18

Анонимен

преди 2 години

Лавров излезе от срещата с Блинкен като нас ран. Обясниха му за пореден път като на малоyмен какво ще се случи с Русия, Путин и руските глyпаци ако нападнат Украйна. От този момент нататък Путин и глyпаците около него трябва да изберат по кой път да тръгнат. По пътя към деескалацията и живота или пътя на войната и неминуемата смъpт на Русия.

17

Татул

преди 2 години

Тея кравари са супер нагли, лъжци. Нагнетиха обстановката, сега Русия била агресор. Мисля, че този път преиграха и се захванаха, не с когото трябва. Честно да ви кажа ще ми се Руснаците да ги опукат набързо в Украйна и да изметат цялата натовска пасмина разположена в региона. Жалкото е, че няма да го направят, защото какво и да говорят, те не са агресори.

16

Анонимен

преди 2 години

джуджа се чеши, без да го сърби нещо.

15

Анонимен

преди 2 години

,,

14

Анонимен

преди 2 години

Блинкън попада под ударите на Закона за борба с тероризма.

13

Анонимен

преди 2 години

Блинкън разговаря с Православна държава. Скандални новини. Договорки и задкулисие с обявени от САЩ за терористи.

12

Анонимен

преди 2 години

Блинкън преговаря с терористи. Световен политически скандал.

11

Фашиста Гешев

преди 2 години

Прокурора Иван Гешев поръчва изтезания и убийства срещу неудобни, чрез Пернишка Терористична организация!Селяни с манталитета на Гешев се използват за разчистване на сметки като в дивия запад!Всички подчинени на Гешев са селяни завършили незнайно как долнопробния Югозападен Университет!

10

Хайде почвайте

преди 2 години

войната,че ни писна от глупотевините ви.Но...Няма да стане.Защо?Западът е богат и не му стиска,може само за загуби добрия си осигурен живот,тоест ще дрънка оръжие,но няма да обяви война.Русия се управлява от диктаторско-олигархична "аристокрация",която също може само да загуби лукса и привилегиите си в една война с неизвестен край(по-вероятно световен апокалипсис).Така че "войната" е само дрънкане на оръжие и замитане на проблемите на хората и света.

9

Анонимен

преди 2 години

Защото Русия иска мир. "Ако искаш мир, готви се за война."

8

Анонимен

преди 2 години

Сделано в Китае, Ростех разработи, произведе и демонстрира пред руското правителство действащ модел на базова станция 5G.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ ни предаде. Разговаря и се среща с терористи. САЩ предаде НАТО. Не се борят с тероризма. Това е Световен политически скандал. Да обявява Русия за Православна държава и да действа, както действа срещу Ислямска държава.

6

Анонимен

преди 2 години

Блинкен се надявал, че Русия ще продължи напред и ще поеме по пътя на дипломацията, а не на агресията. Лицемерно. Как Русия да поеме по пътя на дипломацията, като Путин не се е отделял от този път в продължение на 22 години. Та той си спечели толкова критики сред собствения си народ, който го обвинява именно в дипломатичност.

5

Анонимен

преди 2 години

1. Северен поток 2 ще се пуска. 2. Ще се пуска ток и вода по суша към Крим 3. Територията по суша до Крим се предава на Русия. 4. Донбас и Луганск се предават на Русия..................От решенията на Женевската конференция и Женевския договор от 2022 година.

4

Сделано в Китае

преди 2 години

Гледах ПресКонференцията на Лавров и Блинкин от Женева - Микрофоните "TAIDEN" - Китайската компания основата 1996, т.е. 6-7 години след като СССР вече нямаше. Това само по себе си показва, че и Русия и САЩ вече са Залезли Сили ДеИндустриализирани и източени от ЮдеюСемитите принудени да ползват и разчитат на Китайски Технологии!!

3

За сведение

преди 2 години

Лавров, в природата на всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие! ПОНЯЛ?

2

Анонимен

преди 2 години

Вкарваме Блинкън в Списъка "Пеевски", при Прокопиев и кръга Капитал. Санкции за сътрудничество с терористи и врагове на НАТО.

1

Анонимен

преди 2 години

Блинкън защо говори и преговаря с терористи? Той вече трябва да е под санкциите на САЩ по закона за борба с тероризма. Ще наложим санкции на САЩ за сътрудничество и колаборация, преговори с терористи. НАТО е против това предателство на САЩ. Да се наложат санкции на САЩ по американския закон.