15

Анонимен

преди 2 години

Закони или не- колекторските фирми тормозят най-простото съсловие хора у нас, които взимат разни абсурдни кредити с абсурдни лихви, защото са със заплати в плик. Белите хора, които взимаме кредити с 4% лихва от банка си връщаме парите. Ако не можем да ги върнем поради някаква причина, се предоговаряме с банката. Колектори не ни тормозят.

14

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е ТОЧНО- 26 ДЕПУТАТИ И 4 МИНИСТРИ- КАКВО СИ ГОВОРЯТ ХОРАТА ОТ НАРОДА КОЛКО К ПРИБРАХА И КОЙ ГИ ПРИБРА ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО МИНИСТЕРСТВАТА- НЕ НЯМА ПОДКУПИ, НЕЕЕЕ НИКОЙ НИКОГО НЕ ПОДКУПВА, НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ- 16 ДЕПУТАТИ И КОЛКО МИНИСТРИ, А ДАРЯВАШ 250 000 ЛВ ПП И СТАВАШ МИНИСТЪР- НЯМА КОРУПЦИЯ.

13

Интересно!

преди 2 години

Аха, значи не могат да тормозят от 20ч. до 7ч. а през останалото време няма проблем?

12

Shshs

преди 2 години

Спряха цените на тока - ама наужким, спряха цените на операторите - ама наужким, махнаха сертификатите - ама наужким. А сега разрешават на всякакви паплачони да теглят пари и да не ги връщат. Дано и това е наужким.

11

Анонимен

преди 2 години

До L. "Чух за нова печеливша професия - бияч на частни съдии изпълнители. Много се търсела услугата." Ако знаеше на кого/кои са тези фирми частни съдии изпълнители, щеше да се насочиш към някоя по-малко опасна професия - например, човек, който си слага главата в устата на крокодили и хипопотами, или здравен работник в клиники за Ебола.

10

П.К. инк.

преди 2 години

Уволнената за корупция, токущо е "подгонила" корупцията ??? Да се смееш ли, да плачеш ли? Вероятно и двете ще вървят точно.

9

L.

преди 2 години

Чух за нова печеливша професия - бияч на частни съдии изпълнители. Много се търсела услугата.

8

НИНОВ

преди 2 години

министър Нинова, ама само как звучи... толкова е вече главна

7

Анонимен

преди 2 години

То и мобилните оператори немаше да вдигат сметките ама? Е баси правителството само лъжете

6

и те така

преди 2 години

мая общата до като беше омбудсгърл ни убеждаваше че Топлофикация не може да ни съди и да не плащаме зградна инсталация . корниту и тя така само че за друга сфера :)

5

МАФИЯТА В ДЕЙСТВИЕ

преди 2 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СЕ ОПИТВА ДА ЗАМАЖЕ ПОРЕДНОТО ЧЕРВЕНО ПОТАПЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОСВЕН ГЕРБ ВИНОВНИТЕ СА И ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА, МИН ЗАПЛАТА КОГА ЩЕ СЕ ПОВИШИ, НАЛИ ОБЕЩАВАХТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ- А НЕ КАТО ПЕНСИИТЕ- УВЕЛИЧЕНИ С 7/8% А ИНФЛАЦИЯ 7.8%- МАФИОТИ!

4

Анонимен

преди 2 години

БСП не е загрижено, че под тяхното мъдро ръководство хората вземат все повече заеми и ги гонят фирми за длъжници. БСП е загрижено тези свръхзадлъжняли граждани да могат да се наспиват до 7 сутринта, преди да се събудят пред ужасяващата червена реалност. Комунистите никога не са прекалено абсурдни. Винаги може и повече.

3

Асан

преди 2 години

Не ми крещете бе :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Сега в фтасаха хората на предишния премиер,гладни ще умрат :))

1

Анонимен

преди 2 години

Може да е популистко, но е поне нещо.