55

Анонимен

преди 2 години

ОПГ ГЕРБ пак са се разлаяли.Изпускат парата,за да не гръмнат.Е,той баце сам ги простреля в сърцето.Сега само кръв и сълзи.Ех,мъка,мъкааа.

54

Анонимен

преди 2 години

за смях на целия свят ни направи кряк петковски

53

Анонимен

преди 2 години

Че каква работа свърши тоя ялов бюджет миналата година, та да го продължават и тая?! По скоро новите не ги бива да си направят свой..

52

Анонимен

преди 2 години

Гербавите са абсолютни мазохисти.Същите тия,които вожда унижаваше и направи за смях на цялата страна,а себе си и на целия свят,сега го бранят като матросовци.Хора без морал,самоуважение и достойнство.

51

Долняга

преди 2 години

До Анонимен - ти не си у ред бе момче!!!

50

Morski

преди 2 години

До Едно е сигурноСИГУРНОТО е ЕДНО , че сте вече малко такива -Продължаващи Промяната!

49

Лили Иванов

преди 2 години

Оффф тая Атанасова всеки ден ни я презентирате. Това Маята или Корнелията на Герб ли е? За какъв пост я гласим,че всеки ден не минава без нейното мнение.

48

До "Едно е сигу

преди 2 години

Ама пиите ги тези хапчета бе,прокопиеви тролчета.

47

Анонимен

преди 2 години

Да защитаваш една простовата и крадлива мутра,означава,че си същия като нея или от същото котило.

46

Едно е сигурно

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ !!!

45

До 43

преди 2 години

Имате опит да крадете.Ама яко да крадете.Вожда милиардер,а ду..давците около него милионери.Не случайно му целуваха ръка и някои други части.

44

Анонимен

преди 2 години

Тая жена не е кундена отдавна и въобще редовно затова се изказва женицата постоянно

43

Как е протестъри ?

преди 2 години

Наиграхте ли се ? Защо не излезете малко на Орлов мост да поскачате и опикаете мръсните кашони в които спите ? Или сега вече всичко е наред. И цената на бензина газта тока парното дървата лекарствата храните въглищата пелетите е ОК. Пенсиите са увеличени, заплатите също....въобще страната в сравнение с преди две години е истински рай. Нали ?

42

Morski

преди 2 години

До АнонименТц! Кервана не върви, ама ич! Пътища в Триград неоправени- отпреди повече от месец, магистралите неизчистени, тока расте,горивата също, храната, броя на чиновниците главоломно, безработицата още повече! Само живота няма стойност, ,но е важно Президента да е надут като шарен петел, Просто Киро да ни продаде единственото ценно завещано от дедите ни- Историята! Иначе ,наистина кучетата си лаят( по форумите)1 Премиершата прави торти ,то като няма хляб за хората защо да не ядат торти!

41

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше да вдигате МОД. а. ало усмихващите се красавци?Много лъжете май.

40

ПЪРВО

преди 2 години

ГЕРБ не загубиха изборите, а ги спечелиха машинките на Мадуро и след това дойдоха мадурианци да се упражняват да ни управляват... но тези измислени харвардци трябва да гледат в историята... със същият ентусиазъм Румен Гечев в правителството виденово прокламираше промените и ребрандирането, макЪр тогава де се наричаше така, а пък при Орешареца същото правеше и РОвч, за тези които не знаят това е Румен Овчаров, СЕГА и двамата крепят Нинова

39

Да, ама не

преди 2 години

До Анонимен За разлика от просто киро, депутатите от ГЕРБ-СДС имат опит и не плещят глупости от сутрин до вечер, гарнирани с лъскави усмивки и обещания за светло бъдеще...ама друг път. Защо още няма проект за бюджет 2022 година, след като същия следва да изработи Кокорец Пъпкоспециялен, а той беше водещ във корекциите на бюджет 2021 и тегленето на общо 9 милиарда за два месеца??? Защо нищо не се прави за хората при ужасяващата инфлация, цени и смъртност? Стига, аман от подменящи некадърници!

38

Много

преди 2 години

...са смешни болшевишките ***! Тия да се махне, ония да не го дават, на другия да му запушат устата! Ами кого да дават бе , пиянските изцепки на Чашков, или Шебека с коремните и лицевите опори ? Що не се появиха Кирчо и Кокорчо, как така за декември профукаха 9милиарда лева ?

37

Анонимен

преди 2 години

герп са най-добтрите

36

Анонимен

преди 2 години

Воят на герберастите е музика за моите уши.Най-лошо се пада от високо.Бяха си въобразили,че са единствени и незаменими.Че могат да крадат на воля и никой нищо не може да им каже.Но всичко си има край.Само салама има два края.