55

Анонимен

преди 2 години

брежнев почина на 75 години (10.11.1982 г) , Сталин почина на 74 години (5.03.1953), в момента поредния диктатор на империята на злото Путин е на 69 години, бивш полковник от КГБ/ФСБ , негови са "заслугите" за следните войни: Втора чеченска война, Руско-грузинска война, Руско-украинска война, Гражданска война в Сирия. И този диктатор ще си отиде от този свят, но ще отнесе в гроба още много невинни...

54

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам, защо повече хора не емигрират за Русия. Там очевидно се живее най добре и бай Путин се бори против всички сили на злото. Ходете на там, бъдете щастливи и дайте малко шанс на България да отлепи.

53

До 49

преди 2 години

Знаеш ли че формален повод фашистка Германия да започне ВСВ е инсценирано нападение на полски отряд над германска гранична застава? Естествено е фалшификация,изпълнителите са германци след това убити,но се казва в Германия,...Полша ни нападна и ние ще им отмъстим!Не се доверявай на медии много, особено в Русия и Казахстан!

52

Анонимен

преди 2 години

САМО ТРЕПАНЕ НА ДЖЕНДЪРИЯТА.

51

Анонимен

преди 2 години

като протестират мирно ония отгоре си питат ушите, като протестират немирно ги гонят да ги изпотрепат. нема угодия. нема оправия.

50

Анонимен

преди 2 години

27- друго си е да видиш цъфнала демокрация във Либия, ИРАК, Сирия, Афганистан, Югославия, и още във 100 държави.

49

Освен това

преди 2 години

протестиращите са подготвени в тайни бази на НАТО в Полша и Латвия,те са същите които анексираха Крим от Русия

48

Дворецът на въшките

преди 2 години

Цялата зло идва от гара разпределителна На тези така им изнася защото сами си и измислят закони и са против себе сиПросто казано се мъчат да бъдат живи, а са мъртвиНико не вярва на тезиЗаразно злоВсичко, което може да се сетите това са те вулгарни братебийци и садистични към всичко. Първични хора които не искат да се променят

47

Анонимен

преди 2 години

Няма как да си протестиращ в бившия Съветски Съюз и да не си американски терорист.Това е задължително.

46

По кои...

преди 2 години

...мирни протестиращи са стреляли, по ония, които мирновъоръжени превзеха летишето в Алмати? По ония, които атакуваха с картечници полицейските управления? По ония, които се снимаха с отрязаните глави на момчетата от жандармерията? Или по някакви други, още по-мирни?

45

Колкото

преди 2 години

и да се мъчи целия свят, не може да избие повече руснаци от Сталин

44

Анонимен

преди 2 години

България е най-бедна защото има най голям процент комунисти на глава от населението в ЕС. Нещата винаги да свързани и правопропорционални.

43

Анонимен

преди 2 години

ЗА ТАКИВА "МИРНИ" ПРОТЕСТИРАЩИ, ИМА ЛОПАТА ПО КРАТУНИТЕ.

42

Анонимен

преди 2 години

Маймуняците тука искат да стане като в Русия. Кой каже Путин, да управлява, и да стрелят ако има протестиращи. После нека идат да стачкуват, като хляба стане 500 лева. И нека реват, като им нарушат правата. Как не се научихме и винаги си оставаме най големите баламурници в Европа.

41

Анонимен

преди 2 години

Доставките на демокрация от Америка само в Ирак избиха милион и половина...

40

Колин Пауъл

преди 2 години

До Бе да убиеш някой Бе да утрепеш някоя държава е съсем нормално за демократичният свят.

39

Защо

преди 2 години

пречат на мирните военни да протестират срещу въоръжените граждани?

38

Анонимен

преди 2 години

Така е ,колкото си по близо до Русия толкова по често се стреля.

37

Радо

преди 2 години

Хайде пак статии с пропаганда. Никой не вярва в мирните протестиращи убили 30 човека от военните.

36

Първото

преди 2 години

околосветско пътешествие е направено от руснак, казва се Магелан! Руските часовници са най бързите часовници на света! Руснаци са измислили тока ,машината ,радиото и самолета...само че 200 години по късно!