52

Анонимен

преди 2 години

до 53- *** на магистралата па ако дойде тиквата на власт може да те намери за премиер. неговите бяха все магистралки.

51

Тато из Правец

преди 2 години

Гъзарчето с вдигнатата на вратлето яка !!!!

50

Анонимен

преди 2 години

49-и кво сме спечелили от ЕС до сега, от трите най дългото.

49

Анонимен

преди 2 години

Това е като клипчето от "Светът на Ванката" шофьорски изпит и репликата - "е нема как да стане".така и със МАКЕДОНЦИТЕ.

48

Диана

преди 2 години

До Русе Който не приема ултиматум, приема вето, значи..Просто!..Като стигнат нещата дотам, до там са стигнали, значи..Нема друг път!..Но..Явно не и този път-нема политици! БСПто държат на буквата повече от съдържанието-буквата се чете, значи, а съдържанието иска да се мисли, което е непосилно за едно БСП...Освен буквата, важни са пътищата - абе ще дойдат те на ъкъла на Бойко, ама късно..Не може!Изпуснали са моментума, значи..Хем нас.рани, хем голями, но така е със стогодишните - не се усещат

47

Анонимен

преди 2 години

То и ЕС е прокопсал. Путин само пипна кранчето и 1/3 от икономиката им изгасна. Изтърча се германката първа за помощ. После и сащисаните и те да не останат по назад коленичиха пред Путин. Ама сигурно са видяли среден пръст.

46

Анонимен

преди 2 години

Проблемът със С. Македония е всъщност външният натиск, който се упражнява в/у България и бързането за приемането и в ЕС. Македонците залагат именно на това, лобират с милиони евро сред политици в ЕС, което е много успешна стратегия и ни поставя в неизгодна ситуация на "Лошите", разбира се и Сърбия действа със всички сили срещу България. Вариант е да се проведе от България масивна кампания в ЕС за позицията ни и фактите от историята. Без спечелването и разбирането на ЕС, ЩЕ ЗАГУБИМ.

45

дреме ми за ония

преди 2 години

НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА МАКЕДОНИЯ!МИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

44

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ ДОДЕТО ВЛЯЗАТ ВЪВ ЕС ТОЙ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. НАТАМ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ.

43

Анонимен

преди 2 години

С ултиматом е все едно да се простреляме в крака. Историята на учените това истината. Не трябва политиците да се занимават с история! Дали Гоце е свещен за македонците или не ние си го почитаме, но това не трябва да е причина за нова балканска война! Видяхме какви ги сътвориха политиците и псевдо-патриотите в началото на 20 век!

42

Анонимен

преди 2 години

до 35- от Винету ли го научи това бе мър* шл*як.

41

Анонимен

преди 2 години

НА ТЕЯ ОТ ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ИМ ЧЕТА НОВИНИТЕ. ТАМ СЕ ЗАГРИЖИЛИ И ЗА ШИПТЪРИТЕ. ЧЕ ЗАЕДНО СЪС МАКЕДОНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ И АЛБАНЦИТЕ. ЩО НАШИТЕ ИМ НЕ ТЕГЛЯТ ЕДНА ПО ЦВЕТИСТА И ДА ГИ ЗАРЕЖАТ

40

Диана

преди 2 години

До Венци касапина Не е смешно, а трагично! Защото сигурно така ще стане с това БСП - даже няма да има и три месеца...Така е когато се прави политика от икономисти, а не от политици - тези сякаш са паднали от небето и никога не са чули нищо за РСМ та повтарят старите ни грешки..Никакъв мозък, кухо дърво от Харвард, значи...Да живей,живей труда!..Копането му е майката - копаш, копаш и току виж си стигнал до скалата па спираш да копаш, значи и казваш: нема решение! Просто!

39

Анонимен

преди 2 години

Е..ти комплексите по 1000 знамена наредили кво се опитват да докажат и те не са сигурни дали съществува народ като тях

38

друг нихилист

преди 2 години

Малко е късно, защото вече нямаме армия, но още 90г трябваше да ги превземем и сега в учебниците им щеше да пише, че сме ги "освободили" и никой нямаше да помни какво е било. При сегашната ситуация е най-добре да се почне веднага бетонна ограда и да се чака още поне 40-50-60години и тогава да се решава. Те сами ще разберат намека по оградата!

37

Диана

преди 2 години

До просто е Абе ти нормален ли си или си от БСП/ПП, значи?!...Политиката си е политика! Ти какво искаш? - да правиш от политиката икономика или пътища или какво? Това, което си е политика, си е политика, но ти май не знаеш какво точно е политиката щом я бъркаш с направата на пътищата на Петков...Ако няма политика в политиката, къде на друго място трябва да я има - в кръчмата ли?! Хубостник с хубостник! Готов си за Харвард, значи...

36

Анонимен

преди 2 години

Кога Гърция се разбра със Северна Македония ние гледахме тавана.

35

Диана

преди 2 години

До Анонимен27 Ние не можем да се оправим с нашата територия, а ти искаш още, значи...Не виждаш ли, че България се топи отвсякъде - казват, че част от България щяла да се отцепи без да гръмне пушка дори...

34

просто е

преди 2 години

Престанете да се занимавате с тях!Накарайте ги да направят магистрала до София и бързо ще им съмне за какво става въпрос!Братски народ ли е,бюрократски ли е,няма значение!Аман от комплексарските ви напъни да правите от всичко политика!Спрете се най-после,става дума за БЪЛГАРИЯ!

33

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Абсолютно и аламинутно трябва да се постави ултиматум на Македония,бре!А той ще гласи горе-долу следното-Ние до три месеца макс сваляме умопомраченото ни вето,като при това тропаме право Дунавско хоро,бре!И си припяваме "Бяла роза"за фон и за настроение,бре!От вас се иска само да ръкопляскате,бре!Ха ха ха!Толкова за туй вето,бре!Ха ха ха!!!