75

факт

преди 2 години

В Казахстан май Запада остана изненадан и подозрително лесно преглътна всичко.Защо ли?Ами революцията беше цветна,ама не съвсем прозападна,а протурска,ислямистка.А в Казахстан добивните индустрии се държат от западни фирми и май доста ги е страх от едно непредсказуемо ислямистко управление .

74

Анонимен

преди 2 години

До До 71: "Ама направо повярвах" - за тебе е ясно! Ти вярваш САМО на наръчника на чичо Сам за черни мазилки и омазнящи покрития!

73

Страничен въпрос

преди 2 години

В републиките около Русия включително в Казахстан има 37 (!) засекретени американски биолаборатории. Някой от американофилите знае ли каква им е целта или с какви важни за човечестото биологични агенти си играят? И още - нямат ли си достатъчно територия та чак толкова далече ги поддържат?

72

Омбре

преди 2 години

Мачкат комунистите и тук и там. Нищо , че тук се трансформираха в демократи и капиталисти. Комунизма ни беше опорочен за да осъзнаем, след 32години, че капитализма е в пъти повече.

71

Русия

преди 2 години

как влезе да освободи за втори път Унгария и Чехословакия? По договор ли?

70

До 71

преди 2 години

Ама направо повярвах че Русия излезе, тя само освождава

69

Ако

преди 2 години

се следва логиката на руските самодържавници, в момента те хвърлят димки за Украйна за да заблудят Запада, а всъщност те незабелязано си взеха Казахстан! Украйна ще почака,обаче западните управници са пълни наивници като Чембърлейн! Там няма корави хора като Айзенхауер,Чърчил и Рейгън дето за *** не ги брояха, и ги разкатаха от мизерия!

68

МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИ

преди 2 години

Мирни бяха и тези в Капитолия - и занем как ги третираха!

67

Късно е либе за китк

преди 2 години

Там американцит е си изпуцахяа барута ! - искаха да направят голям БУМ на преговорите с Русия, а се получи ПЛьОК!

66

Анонимен

преди 2 години

Ами кво искат? Ходят правят патармия после ги стреляли? Ми ко да ва правят? Ва милват ли?

65

Малко настрани

преди 2 години

До Казахстан: Малко си изостанал със 'новинарския' план! Русия влезе като част от съюз за взаимна стабилност и два дни по късно излезе. Охранява само стратегически обекти за да може казахстанската армия, полиция и спецчасти да озаптят 'цветните' соросоидчета дето се бяха развилнели.

64

Казахстан

преди 2 години

имат армия, полиция,спецчасти...ама те не могат да се справят и на първия ден викат Русия дет няма да се махне? Е за къв сценарий става въпрос?

63

Не гледайте

преди 2 години

руски телевизии, СССР окупира България защото според тях тук има германски войски на 05.09.1944, а те са на 150 километра извън България! Това е сценарий Русия да превземе Казахстан с помощ на местните колаборационисти!

62

Анонимен

преди 2 години

Мирни протестиращи, въоръжени с автомати и гранати, които завземат летища, болници и административни сгради.

61

До 50

преди 2 години

Трима не са съгласни че Брежнев,Андропов и Черненко са умрели! Дет се казва, имат право на мнение!?!

60

БРАВО!

преди 2 години

МЕДИИТЕ, Там толкова ви изненадаха че седмици по-късно сътворихте "новина!" Бая ви насметоха предварителните материали, а!?

59

доматиту с колцити

преди 2 години

То да беше само нашата медия...и да не бяхме гледали клипчетата от там - можеше да повярваме! А и като гледате снимката - това на 'мирни' протестиращи ще е работа да знаете!

58

Тепат

преди 2 години

Гадно е, но е Европа, западнала е същото . И там стрелят по дънъкопшатеца

57

Брежнев

преди 2 години

се отърва от Алцхаймер,след него сложиха още двама смъртници -Андропов и Черненко дето изкараха по една година.Още тогава СССР замириса на тамян!

56

Анонимен

преди 2 години

Сърбия купува газта през газопровоа на българска територия за 200$. България за 800$.