95

Ставри

преди 2 години

Извинявам се... другата овца беше тая с кофите Тази просто прилича на поцинкована кофа :D

94

Ставри

преди 2 години

Мис Поцинкована Кофа пак се е изказала свръх адекватно :D

93

Анонимен

преди 2 години

12 години герб държаха народа в будна кома Време е да се осъзнаем Ха сегаНаздраве

92

хахо

преди 2 години

българите не искат подредена и просперираща държава те жадуват за държава в която цари пълен хаус дърьава в която инфлацията расте сдни , цените растат с 4асове , пълен хаус и управляващи които да обвиняват другите преди тях за фалита . такава държава оби4а българинат за да може да псува на воля и да си бие главата как може да е бил толкова глупав за да гласува за тия , а наздраве

91

курвето ЛЕНА

преди 2 години

правила бюджета според цените в мола

90

Съвет

преди 2 години

Проституиращите , които поискаха "промяна" , да се приготвят да си опразнят джобовете тези милиарди кредити трябва и да се връщат ! А за проституиращите ще има по един миризлив зелен чорап подарък !

89

Дааааа!

преди 2 години

Просто Киро и Кокорчо ще управляват като всеки месец ще теглят по 4 милиарда заеми от Европа. Така ще стигнек и надминем Гърция по взети кредити. Скоро ще започнем да плащаме за глупостта си ,народе !

88

анонимен

преди 2 години

След 12 години на благоденствие и просперитет , сега ще берем горчивите плодове на масовата ***--от-щина завладяла маса народ.

87

ОСТАВКА

преди 2 години

Бюджет на растежа на ДЪЛГА.

86

анонимен

преди 2 години

Те по рождение са в неадекватно състояние.Трагедия и скръб отвсякъде,но от тяхната неадекватност и аматьорщина ще патим всички ние.

85

Анонимен

преди 2 години

От месец май управляващите движат задачите си бавно, бавно, като охлюви с изключение на изчегъртването ( по Слави Трифоновски). И до сега няма Бюджет 20 22 , няма и План за възстановяване. Най-важните неща.

84

Сатир

преди 2 години

Имаме си правителство - лай лай кученца от всякаква порода. Лаят, чакат да им сипят в купичката, ама много че са лакоми. Абе хранещите, я обяснете защо?

83

Dangerously

преди 2 години

Дуловската принцеса не може да пази равновесие при слизане от стълби.

82

До всички ITта

преди 2 години

Преди изборите ви разправях да не гласувате за ПП, обаче вие не. Това за данъците, че ще го отнесат точно тези които гласуват за ПП, също го обяснявах и всички ми праскаха минуси. Момчета и момичета вие не сте виновни за това че не сте преживели удоволствието да ви управляват комунисти. Да нито Киро, нито Слави, нито Пинокио имат думата. Всички са командвани от Корнелия. Прочетете нещо за правителствата на Луканов Виденов Станишев Орешарски Царя и сравнете със сегашното. Преди да гласувате пак !

81

izh

преди 2 години

Koмуномарионетките хептен избудаляха. Дотук спадът в икономиката е 12-15% и то при изтеглени 4 млрд заеми. Напролет очакваме 30%. Това назначено бушонче ни плакни ушите с 4.8% растеж. Арменското училище да беше завършил, щеше да го е срам. Унищожете баламите - тарикатите сами ще умрат

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Не лъжи.Винаги си бил съгласен със спонсорите.

79

Срам

преди 2 години

Божеее,колко се били вдигнали заплатитеее...вие добре ли сте.Вдихнаха се заплатите на крепителите на реда-съдии,прокурори,банкери,доктори на частни клиники.Примерно един личен лекар сам си плаща осигуровките и като се разплати за наеми и прочие му остават около 1500лв.А един божествено върховен прокурор и върховни съдии взипат по 20 бона плюс премиите.И познайте кой им плаща осигуровките?!!Бюджета,демек-ние.Трябва да се реже из основи полезно от безполезно.

78

Реалист

преди 2 години

герб пък са живи ходещи трупове-без дух без светлина в душите-само мрак майка- мрак

77

до Л Иванов

преди 2 години

Дедо, за 12 години мин заплата и БВП-то се вдигнаха двойно. Първите 2 години се закърпваха раните от тройната коалиция(ДПС-то което управлява заедно с партиите на промянта), после още една година мъки след експеримента Орешарски +2 години близане на рани. Сега слушам глупости как ГЕРБ и ДПС били заедно, а старият им коалиционен партньор е невинен. Този път ще ни трябват 3-4 години да се върнем на нивото от 2019 преди отново да катерим нагоре. Но за всичко това са виновни ***, които гласуват

76

ogog

преди 2 години

До Анонименвземи си татуирай управляващите на левата бозка.