55

Анонимен

преди 2 години

За българските селяндурчета глюпости, за американското население -- за някои трагедия, за други начин на препитание.

54

Ха-ха

преди 2 години

Руските таракани отново зацапаха форума! С тези глупости за Щатите ли изглаждат мозъците на мужиците?

53

Анонимен

преди 2 години

Украинската криза ще свърши с разцепването на сащ на няколко парчета.

52

Анонимен

преди 2 години

Днес в лос анджелес, а утре и в ню йорк. Хайде да им е честито на американците.

51

Анонимен

преди 2 години

В центъра на Лос Анджелис се появяват картини, които напомнят на филм за бедствие. Те са символ на състоянието на страната - и вероятно на капитализма. Товарните влакове в сащ сега се плячкосват.Зрителят е зашеметен: навсякъде лежат скъсани пакети, откраднати от влаковете, които се движат тук, ограбени и изхвърлени.

50

От тях въздушните?

преди 2 години

До Анонимен 70: А от Русия по някоя хиперзвукова ракета в отговор? Нищо такова няма да се случи. Санкции и приказки - да.

49

и кой каза??!!

преди 2 години

-Ноември!... - Декември!... - Януари!... - Февруари!... -Март!... - ААААА!!!! -22! -23! -23! -25! .... -3186! 3187! ... УУУУУУ!!! :):):)

48

Анонимен

преди 2 години

Байдън не казва какво той ще извърши преди нахлуването на Русия. Дали ще унищожи бунтовниците в Украйна, дали ще прати украинската армия да окупира териториите обратно? Знаем как воюват САЩ. От тях въздушните удари, от местните украински племена - жертвите от войната.

47

Анонимен

преди 2 години

Байдън иска въздушни удари срещу бунтовниците в Украйна и нахлуване на Украйна в земите на бунтовниците. И се страхува, че Русия ще нахлуе да защитава бунтовниците след въздушните удари.

46

за вярата

преди 2 години

TO и Горбачов е вярвал сляпо на "джентълмески" обещания...

45

Анонимен

преди 2 години

То и Сталин не е вярвал, че Хитлер ще нападне Русия.

44

Анонимен

преди 2 години

Наслушахме се на тревожни вопли, очевидно има защо. Всички чакаме да видим победата на Русия, без един изстрел.

43

не може да бъде!

преди 2 години

Проблемът в пресконференцията на г-н Байдън е,че неговите притеснения излизат извън контрол.Допуснал е да каже,че санциите спрямо Русия ще зависят от "сериозността на приетите действия",което е предизвикало истинска буря в журналистите-какво значи сериозно действие и докъде може да се простира-до Киев или до десния бряг на Днепър!?Но Русия едва ли ще предприеме такива действия,по-скоро притесненията на г-н Байдън се състоят в това,че Русия може умело да се възползва от хаоса и упадъка в Украйна

42

Въпрос

преди 2 години

Колко време трябва да мине без да се случи нищо по границата Русия-Украйна за да престанат да въртят тази латерна "Русия ще нападне всеки момент"? Русия ще извърши военна операция само при масирано военно настъпление на украинската армия срещу Донбас и Луганск. За това са там тия войски, за да откажат Киев от такава акция.

41

Анонимен

преди 2 години

Видях тук много знаячи, та питам: Защо могучая и страшная не наказва другите, а все тя е под санкции? Наказвана като калпазан в училище. Обяснете, моля!

40

Пешко

преди 2 години

Джо вече напълни памперса.Още 2 ракети от Корея и ще получи сърдечен удар.

39

Анонимен

преди 2 години

ХОХЛИ. УМРЯЛА НАЦИЯ.

38

Анонимен

преди 2 години

52-Путин не анексира, той си взема само това което му принадлежи. А Украйна е Русия и като му потрябва ще си я вземе. А тя ще му потрябва.

37

Анонимен

преди 2 години

Путин преди няколко дни там на някаква среща май беше във Брюксел ги предупреди че може да спре дишането на натовците.

36

334

преди 2 години

На Путин не може да се вярва. Той няма нищо общо с цивилизования свят. Докато вие умувахте, той анексира Крим. Да не стане същото и с Украйна.