15

коко

преди 2 години

Сития на гладния не вярва ! Обаче тенджарата под налягане е над огъня и в нея е народа - след като падне мораториума ще избухне с голяма мощ ! и всички вие дето крадохте 12 и повече години ще го отнесете няма как неизбежно - съвет бягай по островите където ти са парите по офшорките че тука тясно ще ти стане!!!

14

Алекс

преди 2 години

Тиквун знае най-добре как се *** на хранилката.Може да даде ценни съвети по въпроса.

13

Анонимен

преди 2 години

Прав е Бойко!

12

Анонимен

преди 2 години

Борисов е прав. Петковото правителство само постове раздава и урежда! Нищо не върши. Започвам да съжалявам, че ги избрахме. Поне Борисов правеше нещо за народа си, а тия само гледат там, тяхното си, да се уредят, да се настанят, и това е. Насъсквам всеки, който е гласувал като мен за Петков, вече няма да се повтори тази грешка. Излъгаха достатъчно гласоподавателите им.

11

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, друго си беше по времето на ОПГ герПдпс - стабилно управление, т.е. стабилно закотвени на дъното на Европа !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Кои гладен тои командва старото

9

Мафиота Борисов

преди 2 години

Борисов е използвал Бюрото за контрол на СРС-та за потулване на престъпления, тези дори са замесени в делата "Магнитски "!

8

Анонимен

преди 2 години

Кое не е така?

7

ГОВОРИ БОРИСОВ

преди 2 години

И е хубаво ВСИЧКИ да слушат, защото такъв ДЪРЖАВНИК не сме имали в най-новата ни история. Червените ОФта ще замлъкнат все някога. Историята ще ги отмие.

6

Анонимен

преди 2 години

Боци пак се изцепи. ***, нали е заложил хиляди мини на всяка крачка и сега се радва по детски като гърмят. Друг е въпроса, че това правителство наистина е напълно безпомощно и не на място, но ги но натресоха, за да въведат строги противовирусни "мерки" и да пуснат проекта РСМ в ЕС.

5

Оня

преди 2 години

Чагъртим герб да... трябва да се изреже гнилата тъкан за да не зарази новата. Нали като "вземеме парата" останалите ви крадливи маймуни ще я окрадат пак. Всички около нас взимат но там не са крали толкова безочливо и нагло.

4

Мафията на Борисов

преди 2 години

Борисов също така е използвал КПКОМПИ и Прокуратурата за пускане на лични СРС-тата, от ДАР са пускали СРС-ТА повече за мйтапи(гаври)!

3

Анонимен

преди 2 години

За съжаление е прав , намърдаха се по постове с големите заплати от салам народен минаха на черен хайвер и кока а нормалния българин си брои стотинките

2

Този убива

преди 2 години

Борисов е превърнал ДАНС и МВР във Франкенщайн за следене и убийства срещу неудобни Българи!Над 300 000 незаконни СРС-та от МВР - ДАТО, ДАНС и частна милиция на Борисов!

1

Анонимен

преди 2 години

Като тръгнете пеш по недовършената Хемус,ще стигнете до чекмеджето в Банкя..пробвайте и ще се уверите!!