10

учител 2

преди 2 години

И да кажа още: Карантираме деца който имат ковид нали, обаче например Иванчо 5а има ковид а той междучасията общува с всички деца в цялото училище, смешно а?

9

Учител

преди 2 години

Ще опитам на кратко да обясня: Аз съм учител, министъра си мисли, че ако децата прекарват повече време в училището ще станат по умни. Това е много голяма грешка, проблема е че вече бъдещите майки и бащи на по 30+ са ужасно ужасно прости, ние дори да спим с децата в училището пак няма да можем да ги научим. Някога децата учеха доста по малко нали? без допълнителни часове а бяха умни и здрави, нямаше фейсбук.

8

Денков

преди 2 години

Тичай за тоалетни принадлежности, че скоро ще ти трябват.

7

Анонимен

преди 2 години

Соросоидняк долен ,продажен !

6

Анонимен

преди 2 години

Ако правилно си спомням, че преди пандемията при толкова болни следва дълга грипна ваканция? Без увъртане, без наваксване на материала, без празни приказки, помайване, и много акъли.

5

Анонимен

преди 2 години

Фаучи

4

81

преди 2 години

За втори ден ми го показватя рано сутрин тоя ... рептил.За втори път Ви умолявам, поне снимката да е илюстративна, че като го зърна тоз *** и повръщам моментално.

3

Анонимен

преди 2 години

А къде по дяволите е тази която се води министър на здравеопазването?Как МОН дава насоки за здравни мерки при децата?Кой е лекар, кой преподавател, какво изобщо се случва?Алоо Сербезова

2

Анонимен

преди 2 години

Директорите крият положителните резултати, както и отсъстващите ученици. Това по указание отгоре... Не писмено разбира се. Обаче ефектът е на лице - бодри рапорти как нашите деца са най- безопасните и здрави деца в света! Министър Денков - герой на либералното управление....

1

Леша

преди 2 години

"Денков: Не обсъждаме ..." Тихо ве, кукла на конци. Национален предател!