31

Анонимен

преди 2 години

Собствен избор. Да се е ваксинирала.

30

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм с 3 ваксини, жената с 2, последната е от лятото. Децата го прекараха само с температура 2 дни, жената още е с температура и сополи. На мен нищо ми няма."---------------------------------Жена ми не е ваксинирана, само загуби вкус за седмица и премина. Аз съм без нито една ваксина и нямах абсолютно никакви симптоми, сина ми също. Оттогава мина почти година и от нищо не сме се разболявали. ;)

29

Анонимен

преди 2 години

Историите от сборника "Пандемични разкази" стават все по-странни. Била добре, легнала си и 10 минути по-късно починала. Само на ковид мяза. Направо ме убедихте, вече ще нося 5 ката маски, 2 шлема и отгоре скафандър и за всеки случай няма да излизам повече от къщи. Ще се набода с всички видове "ваксини" по 5 пъти и ще живея до 200 години.

28

Анонимен

преди 2 години

Белодробна тромбоемболия от ковида. Типично! Е, сега тя има вече "естествен " имунитет и "естествена" смърт.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече откровено плещите глупости! Първо, за заветния сертификат не е нужно да си заразен, а ваксиниран и второ кой и как ще се зарази нарочно? Удивително е какво количество глупотевини се родиха покрай този смоткан вирус.

26

Анонимен

преди 2 години

До Отец Иван- Като те пита Свети Петър пред портите... Ти божие чадо ли си... А ти - ГМО... Лоша работа

25

Anonimen

преди 2 години

Забелязвате ли как намаляват статиите за ефективността на ваксините и се промъкват мнения против тях, нещо немислимо допреди 3 месеца? Моя позната работи в болници в Испания, казва за спад на раждаемостта след ваксини. Всички твърдяха, че е конспирация. Вижте данните от Италия и Франция за раждаемостта през 2021, с по 10 процента спад, хиляди бебета по-малко. Питайте Гугъл, дано да е временно, че иначе жалба ни майка

24

Отец Иван

преди 2 години

Антиваксърите няма да влезнат во царството небесно,и ще се черват от срам пред нашия създател!!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с 3 ваксини, жената с 2, последната е от лятото. Децата го прекараха само с температура 2 дни, жената още е с температура и сополи. На мен нищо ми няма. Толкова съм доволен, че си направих труда за бустера. Аналогичен случай при приятели, там жената е с бустър и нищо и няма, мъжа е с 2 и е с температура и отпадналост.

22

АнонимеН

преди 2 години

МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗИШ САМО АКО ЗНАЕШ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАШ ПРАВИЛНО!

21

Германец

преди 2 години

Така е преценила...

20

До 19

преди 2 години

В друга стая бе ! Да не живеете в землянка?! Оставаш в една стая,а синът ви и съпруга влизат с маски и вие слагате такава, за кратко да ви обслужват.Стабилно проветряване,дезинфиктант -пръскало и отделни прибори за хранене Като се мият с гореща вода.Дори и да се заразят ,ще го направят с много малко вирусен товар.Изпитано !!

19

Анонимен

преди 2 години

Като видях тази чиста "чехкиня" се зарадвах, че се е споминала. Спомням си и за един "чех", който купи бТВ. И той за щастие се спомина.

18

Анонимен

преди 2 години

Умница !!!!

17

Анонимен

преди 2 години

И аз съм положителна, живея с мъжа и децата, къде да се карантинират, никъде.

16

Фактически

преди 2 години

Ваксинираните егоисти убийци превръщат Западна Европа в ковид-гето.

15

Анонимен

преди 2 години

Е за това трябва отмяна на зеления сертификат защото ваксинираните заразяват.

14

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно, с тия простотии, дето ни ги устроиха, доста народ изперка. Вместо да се пази, да тръгне нарочно да се заразява......

13

Анонимен

преди 2 години

тази като е гледам колко е Чехкиня ... развалихте Европа, вече не се знае кой кой е. *** с немски паспорти, Сирийси ми разправят че са англичани, Румънци че са италиянци ... мазало

12

Анонимен

преди 2 години

Нарочно заразяване ми идва на акъл цуни гуни с някой див антиваксър като нея или антиваксърка..ако е от модерните!!