38

И.Б.

преди 2 години

Нямам нищо против Блинкън и Байдън да се срещат колкото си искат където и да е с Лавров и Путин, но да престанат да дрънкат с оръжия и да заплашват световния мир.Едните и другите!

37

МАЙОРА

преди 2 години

НАТО по-принцип е създадено за да спре сибирските изостанали ооррккии да напъплят из Европа!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32......Хитлер, а? Фашаго наследствена, комунистите такива - онакива, ама не избиваха деца! И не носеха отрязани глави на колове! Така и трябваше! Но в душата ми взе да се прокрадва съмнение, като срещна текстове като твоя! Путин е изключително смел човек! Да долетиш на Су-27 до летището на Грозни, когато душманите стреляха със Стрела или Стингър, се изискват качества, които не са ти познати! При това да караш свръхзвуковия звяр сам!

35

Анонимен

преди 2 години

Че с какво ще помогнат Минските споразумения на украинския народ и за цялостна Украйна от срещата им в Швейцария,ще направят от нея буферна витрина ли да знаят от туй що толкова са влагали как инвестирали що се изказаха всички през 2014г,кой от кой повече-5,15,35,че продължавали да влагат и след туй,получава се тихомълком до сега и все ненужни неща също стари,че отседнали в Женева при парата да теглят чертата с калема що още мож се вземе от тях докарани до бедни свързани с нас 2-те от НАТО и ЕС.

34

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ......Друже, честити и на американците! Путин ясно заяви, че първовъзмездието ще постигне тези, които са издали нареждането за атака срещу Русия! Или "ядренный подводный ракетоносец ХХ" ще изстреля от подводно положение в Атлантическия океан хиперзвукова ракета с бойна глава от 5-10 килотона в градинката на Пентагона и друга - в прозорец на Овалния кабинет с точност +/- 1 МЕТЪР! Много се надявам на Шабла да й се размине с конвенционален или хипербарен заряд!

33

Анонимен

преди 2 години

А териториалната цялост на Сърбия, Ирак, Виетнам, Панама, Сирия????

32

Невероятни лицемери!

преди 2 години

"Той обаче се надява, че Русия ще продължи напред и ще поеме по пътя на дипломацията, а не на агресията," Дс си спомним: Ирак, Иран, Сърбия, Сирия, Либия, Афганистан, Венецуела, Куба....ТАМ ДИПЛОМАЦИЯТА ЛИ РАБОТИ?

31

ЗА НАДЕНИЦАТА ЛИ

преди 2 години

Проблема е за глобалната сигурност а те Украйна та Украйна! Кравари!

30

УКРАИНСКОТО ГОВЕДО

преди 2 години

OT SNIMKATA ЩЕ БЪДЕ ВИНОВНИКА ЗА ВАШАТА СМЪРТ!

29

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ

преди 2 години

Предстои вашето унищожение! За тези които се намират в епицентъра на взрива то ще бъде чрез изпарение. Те ще страдат най малко! Останалите ще умират бавно и мъчително от лъчева болест! Така, че благодарете на това нещо от снимката за това, че вие, вашите деца и внуци предстоят да се пренесат в един по добър свят. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ И ДА ВИ ОПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ! АМИН!

28

ПРЕПОРЪЧАНО

преди 2 години

Лечение на лъчева болест: Човек, който е получил облъчване, трябва да бъде третиран по специален начин: свалете всичките си дрехи, бързо се измийте под душа, изплакнете устата, носа и очите, измийте стомаха и му дайте антиеметик. Задължително при лечението на това заболяване е анти-шокова терапия, приемаща сърдечно-съдови, седативни и детоксикиращи агенти. Пациентът трябва да приема лекарства, които блокират симптомите на стомашно-чревния тракт.

27

Анонимен

преди 2 години

Русофилството като не може да измисли нищо друго започва да плаши как откачените руснаци ще ни нахвърлят атомните бомби върху главите. Все едно ние не сме в НАТО и все есдно че още след първата руска бомба от Путин и Русия ще остане нещо читаво. Разберете че диктаторите като Путин са най-голямите страхливци и треперят за кожите си. Историята помни само един диктатор който е постъпил по-смело и се е самоубил Хитлер. Всички други са чакали до последно да ги застрелят или обесят.

26

ПРЕПОРЪЧАНО

преди 2 години

Профилактика на лъчева болест: Превантивните мерки срещу радиационната болест се състоят в защита на онези части от тялото, които са изложени на радиация. Предписани са и лекарства, които намаляват чувствителността на организма към източници на радиоактивно излъчване. На тези, които са изложени на риск, се предлагат В6, С, Р витамини и анаболни хормонални медикаменти. Счита се, че най-ефективните превантивни мерки са радиопротектори, които са химически защитни съединения, но имат голям брой стра

25

ЧЕТЕТЕ БЪЛГАРИ

преди 2 години

Как се лекува лека форма на лъчева болест? Но най добре е да помислите за евакуация. Препоръчвам ви Аржентина или Чили. Там ще сте в относителна безопасност, защото там най късно ще дойде радиацията!

24

Анонимен

преди 2 години

Дали Блинкен би казал същото и на Садам,преди да нападнат Ирак.Няма вече шикалкавене,няма вече дипломация на"канонерката",САЩ вече са в тунел без изход и искат да предизвикат война,но за чужда сметка.Украйна не е в НАТО и отделните страни членки нямат интерес да се месят в конфликта.Не ги засяга и чл.5 от договора.САЩ имат интерес от конфронтация с Русия за да не си помислят Китайците,че могът да променят Светът.Но Русия ги сбара точно по без ***,след Афганистанското"фиаско".

23

отец Кирил

преди 2 години

Този от снимката е АНТИХРИСТА!

22

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ Бягай в Москва там няма да те стигнат руските бомби. Не ти препоръчвам Воронеж защото това ще бъде първата цел на хунтата на Путин.

21

ВАНГА ГО Е КАЗАЛА

преди 2 години

Живите ще завиждат на умрелите за това, че са се изпарили! Ще се мре бавно и мъчително от лъчева болест!

20

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Скоро ще бъдеш Груз 200. Честито.

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Както винаги, САЩ се опитват да протакат и избягват конкретните въпроси! Но търпението на Путин и Русия вече е изчерпано !