35

Анонимен

преди 2 години

Абе в тоя кирлив сайт що се пише само за герп, тва искали, онова не искали, така им харесвало, инак не им??? Кои са тия бе?? Една прогнила фирма изгубила изборите и наритани от всички в ъгъла?? До кога ще слушаме за тия мутри и техните производни, 12 год грабене и убийства малко ли им беше, аман от тия крастави ***.

34

феликощер

преди 2 години

Като един истински (Кръстоска между ялова вещица и скопен дявол) съм дълбоко натажен, че на нас държавните чиновници през 2022 год няма да им се дигнат заплатите поради факта, че Правителството на Господин Тиквууч от Банкя е пропилял бая държавна пара. От няколко дни всички тези привърженици на ГЕРБ ги завирам в миша дупка до 99 коляно. Отврателина ***, не ги понасям. Онази пък Деси Атанасова и на нея няма кой да й затвори устата, много се прави на интересна. Тези да изчезват от сцената.

33

Анонимен

преди 2 години

Керванът си върви, герберите си лаят!

32

Хайдеее,

преди 2 години

...сега пък партиите на "статуквото" били виновни, че три избора не съставиха правителство! Тия съвсем започнаха да правят хората на по-тАпи, от тях самите!

31

Анонимен

преди 2 години

Герберунгелите плачат като вдовица за буй.Айде стига вече сте оплаквали Боко,нали още е жив?Или?

30

ООО-ЧУДЕН

преди 2 години

БСП дали е в партиите на статуквото или не, според Венеция, на която явно каналите нещо са се запушили и текат в обратна посока

29

А бе

преди 2 години

Кой си кръщава детето "Венеция"? Това моме потъва, потъва и управляващата коалиция ведно с най-характерната за статуквото партия-БСП. Махайте се, докато не сте завлекли и България към дъното!

28

РЕБРАНДИРАНЕ

преди 2 години

асанчо: Ще! Ще! Ще! .... добър бюджет се очертава, а после кико ще АНАЛИЗИРА, ЗАЩО НЕЩО/НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА

27

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак налазиха форума.Освен злоба,нищо градивно от тях.Ще се поболеете,бе!Успокойте се вече.Така или иначе повече власт няма да видите.

26

деса поетеса

преди 2 години

Скъпи герберушки,яжте люти чушки.Ако ви е яд,близнете се отзад.

25

гербер

преди 2 години

До 21. Ще има. ще има.Тя, палачинката, лесно се обръща.Така беше и през 2013. И на тези новите диктатори скоро ще им дойде времето. Само гледай.

24

Търпение сънародници

преди 2 години

Само да минат годинка- две и ще осъзнаете, че времето, в което ГЕРБерастите мародерстваха и досъсипваха и без това изтормозената ни държава е било време на пропуснат растеж, развитие и възраждане на България. Никога повече ГРОБ!

23

Анонимен

преди 2 години

А бе погледнете си коалицията! Сбирщаин на изгубилите ! Какво прави 10% от 35% гласували? Чалгари,комунисти и шестаци начело с емигранта Киро!

22

Киро и Асен

преди 2 години

"Бюджет на промяната" нали това искахте ? Досега успяхме да променим цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните. Но може още. Примерно пенсиите заплатите. Така че- Продължаваме разрухата !

21

Гледна точка

преди 2 години

Имам усещането, че Асан Василев е учил в Московския държавен университет по времето на БКП.

20

ХЕМУС-65милиона

преди 2 години

Н а снимката Джуджет Атанасова лие ?Грозбай?Крадците герб сдс немогат ли да съберат още 65 милиона.

19

1280

преди 2 години

Какъв бюджет бе, тия не им дреме за бюджета, черепа и прокопи искат Гешев да го няма за да могат да си имат държава, абе платили са си хората чакат резултати.А вие чакайте тия да ви оправят ахахаха

18

Анонимен

преди 2 години

А гербавите да си в постоянна кома и така ще си останат.Ще гледат със зяпнала уста,белким някой пусне в нея я пачка,я кюлче,ама нямааа.

17

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пак ще оправя икономиката!

16

Анонимен

преди 2 години

ВЕНЕЦИЯ АНГОВА ПП- НЕДОВЕРИЕТО НА НАРОДА КЪМ ГЕРБ Е ДОВЕЛО ДО ИЗБОРИ ТРИ ПЪТИ И ЗАТОВА НЯМА ОЩЕ ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ- АМА ХОРА ГЕРБ ГИ НЯМА ОТ АПРИЛ 2021Г, СЕГА Е АХА, АХА КРАЯТ НА ЯНУАРИ, А ТИЯ ДЕТО СА В БУДНА КОМА ОБВИНЯВАТ ГЕРБ- ТЕ ТАКИВА *** ХОРА СА НАРОЧНО НАБУТАНИ- ЦЕЛТА- ДОРАЗБИВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА, ИКОНОМИКАТА НИ ВЕЧЕ Е СГАЗЕНА, А БЕДНИТЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ, КАКВИ ОБЕЩАНИЯ ПАДАХА И СЕ ДАВАХА ОТ ПРОТЕСТИТЕ- Е ХАЙДЕ ДЕ...