55

Анонимен

преди 2 години

пак глупости те и сега не се обаждат вечер нали и там са на заплати телефонистите

54

От мандра на мандра

преди 2 години

Корни и БКП/БСП друго не могат да измислят!

53

Ямболски цървул

преди 2 години

А защо не им намалят лихвите със закон?

52

Анонимен

преди 2 години

Това го наложиха от ЕС, длъжниците да минават през съд, а госпожа Нинова пак го използва като ПР.

51

Анонимен

преди 2 години

4млрд.лв. на 4 млн.възможни длъжници от 6,5 млн. население,2,5 млн. души ученици непълнолетни под 18 год. и не кредитно задължени за този период от 2005 до сега,а останалите задлъжняли средно на длъжник по 1000лв,но с колко са ги задължили тези длъжници от държавни дългове натрупани до сега,че не само от тях,но и от предишни трупаният на дългове,че не само те,а не дадени плащания на тях длъжници поради недостигащи средства за тях измъкнати от тях преднамерено заедно със закъсняли индексации и др

50

9

преди 2 години

Тези трябва да им забранят да съществуват...както и на онези с бързите кредити...

49

Анонимен

преди 2 години

БСП ВИНАГИ СЕ ГРИЖИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ, МАФИОТИ, ТЕРОРИСТИ И ПСИХОПАТИ! ЗА ХОРАТА НИКОГА!

48

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

СОЦИАЛИЗМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН СЪС ЗАКОН!

47

Авицена

преди 2 години

Супер, Браво!

46

село

преди 2 години

Няма ли да издава вече.Кирчо2,СЕ ИЗНАДЯ.

45

Анонимен

преди 2 години

Безплатна идея за реклама на връщането на кредитите. Любо Нейков по телевизията: "Едно, две, три - дългът си ти върни. Оправи го веднага".........................Трябва да има реклама не само на отпускането на кредити, но да са задължени да пускат същия брой реклами за връщане на кредитите, със същите артисти и манекенки: "Върни си ти дълга, оправи го веднага"

44

Анонимен

преди 2 години

Банките, телекомите и лихварите намериха работа на мутрите. Да бъдат и те полезни за обществото. Само забрана със закон на продажбата на дългове за битовите сметки. Всеки сам да си събира дълговете, не само да пуска весели и заблуждаващи реклами по телевизията.

43

БСП КОМУНДЕ

преди 2 години

НЕ СА ВИНОВНИ КОЛЕКТОРСКИТЕ ФИРМИ, А ДЛЪЖНИЦИТЕ, КОИТО НЕ СИ ПОГАСЯВАТ ДЪЛГОВЕТЕ

42

незапознат

преди 2 години

Аз не съм наясно със закона в това отношение, но първо да тръгнем от там - защо някои банки си имат колекторски фирми, редно ли е и не е ли конфликт на интереси? Или е друг начин за незаконно обогатяване с бомбастичните лихви впоследствие?

41

нали?

преди 2 години

Корни, ако и тези ви "действия" са като с телекомите, начи нищо не сте направили. И Теленор, и Виваком пращат смс за увеличение. Нали не можеше?

40

до 32

преди 2 години

Еми, аз не съм си правил кривите сметки, плащам чужд дълг, защото все още съм "на светло". Ама на такива като мен, за които няма справедливи закони, като им писне и или духват в чужбина, или минават в сивия сектор.

39

Надблюдател

преди 2 години

По-скоро на лобистки закони за колекторските фирми ми звучи, да не наемат други мутри! Като те преследват, да знаеш че било напълно "законно"! На Г-жа Лъжа, хич не и вярвам! Това значи, че сега ще плъзнат с пълна сила да подгонят тези, които не са могли да си платят! Тепърва ще ревете!

38

една

преди 2 години

Един закон се прие горе-долу сносен - за 10 г давност и него го прецакаха, защото не важи за минал период, а в сила от 2021....до 2031 г :))) Такова нещо никъде няма бе, другари. Хората, които плащат непосилните лихви и де факто се влачат с години, защото плащат именно лихвите основно, къде отиват? Вечните роби.

37

хахеах

преди 2 години

Общо взето - нищо! Слезте на земята, алоуууу, управляващите. Поинтересувайте се как изкупуват дългове на безценица и после си слагат нечовешки лихви! Как тормозят хората и изобщо - поинтересувайте се за всичко. Човек се превръща в доживотен длъжник! Кво хвърляте прах в очите на хората с тези забрани да не звънят от...до... Смешковци.

36

Анонимен

преди 2 години

Е КАК НЕ Е УРЕДЕНО ЗАКОНОДАТЕЛНО?НАЛИ В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ КРАСО КАРАКАЧАНОВ СЕ БИЕШЕ В ГЪРДИТЕ,ЧЕ ОТПАДА ДЕСЕТГОДИШНАТА ДАВНОСТ И,ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ С ВЕЧНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ Е РЕШЕН...МАЙ НЕ ТОЧНО!