35

Анонимен

преди 2 години

КРАВАРИТЕ ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ САМО СЕВЕРНО КОРЕЙЦИТЕ. ТЕЯ КАТО ЧУЯТ СЕВЕРНА КОРЕЯ И СЕ ПАРАЛИЗИРАТ.

34

Анонимен

преди 2 години

ДО 36-А *** ША СИ ОСТАНАТ ТАМ И БЕЗ ЕКИПАЖ. ПУТИН ША ИМ ПРАТИ САМО ЕДНО СУ, КАТО ПРИ "ВЕЛИКИЯ" ДОНАЛД КУК. НЕЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ВЕЧЕ ИМЕТО МУ.

33

Гербераст

преди 2 години

"Инфлацията в САЩ се покачи до 7 процента от 1,7"? Радев е виновен!

32

Анонимен

преди 2 години

до 34-виж статистиката за ядрени Оръжия САЩ и Русия и тогава ША се кротнеш

31

Анонимен

преди 2 години

След срещата си с Андропов Роналд Рейгън възкликнал. Тия хора таистина мислят че ние ще ги нападнем и вместо да разговарят с психиатър се налага аз да разговарям с тях.

30

Анонимен

преди 2 години

Байдън може и да не вярва, но аз съм убеден че Путин иска война. Колкото по-голяма толкова по-добре.

29

Анонимен

преди 2 години

"у нас в Ново село вече пристигат щатските Абрамси"------------------------------------------------ Правим всичко необходимо, за да се окажем в положението на легитимна цел на руските крилати ракети "Калибр", "Буревестник", "Х-35", "Х-55", хиперзвуковия "Циркон" и убийствения "Искандер".

28

пияница мистик

преди 2 години

До Психиатър === Ахахахахахахахаха :))))) Ама как само хубаво го каза :))) Чак и аз не мога така

27

Анонимен

преди 2 години

Байден да ходи в старчески дом да му сменят памперсите. В Европа да си гледат меките китки. А Украйна трябва да се разпадне на две, една част католическа и фашистка, другата православна и с Русия. А България да си гледа интереса в Македония.

26

Анонимен

преди 2 години

О чудо прозрение, от време на време Джо се пробужда -)))

25

Анонимен

преди 2 години

Браво на Американците с две думи- смачкаха пети новия " ултиматум" и дисциплинираха русия! Сега да направят множество учения в И. Европа- у нас в Ново село вече пристигат щатските Абрамси! Големи машини, големо нещо! Само така с тоягата по руските кратуни!

24

Ха-ха

преди 2 години

До Валерiй БерезаПартизанско движение ще има, ама за отцепване на Източна Украйна-горе-долу половината+морето.

23

Анонимен

преди 2 години

Русия е слаба във военно отношение, бас ловя, че Шуткин никога не би посмял да тръгне на война срещу Америка и съюзниците и! А санкциите трява да се въведат дори да няма война- ЗА НАЗИДАНИЕ Е НАКАЗАНИЕ!

22

.

преди 2 години

И правилно вярва! Целта на Путин е тотална война със запада, който не се спря да провокира Русия!

21

Ха-ха

преди 2 години

Не е важно какво мисли Байдън и какво мислят демократите, защото те въобще не мислят и решават! Заради тях мисли и решава патронът им Со*рос. Ама нещо напоследък има проблем-как да убеди цяла Европа да се жертва за личния му интерес.

20

14-ти януари

преди 2 години

"Щяла Русия да плати скъпо ако влезе във Украйна. Нали Крим беше Украйна, Донецк, Луганск"----------------------------------------------------------------------------------------------------------- По Донбас има развитие. Фракцията КПРФ внесе в руската Дума проект, в който се говори за необходимостта от официалното признаване на независимостта на Донецката и Луганската народни републики.

19

пияница мистик

преди 2 години

"Инфлацията в САЩ се покачи до 7 процента от 1,7 на сто, колкото беше при встъпването му в длъжност. Подобно равнище на инфлация не е виждано в САЩ от поколение." === А тук Фигуранта и кликата му от комунистически превратаджии като Киро Ментето и Асан Крадеца успяха за няма и година да повишат инфлацията с над 100%

18

Генерала

преди 2 години

Тоя клеков старец що не върви да се радва на внуците си, ами си играе с огъня? Ще разпали, дъртака, война в Европа и ще легне да мре спокойно. А ние ще останем да му дъвчеме.оная работа. Аман от склерозирали бабички и старци, с ненаситна алчност и мерак да си го мерят с по-новите поколения.

17

Анонимен

преди 2 години

И аз не вярвам,че Гришо ще обърне мача си от 0:2 сета срещу франсето,но ...

16

Анонимен

преди 2 години

НАЗАД, НАЗАД, МОМЕ КАЛИНО.