71

Смешник

преди 2 години

Сс23 ще им дадем

70

хахахахаах

преди 2 години

Абе кви ги говорите брe... Умирам от смях ей :D Русия, ако врътне кранчето на газта, умираме от студ тая зима, това разбират ли го тея господа? :D Да не говорим, че и бизнеси ще фалират без газ. Просто Европа е едно зависимо джудже, което се стреля в краката само...

69

Анонимен

преди 2 години

Урса Пфайзор

68

хахахахахах

преди 2 години

До МногоТи многознайко кажи с кво ша са топлят еврогейовете...Щото Русия ресурси си има и не разчита само на продажба на газ...С твоите думи очевидно ще се топлят.

67

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ЕДНО СУ ПОБЪРКА ДОНАЛД КУК. НЕЩО ГО НЯМА НИКАКЪВ. НА ХОХЛИТЕ ИМ ТРЯБВА ПОЛОВИН СУ.

66

Пепи

преди 2 години

Каква Европа ?? Тия гледали ли са картата на Европа . Няколко страни в покрайнините на Европа . А центъра се пада в Украйна .

65

Анонимен

преди 2 години

Сталин е плащал в злато на САЩ през 30-те, сега САЩ ще плащат със злато на Путин. Как се обръща светът?

64

Анонимен

преди 2 години

57-СЛЕД КАТО ВИДЯХМЕ СМЕЛОСТА ИМ В КРИМ. ИЗМЪКНАХА ГИ ОТ ДУПКИТЕ ГОЛИ.

63

Анонимен

преди 2 години

Никой не се бие за мерцедеси и айфони. Все за газ, петрол и ток. И нашите бизнесмени не се оплакват, че мерцедесът им е скъп и айфонът им е скъп, а казват, че газът, горивата и токът им са скъпи. Имате си мерцедеси, имате си айфони, от какво се оплаквате?

62

Много

преди 2 години

...са смешни руските таракани! Как Русия щяла да врътне кранчето на газта! Ами с какво ще се изхранват Бе, че тя Русия ако не си запълва бюджета с износ на петрол и газ, от какво ще живее? С калашници ли ще живее?

61

опааа

преди 2 години

Ако Раша врътне кранчето на газта, друга песен ще запееш. Ще има Регламент на ЕС Как да се топлим с одеало и да готвим на зимно слънце. А фирмите - фалитен.

60

Анонимен

преди 2 години

Запада вече е воювал срещу Русия през Гражданската война. Сега правят същото след 100 години.

59

Хайдеее,

преди 2 години

...и Ицко се изходи! Европа има от най-мощните икономики в света, докато Рушия няма и БВП поне колкото Италия! Но в главата на Ицко, и другите рушофилистици, Европа си отивала ? Да паднеш от смях! Войната е най-гнусното нещо, което може да се случи, но ако се случи, пожелавам му на Кремълското Жуже да го застигне съдбата на Хитлер!

58

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Айдеее и Урсулата вза да дава заден! Ами, скоро време ще клекнете !

57

Чардафон

преди 2 години

Урсула Фон Дер ЛАЙН....

56

Demonaz

преди 2 години

Русофоб съм,но освен това друго дали им стиска? Европа уви умира и изчезва. Народите биват подменени от нови протохора. Сметките до небесата,а се занимават с права на 68-те пола и обратните да стават родители. Жалко,жалко твърде жалко.

55

Анонимен

преди 2 години

Ало *** Украйна значи покрайнини кои друг въпрос но за сега Украйна е част от Русия само гледат къде да започне война че да ди продават оръжията

54

Анонимен

преди 2 години

Русия живее със санкции от както е станала държава. Мужиците ще си го преместят. Единственото което може да ги стресне е ако по някакъв начин им спрат водката. Ама понеже са на първи в света по добив на пшеница не виждам това как може да се случи

53

до анонимен

преди 2 години

"""""Някой цака много кинти за рекламна кампания, как Русия щяла да нападне Украйна.""" ----- Днес, Русофобията е много успешно "рекламиран и продаван продукт"! Особено когато живеем в тежка постКовидна икономическа, енергийна, финансова и социална криза! Както винаги "Путин е виновен". -))))))

52

Анонимен

преди 2 години

Представете си колко добре ще изглежда войната на 4К телевизор. Но ще я пуснат само като платен канал с абонамент. Ще ни вземат парите.