8

Анонимен

преди 2 години

Ама Кико го телепортираха по спешност не да гледа некакви си кости, а да се отчете че е ходил, че няма българи в Македония, че има македонци в България, но Македония няма ТЕРИТОРИАЛНИ претенции, че трябва да загърбим историята и да "изградим" ВЪЗДУПНА линия между летището на Скопие и софийската аерогара, коята Кико току-що използва. Срам!. ОСТАВКА!

7

анонимен

преди 2 години

В царство България фашизъм не е имало. Фашизма бе в Италия. Т.н. шумкари(партизани),са били малко и са били обирджии на мандри. След 9 септември 1944 се ,,народиха,, много такива. Партизани имаше в Югославия. Там се пориха срещу окупиралата ги Германия. Нас никой не ни е завладявал до 9 септември. От тази дата ни завладя Съветската армия,без да има повод. Зар Борис трети даде живота си за България.

6

Анонимен

преди 2 години

Може и да сте прави за всичко написано.Но въпроса е къде бяхте през всички тези години след 1943 година.Когато В Македония създават Македонския химн,език и народ и конституция създават тяхната Социалистическа Република Македония,къде бяхте през 1990 година,когато се създават Република Македония и конституция?Защо когато бяхте на власт не направихте нищо по въпроса,а напротив влошихте отношенията с Македония.И те бяха най-лоши от винаги до сега.

5

Анонимен

преди 2 години

Да ама как да признаят това, като вече 77 години са македонци с македонски език. Това е като да признеш че прадядо ти е древен грък! С натопорчване няма да стане. Историческата памет се пази само тук, за тях това е фикция. Няма нужда да водим нова балканска война за да сме си българи и да сме горди с това!

4

Анонимен

преди 2 години

Тези не разбраха, че произхода на македонците, техния език и тяхната наденица не са критерии за приемането им в ЕС !

3

Анонимен

преди 2 години

Хващайте Копейкин на хорото и към парламента.

2

Напълно съгласен

преди 2 години

За първи път да съм напълно съгласен с ВМРО:))) Само дето пристанаха на Бойко и по този начин, самите те въведоха Киро Куролиро в политиката. Вие видехте, които протестираха срещу Бойко - свръхлибералните жендероси и по този начин в политиката се намърдаха абсолютно неприемливи за българското самосъзнание, твари, чиято върховна еманация е тва "ПП"!

1

1

преди 2 години

Предателството на куклите на Радев за българските интереси в Македония ще е сравнимо с това на Гошо Тарабата и ТО ВЕЧЕ ЗАПОЧНА. Това е началото на процеса, в който Радев ще направи това, което шефовете му в Москва са му наредили - да продължи установяването на анти-балгъризма като основа на македонизма.