28

Реметалк

преди 2 години

Да не забравяме историята! Да почитаме геройте! Да продължим делото!Завета на Странджата към младия Бръчков е "вземи", "помни", "***".... къде са "политиците" в тези мисли??? 6

27

Анонимен

преди 2 години

Татарин идва от народа тати ,който е изклан от Чингис хан и късно явление от 13 век.Престанете да пишете глупости.А зКирилПетков си е предател.Така е когато се поставя емигрант на върха на държавата!

26

Анонимен

преди 2 години

Боже, пази България!От зли езици, лоши думи и неграмотни управници.Другото ще си върнем с бой!

25

Анонимен

преди 2 години

Стига сте обвинявали Македонците,че казват че сме имали фашисти през 1940_1944 година.Разходете се в България и ще че видите във всяко село и град има паметник в чест на загиналите Български партизани,които са се борили срещу Българските фашисти.Думата фашизъм има италянски произход ,но се ползва за синоним за всички които са били в коалиция с Хитлер.Същото се отнася за татарите.Това си е една от нашите теории за нашия произход.Те са три.Татарите от Татарстан не са лоши хора,а обратното на лоши.

24

София

преди 2 години

България клекна.

23

За Кървавия Божик

преди 2 години

Когато по Коледа (зимата на 1945-та година) избиват над 30000 българи нито дума. За изтезаването на безброй българи (поне 20000) след това, докато или не се откажат от българската си идентичност били не бъдат убити също. Време разделно за българите в Македония започва още 1913, но от 1945 започва гнет сравним с турския в Родопите от 17-18век! Относно фашизма - коя друга държава по света е спасила над 60000 евреи! България организира канали за бягство и спасение на 10-ки хиляди евреи от Италия

22

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тоя Гоце Делчев!!!Не е нито от ранга на Ботев ,ни от величието на Левски.ВМРО са част от проблема в отношенията,не от решението.

21

българин

преди 2 години

Както виждам, вече много хора си отварят очите за истината. И виждат, че националистите от ВМРО са същите yбитaци като огледалната им партия в Р. С. Македония - ВМРО-ДПМНЕ. За щастие те сега са в опозиция във Скопие, но ако има антибългарски действия те бяха през тяхното управление. Спомнете си за Спаска Митровска, Бог да я прости!А Шкембе Войвода всички го знаем че е агент на ДС нали? До революцията на Гарибалди (с него е бил и Петко Войвода!) италианският народ не е съществувал изобщо!

20

трио българка

преди 2 години

Киро направи доста гафове при визитата си и сега въпроса, който стои е дали е поради липса на опит, ниско ниво на познание по темата (означава абсолютен непрофесионализъм) или изпълнение на нечие поръчение. ВМРО доста добре подчерта и изброи моментите, в които сгафи харварда, но тя е партията, която трябва да се завре в дън земя, а не да се обажда по темата, след многото си издънки и псевдо "вмро" позиции. Проруско ВМРО не може да съществува и затова са една шепа. Скоро и Копейкин не будет!

19

Ю ЕС ЕЙ

преди 2 години

Йес йес, ай ем америкън конгресмен! О май Джизъс! Но Вето за Норд Македон! За Бългериен Бум Бум по мека седалищ.

18

анонимен до 17

преди 2 години

Супер си. Но повечето българи са груби националисти и не са дорасли до това което пишеш. Да,това е бъдещето на Света. Не се иска много мозък да се разбере. И добро сърце да се приложи. За съжаление тези неща липсват на Балканите. Тук само делим територии и ровим кокали от миналото.

17

българин

преди 2 години

"Пето. Няма народи от двете страни на границата. Има един народ от двете страни на границата." Тези националисти съвсем избиха рибата, та чак се размириса! Кой има полза да налива масло в огъня вместо да го гаси???Значи какво излиза? Представям си как например Найджъл Фарадж изведнъж се изцепва: "Няма два народа от двата бряга на Атлантическия Океан! Няма британски народ и американски народ, всички сме британци, и гражданите на САЩ са британци!" Не вие само си го представете???

16

Анонимен

преди 2 години

ВМОРО трябва да се забрани като рушащо , насаждащо омраза и разделение на балканите движение.

15

Анонимен

преди 2 години

ПростоКиро идея си няма от история и национални интереси, но тръгнал на крака да им ходи на сърбоманите. В България никога не е имало нито фашистки, нито нацистки режим - "фашистки режим" е КПСС опорка, спусната на нашите комунисти - те се биели срещу фашистите в България. Фашизъм има само в Италия при Мусолини и донякъде в Испания при Франко. После Тито взима опорката, че българската армия в Македония била "фашистка", а сърбите освободили горките "древни" македонци от бълг. фашистко робство.

14

анонимен

преди 2 години

ВМРО са фашисти и лъжепатриоти,начело с дебелия си ръководител. Той е и бивш агент на ДС(Държавна сигурност).

13

Анонимен

преди 2 години

За шкембевойводите македонизма е източника им за прехрана, власт и пари. И ще си я експоатират темата до второ причастие. След години няма да има граници, нации, а свободни хора, ама тея пак ще си каканижат македонизма на хурката, комплексарите им, наливайки вода в мелницата на рускиия империализъм.

12

Жеко

преди 2 години

До хехе ми тогава Източна Герамния да не се бе обединявала със Западна бе , ко ще кажеш!Няма комплексарщина има непрекъснат натиск отвън за това да не си търсим земите. А ти така лесно говориш щото се прид компа! По-смешното и трагично е че сърбоманите и коментерновците продължават да тормозят народа ни и още по гнесното че се подкрепят от Запада!!

11

анонимен

преди 2 години

Точно така номер 14 хехе. Алеко ги е описал като никой не може . Българите не са добри хора.

10

хехе

преди 2 години

Българите само гледат в комплексарското си минало. Затова и бъдещето им е никакво.

9

македон

преди 2 години

В Македония няма македонци . Българите са държавотворен народ в РСМ. Две изречения - две грешки , показващи незнание , лъжи , неграмотност , злонамереност , манипулативност , внушаемост на мнения и твърдения , колкото смехотворни , толкова и жалки !