26

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да се пазят повечко и ще утихне. Малко хора ще си отидат ама важното е да блъскаш у фитнеса кат животно и да си антисистемен.

25

Проф. Витанов

преди 2 години

Каня всички ваксинирани, пишещи в коментарите по-долу, на страхотен римски купон.уточнение:Въпреки европейските директиви, каня само представителите на т. нр. в миналото мъжки пол. Благодаря за вниманието.

24

Анонимен

преди 2 години

Не знам на какъв език трябва да се обясни, че ваксините не пазят от заразяване и боледуване, просто би трябваво да се кара по леко.

23

Анонимен

преди 2 години

До кога ще досажда тоя престъпник!

22

Анонимен

преди 2 години

До номер 21 мангалкските ви лъжи нямат край

21

Анонимен

преди 2 години

И кво ще стане? Ще пукнат още 10-20 хиляди неграмотници антиваксъри. Голяма работа...

20

Анонимен

преди 2 години

Родителите на Витанов трябва да получат писмено и устно извинение от Durex..

19

Анонимен

преди 2 години

До номер 19 подкрепям вашето мнение но ще добавя в България има безотговорни българи и неграмотни роми които се интересуват само от собственото си удоволствие за живота на другите българи въобще не им пука.Заради хората които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

18

Анонимен

преди 2 години

С ваксина съм и в момента боледувам

17

До 5

преди 2 години

Ама Вие имате ли изискуемия от шефа на Файзер задължителен четвърти бустер? Да не се окаже, че сте някой трибустерен антиваксър-биотерорист, който ходи да сее заразата сред хората?

16

Анонимен

преди 2 години

Важното е че България е единствената страна от Европа, вероятно и в света която има повишение на смъртните случаи с 20-25% за 2021 спрямо периода 2000-2019. Дет са вика благодарение на нашата глупост се стопяваме дори по-бързо от прогнозите. Като гледам как започна 2022 и тя ще е такава, дано 2023 се нормализират нещата, защото явно ние няма да се предпазим сами.

15

До 12

преди 2 години

Добре бе пич никой не те кара насила да обикаляш улиците за да те заразяват разни нискоинтелигентни люде, напълно свободен си да си седиш заключен вкъщи, за по-сигурно може и да се скриеш под леглото с две маски на аурата, така никой няма да те застрашава.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе, Dnes.bg, тоя витанов какъв капацитет е, че публикувате даже и свободните му съчинения от социалните мрежи? Или и вие сте на лапачката в Голямата Ковид игра?

13

Анонимен

преди 2 години

Нищо не ни пречи и 100000 новозаразени на ден да имаме при този нисък процент ваксинирани.

12

Зозо

преди 2 години

Мисля, че го пребутах и Омикрона. Карах Делтата октомври, в неделя бях малко уморен, в понеделник вдигнах температура 37,4 гр. Вчера и днес нямам температура, но съм се самоизолирал. Повече чай с мед и по един аспирин, това е - веднага облекчава. Краката във вряла вода със сол... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

Мерките им за нищо не стават, уж тестове по граници, ваксинации, карантини не занм си кво, а докато казаха че е в африка го засичат и вече беше плъзнал навсякъде. Или умишлено се пръска заразата...

10

Реалист

преди 2 години

Пообъркал се е Витанов с този 1% починали. Смъртността в България следва броя на починалите с 16 дни закъснение, а преди 16 дни имахме много по малко случаи и сега смъртността е 3,9% от заразените преди 16 дни. Тези 3,9% са по-малко от предишните 4,6-4,8% смъртност, но тогава нямаше ваксинирани, т.е. не е ясно слабото понижаване на процента на какво се дължи, дали на ваксините, дали на Омикрон или и на двете.

9

Анонимен

преди 2 години

Няма да има защото в България не се тестват. Сравнението с другите държави е неуместно. По мащаба на епидемията съдим по броя хоспитализирани и починали. Всичко друго е скрито покрито.

8

До 5

преди 2 години

Ами да вземем да сложим и по един памперс всички, че да не вземеш случайно да се наакаш и после пак ние да сме ти виновни.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоз козел вече две години си фантазира някакви броики , колегите му от Нощ се засрамиха и изпокриха но той продължава