32

Русе

преди 2 години

България и Северна Македония и всяка друга суверенна държава не приемат ултиматуми, каза Радев!

31

Диана

преди 2 години

До Morski Той говори за националисти, не за патриоти! И това ме навежда на мисълта, че или е слушал някъде нещо или сам е част от нещо в ЕС, нещо което се опитва да вкара Македония в ЕС по неизвестни свои причини - ние не сме националисти! Точно защото сме много широко скроени хора ни крадат и мачкат такива *** като сърбите и крадци като гърците - затова се е създала и България, да се пази от крадците-гърци! Но истината не им е изгодна и лъжат за нас както си искат, знаят че мълчим

30

Пики

преди 2 години

Хайде, ако Русия влезе в България, Северна Македония няма да приеме бежанци от България, всички българи в Турция да ходят:))

29

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И като казах, че няма разлика между USSR и USA, ще добавя още нещо американците Ран и Ът са поканени в България не от кой да е, а от еврейна Андрей Луканов, който е на. пряка служба в КГБ и Кремъл!!!! А сега де - ШАХ!!!! Евреите управляват целия свят, а вие тука спорите Селтик или Рейнджърс. Двете страни на ЕДНА монета. И освен минуси ми пишете с факти. Троловве безмозъчни.

28

Признават че са

преди 2 години

българи и влизат в ЕС!

27

Диана

преди 2 години

До До 20 Югославия сама се разпадна - не може да съществува съюз, воден от шовинисти...Така както се разпадна и СССР...Шовинизмът е лош партньор на всеки съюз!

26

Morski

преди 2 години

До ТРАКИЕЦ'Деструктивно" наричаш защитата на националните интереси и паметта , и идеите на всички загинали за България- Левски,Богтев,Раковски,Бенковски,ГЕОРГИ ДЕЛЧЕВ,ЯНЕ САНДАНСКИ...........?!?! И този ми се е кръстил "Тракиец"!!! Имал си предвид- ТРАКТОРИЕЦ?!

25

Анонимен

преди 2 години

България трябва да нападне РСМ и проста да си отвоюва тази територия. Елементарно е,

24

Диана

преди 2 години

Разбира се, че РСМ трябва да признае общата ни история с македонците, да промени учебниците по история, да прекрати нападките срещу България и българите-това са елементарна основа за доверие м-у нас..В един съюз най-важно е доверието, а никое доверие не почива на лъжи! Истината и само истината! Ултиматум! Това е елементарна основа на плодотворни отношения! Как ще пуснем лъжци в ЕС? Това е отговорност - ние ги познаваме най-добре и ще лъжесвидетелстваме ако не кажем истината за тях..

23

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Как може да съм русофил като няма Русия бе?!?Тя не съществува от 1918та. Болшевиките до един са евреи-Ленин,Сталин,Троцки... Обвинявам горбачов-острието на андропов (шеф на кгб).Дупката на заека е много по дълбока,ама трябва да се чете бая, а не да чуеш нещо и да повтаряш като папагал "русофили или американофили" един дол дренки са, ама не виждам смисъл да си губя времето щото няма да разбереш. Желая ти хубав ден ;)

22

До 20

преди 2 години

Не СССР, а други агентури разпаднаха Югославия.

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли всеки с 2 гр мозък да се изнесе от бг на Радев?

20

Анонимен

преди 2 години

Къде са македонци ,в тая Македония ,тоя голямо натискане от ЕС и САЩ за тия албанци ,целта им е им е Русия ,но геьовете отново че останат с пръст в оста )

19

Цеко

преди 2 години

Да абсолютно.....

18

До Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тази бъркотия я направиха твоите любими братя СССР и Югославия, мани го Жельо джуджето. Дърти русофили още не могат да приемат поразиите причинени на България от коминтерн, СССР, селяни-партизани и всякаква друга анти-българска агентура.

17

черния

преди 2 години

До АнонименВ Кърджали ще се проведе референдум, организиран от зелени человечики от местните сили за самооборона, а президента ще каже че Делиормана се е завърнал в родната гаван!Българският народ изцяло ще подкрепи това!

16

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Оффг забравих да спомена и шкембе войвода - Бай торБИЛЛАн, който продаваше на РСМтата БГ паспорти за жълти стотинки... Знаете ли,че за гръцко поданство трябва да си работил и плащал данъци там нАм си колко години, а после трябва да положиш изпит устен и писмен по гръцки език и гръцка история!! И пак може да ти откажат, а каракачанката ги продаваше паспортите като банички на пазара.Патриот бил - агент Иван.

15

Ти тъп ли си

преди 2 години

Нали като я изключат от SWIFT, Русия веднага спира износа на газ, нефт и жито и Европа се гътва.

14

Анонимен

преди 2 години

Тази анкета показва спад в процента на де6илите, все още са над 50% но е доста обнадеждаващо за развитието на нацията.

13

Анонимен

преди 2 години

Отношенията ни с РСМ са както Украйна Русия за сега в по-лек вариант. България не я разбират умишлено но и нашите искания са такива, че и ние не знаем какво искаме. РСМ я поткрепят ЕС и най-вече САЩ и се натиска България по всякакъв начин. Нищо чудно в страната ни да се появи област Македония с македонско малцинство и майка ни жална какво ще стане с областите Кърджали, Разград , Добрич. България заминава в далечни спомени и илюзии за Велика България.Трабва да се гледа в настоящето и бъдещето.