88

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням да раздухват глyпости за Надал и Федерер години след събитията. Или пък изобщо. Всъщност, освен суперлативи и как от всяко тяхно отвърстие излита пух, по западните медии и сателитните им ни думичка не се печата.Колкото до Джоко, за него се раздухват всякакви небивалици до бога, после пак се подхващат и размирисват. Следят всяка негова стъпка, мимика и пр. Радвал се като горила - ами напомпания със стероиди норвежки бегач от олимпиадата в Токио как се радваше? "Очарователно", нали?

87

Анонимен

преди 2 години

До ТенисекспертАми май нещо имаше там... ранглиста ли беше? Абе нещо от тоя род...

86

Исп.Росен

преди 2 години

Допреди демокрацията дядо ми играеше тенис, със гегага, срущу коча, и офцити само за дядката блееха, по поляните на Странджа! А майка ми е испанка, за това се пиша така

85

Росене, продаваш ли,

преди 2 години

...тези "Наденички", които си нацвъкал под твоето писание, и колко си изял бе брате!

84

футбОлната легенда

преди 2 години

..дузпаджията Боко Боричели, какво ни остави? Играчите му вчера, като офце се юрнаха навън от Парламента, защото били с нежни уши, е да не чуят какво ще каже Президента 1

83

Джордже Балашевич

преди 2 години

Незнам дали Джокович е най-добрият тенисист, но със сигурност е голям човек с железни топки и голямо сърце. През годините се е борил за не една и две каузи, които са защитавали правата на тенисистите . Същите тези тенисисти, които сега се свиха и измишкуваха в името на парите! За да си голям спортист, не е достатъчно да си голям атлет, а е необходимо да си човек, да имаш голямо сърце и да не се страхуваш! Истината ще ни направи свободни!

82

Джордже Балашевич

преди 2 години

Нищо противоречиво няма в това, да имаш мнение и да отстояваш позиции! След като един ваксиниран може да влезе в дадена страна и, ако е заразен да внесе и разпространи зараза, то каква е разликата с неваксинираният, който ще направи същото! Ще кажете, ЗАКОНИ! А ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ ЛИ ПРАВЯТ, ЗА ДА БЪДАТ В ПОЛЗА, А НЕ В УЩЪРБ НА ЧОВЕКА? Зад сагата "Джокович" стоят политически и икономически интереси. И в това няма нищо което е в полза на обществото, а категорично има икономическа полза на малка група!

81

Анонимен

преди 2 години

Няма световни закони, които да те принуждават насила да се ваксинираш. Всички правителства нарушават законите. Няма адвокати с топки да вземат да ги осъдят. Остава на такива като джокович да се осланя свободният човешки дух!

80

дядо ви

преди 2 години

Дали е най-великият тенисист ще реши историята.Лошото е,че им стана навик да го низвергват и да си правят ПР на негов гръб-изгониха го от ЮС Опън, сега от Австралия.В същото време на испанския *** му направиха паметник приживе в Париж.Дали това е лицемерие или двоен стандарт?Но балканският лъв е силен и ще им го върне тъпкано...

79

Анонимен

преди 2 години

Можеше и по-кратко.

78

Анонимен

преди 2 години

Затова пък стожерите на коронавирусните мерки нямат нищо противоречиво. Те са чисти като момини сълзи и напълно прави. Веднъж и завинаги.

77

Тенисексперт

преди 2 години

Джокович номер 1 в тениса?? Ха ха ха!! Оценката най-велик е КОМПЛЕКСНА!! Като тенисист,човек,харизма,възпитание и от.!! В това отношение Роджър Федерер е най-великият!!

76

МмАаНн

преди 2 години

Дали някой от 90 % ваксинирани топ тенисисти наистина е ваксиниран? Силно се съмнявам.

75

Жоро

преди 2 години

Нали го депортираха? Нали всички на АО са сертифицирани и ваксинирани? Как тогава Уго Юмбер се разболя от Ковид? Откъде дойде? Сигурно птичките са го пуснали.

74

Проктър енд Гембъл

преди 2 години

Как определихте, че е номер едно в тениса?

73

Анонимен

преди 2 години

За наследство говорят, когато някой е умрял, а Новак е по-жив отвсякога и е решен да покаже на тираните "кузкину мать".

72

ЧалгарЪ ще види

преди 2 години

средния и на останалите големи турнири за годината

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "Джокович каза НЕ на тиранията!" Хихихи. Джокович каза "да" на банковата си сметка, захранвана точно от "тираните", но нещо не му се отвори парашута. Сега ще пробва да види къде ще му мине номера. Очертава се да може да играе на Уимбълдън и ... дотам.

70

Додо

преди 2 години

Цъ цъ цъ, Нeли, как не го е срам, този Ноле, да не позволи да вкарат в кръвта му един толкова хубав и секси експериментален препарат, пълен с графен, от който има голям шанс да тупне мъртъв на корта, но пък убождането с който би му донесло един чудовищен успех сред метастазите на Глобо Хомо!

69

Анонимен

преди 2 години

До Tони: "Жоко приключи...никога няма да стигне КРАЛЯ на тениса РАФАЕЛ НАДАЛ !"И Рафаел Надал никога няма да стигне Джокович, който се оказа човек, а е мижитурка като Надал.