426

Анонимен

преди 2 години

По-добра идея. Отпада сега без да ни поставят условия. Къв е тоя чишит, та си мисли, че ще изнудва хората да се ваксинират. Ми нещем бе майна, кое не ти е ясно? На сила не можеш да ме ваксинираш, съответно имаш 2 избора. Да продължиш с тия безсмислици и като се позатопли да ти зачервим врата на път обратно за Канада или да спреш с простотиите и МОЕ и да поуправляваш още някоя година! Аман вече от научно необосновани, безсмислени и понякога контрапродуктивни и даже вредни мерки! ***!

425

Away

преди 2 години

Така започнаха и в Канада, първо бяха 70%, после казаха, 80%, но не спряха... В момента са 83% вакзинирани и продължават да карат хората с заплахи, глоби и ограничения да се набоцкат. Говоря от първо лице, живея тук. Веднъж подадеш ли си пръста няма измъкване, ще те излапат целия. Ама той Кире ги знае тия неща, все пак в Канадско е израснал. Тия филми сме ги гледали вече.

424

Пита се

преди 2 години

Как оживяха в Беларус? И няма увредени от ваксините. Като са толкова ефикасни, защо не може да се ваксинират само уязвими групи. Нали ваксината ги пази.... Да.... ама не....от нищо не пази. Мазен бизнес просто.

423

В.

преди 2 години

Идеи много имат (докато са в тоалетната).

422

хаха

преди 2 години

Махайте тая глупост! Който иска, нека се ваксинира. Всеки да отговаря за себе си.

421

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме насила, а само който иска ще го направи. Ти си недоразумение и нищо не разбираш от нищо. И парите ще загу1биш и бизнеса ще затриеш.

420

Мен

преди 2 години

Ама Кирчо като не може да смята проценти,нека включи математиците от Бан да сметнат броя на ваксинирани,преболедували,хората с антитела(които не са в системата с тестове за преболедуване).Тогава да се види ,че сме преминали много повече от 60%!!

419

Ели

преди 2 години

Това добре. Само че аз не вярвам, че ако се достигне 60% ниво на ваксинация, че няма няколко месеца по-късно да си сменят мнението и да кажат друго.

418

Поредната лъжа

преди 2 години

Понеже в Европа премахнаха зелевият фалшификат при 70, 80 и 90% ваксани?! След толкова лъжи - как да вярваме?!

417

1

преди 2 години

Предлагам нова идея. 5% ваксинирани и 60% заети интензивни легла.

416

ЛЪЖАТ

преди 2 години

Лъжат за 60те процента и сертификата и затова прикриват лъжата, с думата ИДЕЯ. Освен това нивото на пропаганда е елементарно.

415

Анонимен

преди 2 години

А защо не броят и преболедувалите към ваксинираните???Тогава няма да са 30%,а много повече!Нали целта е стаден имунитет!Но,не..ваксини,ваксини!Как да им вярва човек,че мислят за твоето здраве!Който иска да се ваксинира-негов избор.

414

Оди пеш

преди 2 години

Безпорно -герб бяха най голямото бедствие сполетяло бьлгарияДа ги испратим достойно на бунището на историята

413

Исак Нютон

преди 2 години

За всяко действие винаги има противоположно и равно по сила противодействие. Та г-н Кирил нека си научи урока по физика и да не спори с Вселената. Колкото повече народа бива притискан, толкова по-голям ще бъде отпора му. Ние хората сме вселенски творения и се подчиняваме безпрекословно само на Нейните правила.

412

Анонимен

преди 2 години

Това жалко посмешище Кирчо Моста, още не е получило нареждане какво да прави. Сега след като започва официално да се разкрива Ковид далаверата и вече англичаните махат мерките, а СЗО почва да събува на ср аните *** и обяви че сертификатите са излишни, Кирчо още чака заповеди. Този път избора на господарите се спря на още по *** екземпляр. Винаги съм мислил че от Бокич по- надолу няма на къде, ама могло. Лошо ни се пише с новата генерация от слабоумници.

411

ToPhD

преди 2 години

Адски много им се усладиха контрола, парите и властта, така че манипулациите ще продължават още дълго. Израел бяха ваксинирани над 90% още март 2021г. В момента се водят около 60% набодени, има официални данни и може да се провери. Как магически се получи този резултат- просто броят само тези с 4 дози за напълно ваксинирани, така че резултата и офертите за 50-60-70-90%, много добре знаят къде да си ги поставят тези арогантни господа! ГъзГлаваЗатрива!!!

410

msm

преди 2 години

Хаосът е пълен! МЗ и набедения министър пускат заповед след заповед с недомислени правила и ограничения от днес за утре!

409

абсурд

преди 2 години

Киро не разбрали че номера няма да мине.В БГ ваксинацията приключи.По-добре се приготви да отговаряш на много въпроси

408

Па сме тука

преди 2 години

Ти му казваш да махне тия сертификати а той шикалкави и се пазари. Явно му се яде винкела на тоя ***.

407

Анонимен

преди 2 години

Освен 60% ваксани, Киро иска и "заетостта на интензивните легла падне под 5%". Това няма как да се случи, дори Ковид да изчезне с магическа пръчка. Така че на Киро курулациите са празни приказки.