжци.

6

Ей, много задръстени

преди 2 години

пенсионери. Добавката за Ковид не е пенсия бе, аланколу. Пpо3т народ - слаба държава.

5

пенсионер

преди 2 години

много думи но и на гьоков не му е ясно какво казва . това правителство управлява с идеи , предложения и намерения , на практика празни думи .

4

Анонимен

преди 2 години

И преизчисляването им е криво. При мен са пропуснали нарочно 2017, 2018 и 2019 години. По разпореждането им излиза, че през 2016 и 2020 година съм имал една и съща пенсия.

3

Анонимен

преди 2 години

Бил ГЕЙтс има достатъчно кинти да ни купи на всички антиваксъри по една къща на Малдивите с басейн ако си сложим вакса,такаче да не се прави на луд а да развързва кесията!!

2

ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ

преди 2 години

РАДЕВ и НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО..

1

Смехурко

преди 2 години

Увеличаваме ви пенсията, но получавате по-малко пари. И какво да се прави с тези справки? Освен да се спести малко от тоалетна хартия!