30

Анонимен

преди 2 години

Господа махнете сложните формули за " актуализирането" на пенсиите, само повече я забатачвате. Вдигнете по 10-12 % пенсиите на всички пенсионери, просто и ясно за всеки. Който има повече осигурителен стаж ще вземе повече което е и нормално.

29

Кики

преди 2 години

Наследството на мехура от банкя.Единадесет години мафиотска икономика.Благодарете на дебелия мехур Биби.

28

пенсионер 1

преди 2 години

Гьоков стига лъжи!Преизчислете пенсиите с осигурителния доход за 2021 и коефициента за стаж 1.5 и не трябват никакви ковид добавки!

27

Не си пускайте БНТ

преди 2 години

Бойко говори...

26

ПУСНЕТЕ СИ БНТ!!!

преди 2 години

ЕКСЛКУЗИВНО!!!! БОЙКО ГОВОРИ

25

Анонимен

преди 2 години

Таванът на пенсиите да важи и за "богоизбраните" бивши и настоящи водачи на стадото, като президенти, вицетата, парламентарни председатели, висши съдии и прокурори!

24

Прокуратурата

преди 2 години

Вчера глутница пияни гербажии, предвождани от дуловската Мадона, държаха председателя на Народното Събрание като заложник до 23:58, чрез умели хватки за искане на процедури по начина на водене, като за пореден път доказаха, че познават конституцията и законите, само за да знаят как да ги нарушават и експлоатират. Време е от прокуратурата да поискат сваляне на имунитета на този сбирток пияндурници.

23

Shark

преди 2 години

Абе къде бяхте сегашните пенсионери когато правителството на Костов и неговият министър Нейков преизчислиха пенсиите и тогава хората наистина взеха по-малки пенсии? Оттам тръгна всичко. Ама тогава вие бяхте млади и ви дремеше на сайдера за пенсиите, нали! Скачахте по площадите и ни обяснявахте с назидателен тон колко хубаво бъдеще ни чака, само и само да гласуваме за СДС. А те се оказаха обикновени крадци, поне повечето, тези, които още искат кокала.

22

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите се нуждаят от прлеизчисление и осъвременяване особенно на тези пенсионирали се до 2010г. по средният осигурителен доход за 2018г.Не е нормално пак да има нещо като уравновиловка . Добавките за Ковид защо не се пускат на друга дата за да не се бъркат хората с размера на пенсията?

21

НДСВ

преди 2 години

Симеон Втори се появи неочаквано на церемонията! Всички лидери на партии са на площада, с изключение на разединителя БМБ

20

БНТ

преди 2 години

Очаквам всеки момент по БНТ да превключат от церемонията на брифинк на ГЕрБ

19

Ротондата

преди 2 години

ПО БНТ ДАВАТ ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВСТЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Съгласен съм да се актуализират пенсиите правилно и за всичките години. Не става въпрос за това, а за разликата между пенсията и добавките. След спирането на добавките е възможно на някои пенсиите да станат по-малки. Няма идеален вариант. И спри с кълненето. Грозно е. Аз съм против солидарният модел за пенсионно осигуряване, а за индивидулни партиди. Така всеки ще си знае сметката. Добавките не трябва да са от НОИ.

17

Анонимен

преди 2 години

Ей,ми6ко продължителна,подарявам ти ковид добавките за да си купиш свещи с тях!Искам си това,което ми се полага по закон-актуализиране на пенсията с процентите за 2017,2018 и 2019 година!

16

Анонимен

преди 2 години

Защо се бърка пенсията с Ковид добавката. Тя не е към пенсията, а сега смутат, че ще е доживотно. Тази каша е започна Бойко и сега я довършиха. Стига с евтин популизам. Не може минималните пенсии за хора без стаж и осигуровки да се изравняват с тези на другите. Проблема с пенсиите съществуват навсякъде. При 3000 лв. брутна заплата се взима около 2500 лв. чисто и удръжките от работника и работодателя са над 1200 лв. В момента се шири див популизъм забъркан от всичките ни политици.

15

ОМГ!

преди 2 години

ПУСНЕТЕ СИ БНТ!

14

пияница мистик

преди 2 години

До 4 млн в шкафче === Направо 7 трилиона евро бе, дрОгарю, какви ти само 4 милиона. Пък човека на Маджо каза че било само 1 милион...пуууууу, не са го обучили добре на Позитано какво да говори :))))))))))))))))))))

13

4 млн в шкафче

преди 2 години

Ако са им ниски пенсиите, да ходят да вземат от шкафчето - Боко е скатал осем хиляди пенсии там, в пачки от 500 еврови купюри

12

Иван

преди 2 години

Що така бе шефе, всички сте си плюли в устите и лъжите.Аз съм един от потърпевшите и ви уличавам в лъжи.

11

Дадеш му пръст

преди 2 години

То ще ти отхапе ръката. Ненаяли се пенсии.