406

Анонимен

преди 2 години

Както излъгаха хората навсякъде по света. Само 60% после само 70% и после айде 3-та доза, айде 4-та доза. Киро е лъжец!

405

K

преди 2 години

Докато дойде време да се ваксинира. Най много да сам го изкарал 3-4 пъти,така че с тия ваксини могат да ми намажат к......

404

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е лъжец. Процентът е нисък но непостижим. Ако случайно го стигнем ще каже, че и второто условие трябва да е изпълнено. Само натиск от улицата сваля сертификатите.

403

Върбан

преди 2 години

Кирчо, не си в позиция да се пазариш. Колкото по-се инатиш за сертификата, по-скоро ще си идеш. Но и да го махнеш веднага, ще си идеш заради икономическите вреди които нанасяш изпълнявайки нарежданията на господарите си.

402

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа. Не вярвайте и не се поддавайте. Вижте какво става във ваксинираните държави. Рестрикциите се засилват. Фашизмът ни завладява.

401

Купувайте

преди 2 години

Купувайте братя менте сертификати, хем ще имате сертификат да се движите свободно. Хем ако дадете фира от короната ще ви пишат умря ваксиниран. Така ще прецакате системата!

400

Дора

преди 2 години

Реших да видя какво пише в руски медии за Украйна, но първо попаднах на следното: "Доктор медицинских наук, академик РАН Сергей Колесников заявил, что ингаляции водкой помогут противостоять новому штамму коронавируса омикрон. Для этого нужно накапать этим спиртным напитком на медицинскую маску и подышать. Кроме того, он порекомендовал чаще мыть руки и нос, а также соблюдать социальную дистанцию".

399

Анонимен

преди 2 години

Сертификата е валиден само за определен период от време. Докато се имунизират едни - на други сертификата вече ще е изтекъл като срок. Така, че Киро лъжата плосък като талпа - лъже, та лъже... като за последно. Кой ще ти повярва, бе Кирчо? Какви 60% те гонят? От 1 февруари 2022 г. всички издадени европейски зелени сертификати за завършен ваксинационен курс ще бъдат със срок на валидност от 270 дни. За врабчета си взел народа.. но народа не кълве.

398

Щерю

преди 2 години

С извинение - едно време лъжехме мацките със само ***... та и Кирил сега нас...

397

Щирлиц

преди 2 години

Защо не 50% с четири дози?Някак по-печелившо звучи,м?

396

Анонимен

преди 2 години

Тати ще ми купи колело, ама друг път

395

Бай Иван

преди 2 години

Добре бе, цялата власт е във ръцете ви, медиите, по точно националните телевизии, слепи ли сте или мало, умни. Не може да маниполирате народа по този начин, отричате очевидно то. До кога? Не усещате ли че народа е на друго мнение, защо продължавате да изпълнявате нареждания под натиск, личи ви, по този начин ставате не лигитимни. Народа е против вас. Колко си мислите че ще изкарате по този не честен противоконституционален режим на налагане на каквото и да било на сила. Объркали сте държавата!!.

394

ToPhD

преди 2 години

Забавни сте понякога, благодаря за хумора, който ми подсигурявате редовно с кретенски публикации.:)Драги ми Смехурко отново лъже мощно, както винаги, залагам си дипломата от техникума! Линч и СЕЧ!

393

НеРазбрал

преди 2 години

Ко рече Киро лъжата ?

392

123

преди 2 години

Да си ходи тоя ***! Лъжи, лъжи и пак лъжи!

391

Herr Muller

преди 2 години

Хитлеризмът избуява в Европа. Така както навремето са слагали жълти звезди на всички евреи, СЕГА се очаква да ни шибнат зелени таквиз, за да се разпознаваме отдалече и ако не измрем, ще отворят концлагерите за НЕ/ваксъри, обвинявайки ги в сатанизъм и опит за унищожаване на света. Останалите - ваксинирани като мен - ще измрем от-само-себе-си. Свръх богатите мекерета ще останат или ще отлетят към някоя друга планета. Завеса!

390

Анонимен

преди 2 години

Това ми прилича на изнудване. И все пак хората бихме го приели, ако бяхме сигурни, че нямаше да ни измамят.

389

славянин

преди 2 години

Така лъжеха и балъците западняци - набодете се 70 % и ви връщаме нормалността! Е, не им я върнаха нито при 70 %, нито при 80 %, нито при 90 % набодени! Но нашите ''честни'' политици ще ни я ''върнат'' просто трябва да им верваме!

388

Анонимен

преди 2 години

"Европейският комисар по здравеопазването Стела Кириакидис каза на здравните министри от Европейския съюз, че страните членки трябва да се готвят за поставяне на четвърта доза ваксина срещу COVID-19"------- Това няма ли да навреди , не стават ли множко за много кратък период от време . А 5та и 6та ще има ли , ако месец след 4тата имунитетът е изфирясал

387

Herr Muller

преди 2 години

Другаре, дайте правото на избор на населението по Света, или: който иска да се имунизира, а който не иска - НЕ. Какви са тези *** закони ?! То затъ се още немаше Закон за имунизиране, но май ще спретнат подобен. Онези, които съчиняват таквиз закони, да дойдат при мен да им прасна един здрав кожен бустер из-от-зад, за да мирясат. Дано повечето са жени, щото нямам уклони към мъжки ***, но за идеята ще се прежаля.