28

Иво

преди 2 години

Ако някой съсед си инсталира картечница вид Рамбо на всяка тераса около вашия апартамент вие какво ще правите? Каквото правят и руснаците, изкарват тяхните картечници.. Аз все още не проумявам колко нагли трябва да са да сложат на 500км от Москва атомна артилерия и да викат ама тя Рисия агресор....Въпреки това се възбуждам от насочени срещу г - за ми оръдия ..

27

Иво

преди 2 години

Ако някой съсед си инсталира картечница вид Рамбо на всяка тераса около вашия апартамент вие какво ще правите? Каквото правят и руснаците, изкарват тяхните картечници.. Аз все още не проумявам колко нагли трябва да са да сложат на 500км от Москва атомна артилерия и да викат ама тя Рисия агресор....

26

Анонимен

преди 2 години

25 дъщеря или някой друг все трябва да живее там. Това не е избор . Дръж враговете близо. Дъщеря му обаче е не сакскобурготска. Нито е гериникол или сузанита. Хайде марш обратно в троловръза. Ох, Хасане, по - полека го мушкай, бе!

25

Анонимен

преди 2 години

25 дъщеря или някой друг все трябва да живее там. Това не е избор . Дръж враговете близо. Дъщеря му обаче е не сакскобурготска. Нито е гериникол или сузанита. Хайде марш обратно в троловръза.

24

Анонимен

преди 2 години

16 даже унгарците се оплакват от укрофашагите нпо трольо. В Русия отидоха сума ти от украйна, в полша също избягаха , украйна е руска територия с наемни фашизирани от сащ престъпни банди на олигарси. Нещо подобно направи и Костов тук с мутрите и приватизацията. Русия трябва да прати Кадиров да разчисти фашизираната ***. А ако янките се опитват да се месят да прати и Шойгу.Ти мен не ме гледай, че нагъвам бонбони " Рошен ", не кусам доматите с колците.

23

Анонимен

преди 2 години

Дъщерята на този другар ( на снимката ) живее в САЩ .

22

Анонимен

преди 2 години

16 даже унгарците се оплакват от укрофашагите нпо трольо. В Русия отидоха сума ти от украйна, в полша също избягаха , украйна е руска територия с наемни фашизирани от сащ престъпни банди на олигарси. Нещо подобно направи и Костов тук с мутрите и приватизацията. Русия трябва да прати Кадиров да разчисти фашизираната ***. А ако янките се опитват да се месят да прати и Шойгу.

21

Наблюдение

преди 2 години

По принцип конете са симпатични и интелигентни животни, а този какъв катър се извъди. Ега си.

20

Анонимен

преди 2 години

6, чуй възванието на Жирик в Руската Дума: За Победата! За пръв път виждам Жиката трезвен и толкова вдъхновен. П**ите въ*ки на нашите девушки, каза той, са срам за тях, но са най - ефективното бактериологично оръжие срещу империализма в момента.

19

Анонимен

преди 2 години

6, чуй възванието на Жирик в Руската Дума: За Победата! За пръв път виждам Битката трезвен и толкова вдъхновен. П**ите въ*ли на нашите девушки, каза той, са срам за тях, но са най - ефективното бактериологично оръжие срещу империализма в момента.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Кой път бе брато ? На евроатлантическите порочни ценности и новото нормално ? Че ние вървим по тоя път 30 години и изкопахме дупка в дъното.

17

Анонимен

преди 2 години

6, чуй възванието на Жирик в Руската Дума: За Победата!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 ... Сигурно е така, но има степени на биене. А и може да се поспори кой бие лошо, кой по-лошо, а някой бият най-лошо.

15

Анонимен

преди 2 години

Наистина Русия не е заплаха за Украйна, защото не може да даде и най-минимален положителен пример на украинците за да поискат да бъдат приятели с Русия. Виж Украйна е голяма заплаха за руската хунта, защото пътя по който е поела Украйна е много примамлив за угнетените от обирджийската хунта руснаци. Именно с този "лош" за бандитите от Кремъл пример е огромната заплаха за Русия като империя. Това е причината Русия да иска ликвидацията на Украйна. Санитаря ме вика, извинете.

14

Анонимен

преди 2 години

Наистина Русия не е заплаха за Украйна, защото не може да даде и най-минимален положителен пример на украинците за да поискат да бъдат приятели с Русия. Виж Украйна е голяма заплаха за руската хунта, защото пътя по който е поела Украйна е много примамлив за угнетените от обирджийската хунта руснаци. Именно с този "лош" за бандитите от Кремъл пример е огромната заплаха за Русия като империя. Това е причината Русия да иска ликвидацията на Украйна.

13

Даа

преди 2 години

Пропуснах Костов.

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва вече на думата на краварите. Не че и писмен договор не могат да прекратят, когато не ум отърва. Все пак ще заложа на тях, защото бият лошо.

11

Анонимен

преди 2 години

Некви продажни политици ще ме карат да воюват ха х ха те да воюват от мен,довиждане България местя се

10

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва вече на думата на краварите. Не че и писмен договор не могат да прекратят, когато не ум отърва.

9

Анонимен

преди 2 години

Как ще се бие срещу Русия .Никога освен ако няма бази американски и мир и нападнат