106

Handel

преди 2 години

До Мангъра: ами как няма да се радва За две години що хонораръ натрупа! Пък и лекарите му се отплащат по един или друг начин.

105

проф. Папиломов

преди 2 години

25 процента били против. Така като гледам за две години са се абонирали само 28,5 процента. Дали пък тези 25 процента , не са случайно едни 70 процента...

104

Един Българин

преди 2 години

До СЛОЖИХ БУСТЕРА Кой бустер, кожения ли? И къде го сложи, отзад ли? Виждам че ти е добре така слагай си го по-често че да си зает да не пишеш глупости по форумите.

103

Един Българин

преди 2 години

До Тихомир Димитров Имайте в предвид, че неговите прогнози просто не се сбъдват или се сбъдват с година закъснение, което е ясно и на децата в 1ви клас. Би било чудесно да имаме по 100 000 нови на ден. Така за месец (заедно с преминалите през настинката) ще е минало цялото ни население и нито ще има смисъл от ваксини, нито от затваряния и би било "златно" за нашата страна, но има едни хора, които нямат интерес от това да се случи... Този, който е пътник си е пътник. Не сме 25%, а 75%!!!

102

Тихомир Димитров

преди 2 години

Добре де, след като е такъв велик корифей на математическата мисъл и прави ПРОГНОЗИ, при това какви.... що не вземе да прогнозира курса на борсовите акции - и там прогнози, и там математически модели. Да вземе да прави пари от това, не от телевизионни участия. На борсата ако не ти излезе прогнозата губиш директно пари, а тук ако не му излезе прогнозата .... ами пак ще го поканят в друга ТВ, а на изперкалите от ужаз щото гледат телевизия, кой ще им плати Ксанакса не е ясно???

101

Анонимен

преди 2 години

Псевдо професор. долнопробна платена дребна душица

100

Анонимен

преди 2 години

Иде, идееее

99

НеГарамотен

преди 2 години

Истината е че няма здравеопазване,или най-точно УСЛОВИЯ.Не може един тест да ми струва 90 лева а с направление 5 лева.Яко точене на здравната каса.

98

Анонимен

преди 2 години

Витанка, моеш ли да изчислиш колко бустера ще ни трябват до края на годината, че да станем нормални. С тва ноу-хау твоето не мое да не моеш.

97

Анонимен

преди 2 години

Не знам, но ваксинираните са в луда паника. Не само, че се заразяват, но и не го изкарват леко. И по болници се мъкнат и даже умират. И това, ако не му викате беда, то не знам на какво му викате.

96

Aнонимен

преди 2 години

Бездетник ваксан, марш в страхлива си дупка там, откъдето си изпълзял

95

СЛОЖИХ БУСТЕРА

преди 2 години

АБЕ 100 000 НЕ АМА 50 000 НА ДЕН ЩЕ ИМА. 10 ДЕНА ТАКА И ВСИЧКИ ВЕЧЕ БОЛЕДУВАЛИ - ПАК ЩЕ ГО ИЗКАРАТ! А ЗА ТИЯ С ФАЛШИВИТЕ СЕРТИФИКАТИ, НАПРАВО НЕ МИ СЕ МИСЛИ!

94

Анонимен

преди 2 години

Тоя съвсем изтрещя. По 100 000 е нувъзможно, иначе ще настъпи апокалипсис, а тоя ваш вирус е неспособен да го сътвори. Тоя вирусчо даже болниците ви не може да запълни катастрофично.. Аха да стане, но все не става. Но вие се ваксинирайте, за да заприличате на нормални ора. Ха-ха

93

Aнонимен

преди 2 години

Психопат ваксан, с 4 бустер или ще си мъртъв, или бавно недъгав умиращ

92

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Идват много лоши вести от чужбина 2/3 от прекаралите Ковид са заразени ВТОРИ ПЪТ. Надеждата на повторно заразените е в ръцете на Господ. Ние, ваксърите, нямаме никакви проблеми до СЕГА. Смърт за вирусите !

91

До 92

преди 2 години

Положителния тест не значи, че човек е болен и няма доказателства, че безсимптомно те заразяват останалите. Ако приемем хипотезата, че всеки с положителен тест е болен то тогава трябва да обявим и пандемия от туберкулоза, защото повече от една трета от населението на света носи бактерията причиняваща туберкулоза в организма си.

90

Анонимен

преди 2 години

Няма да има по 100 000 заразени защото не живеят толкова много хора в България. То ние сме под 100 000 население. Иначе има антиваксърско гориво сухи съчки за Ковида

89

Анонимен

преди 2 години

Споко, страхливците имате бустер до гроба да си слагате, защитени сте

88

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година в България трябваше да се направи два закона един за нападение срещу лекари и един за нарушаване на мерките срещу коронавирус които ги наруши хиляда лева глоба и 5 години затвор ако бяха направени тези закони сега нямаше да има много загинали българи от коронавирус.

87

Aнонимен

преди 2 години

Някой да ти е опрял пистолет в главата да не се ваксинираш