48

Анонимен

преди 2 години

Евала голям тенесис и съм ти голям фен .. Ама заради този балкански нрав дето имаш ще загубиш много ако не играеш тази година заради тази ваксина... във момента Жокера е по силен от когато и да било като погледнем последната година какво направи. просто това е бъдещето няма да допускат не ваксинирани защото били риск за всички...

47

Анонимен

преди 2 години

Точно така се действа. Не трябва да се огъваш пред фашагите и ето че аборигените станаха за смях когато ги поставиш под натиск и привлечеш вниманието на света. Цяла седмица потвърждаваха и отменяха решенията си като невменяеми чудейки се на каква правна база да оправдаят недопускането на Джокович.

46

//////

преди 2 години

Джокович е закупил преди две години 80% от датската компания QuantBioRes, която разработва лекарство за ковид19. Много ясно, че ще пропагандира против ваксините. Колкото повече болни, толкова повече продажби на лекарство от него и пари в неговия джоб. Пък вие му вярвайте като си нямате работа. Всичко е пари вече и всеки говори това, което му е изгодно за джоба. Пък балъците да мрът.

45

Анонимен

преди 2 години

"Джокович е 1 в тениса, но оставя противоречиво наследство"------Явно някой се е притеснил, че Джокович е оставил послание да се борим за правата си, щом вече повече от седмица са впрегнати медиите.

44

Ха!!!!!

преди 2 години

Да повторя нещо което минава покрай ушите на журналисти и коментиращи: В този случай въобще не става дума за тенис, а за нещо много по важно!! За Човешките Права и Свободи които пълзящия глобален фашизъм постепено отнема от всички. И това с ваксите е само тренировка и първа стъпка към пълен тоталитаризъм. Ако не ви харесва израза глобален фашизъм, спокойно можете да го замените с комунизъм и интернацонализъм.

43

СВОЙ

преди 2 години

Срещу Ковиддиктатурата всякави методи са позволени! Аплодисменти за Джокович!Скапаняците от Австралия ще загубят милиони зрители и който и да стане шампион,ще му тегне сянката на отсъствието на най-добрият!Светът се превърна в един пълен абсурд.

42

Мушмурок

преди 2 години

Всеки тарикат рано или късно си намира майстора, вечен номер едно няма!

41

Anonymous

преди 2 години

Чак пък противоречиво наследство.Бих казал драматично, защото е изживял някои доста трудни периоди като играч, но пък е почти несравним по успехи с другите.Не подкрепям антиваксърската му позиция, но и не ми хареса, че го изгониха, защото това са политически решения за спортни турнири, това е много лош показател за спорта, най-вече за такъв индивидуален спорт. Ако е колективен спорт би било разбираемо. Но защо на теория допускат изключения, на практика - не?

40

догидог

преди 2 години

Джокера не ми беше от любимите тенисисти , обаче показа че е мъжкар . Евала !

39

Анонимен

преди 2 години

До 58 Ми хубаво. Да ходи в маями. Що иска да ходи в испания?

38

Анонимен

преди 2 години

До 56 И къде да си купи къща? В България ли? Ей ся цените станаха 5к/м3 при тая новина.

37

Анонимен

преди 2 години

според фейк бг противоречиво наследство е свободата на избора хах

36

Анонимен

преди 2 години

Не гледам спорт, загуба на време и пари

35

Анонимен

преди 2 години

А спонсорите му какво мислят по въпроса?

34

Анонимен

преди 2 години

Както се е оперирал, да вземе и да се ваксинира, баси меркантилния тип

33

Анонимен

преди 2 години

Беше ми писнало,паце,да гледам все Фед и Надал! Много се радвам,че се появи Джокович и ги млатеше здраво и двамата! Давиденко за известно време показа зъби,сега тоя Медведев може да изненада с титла ... Предпочитам някой млад да я вземе! Но за мен, след Пийт Сампрас,Джоко е над всички ! Чисто спортно говоря !

32

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Ми щом така са казали, значи така ще стане. Няма да участва в Мадрид и няма да ходи в къщата. Ако искаш организирайте с копейкин нахлуване в испанското посолство.

31

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден статии за тоя , ай спрете се моля ви .Радев ще се разсърди ,че за него по малко има.

30

Най-добре

преди 2 години

С копейкин заедно да се оплачат на арменския поп.

29

до АТАКИСТ

преди 2 години

Явно на някои хора им е трудно да разберат, че когато легенда в спорта се опълчи на статуквото това няма как да не стане водеща новина. Повечето страхливи мишоци в спорта лягат на дръвника само и само да не си загубят скъпоценните приходи и спонсори.