395

Анонимен

преди 2 години

Айде стига си хвърлял прах в очите, Всички знаем че цените се вдигат защото ги задържаше изкуствено. Тия предприятия нали искат да работят на печалба, бил платил заплатите и закупил суровините и проблема с цените е решен. Ами подръжка на инфраструктурата, на инсталациите, далекопроводите? Затова каквото построи се руши на следващата година, защото се прави от днес за утре а съществуващата инфраструктура - мостове и пътища от тошово време бавно си заминават.

394

Народът е с теб

преди 2 години

Леко поотслабнал. Хубав костюм. Изисканата нова вратовръзка е изкарана пред сакото. Розав лак на ръчните нокти. Премерени, точни и верни слова, изречени не добре течашта и логическа мисловна дейност. Всичко това показва каква огромна загуба за цялата държава и население причини предателството на Плевъртялналиев, Асансьорника на демокрацията,шофьорът на БМВетата,Експортника на вътрешни органи и още една каруца предатели.Накратко нито Димитров,нито Живков бяха така просташкипредадени. Боре Ставай!

393

Анонимен

преди 2 години

Ами....така е и това е! А можете да го обиждате колкото си искате!

392

Анонимен

преди 2 години

При Герб беше по-добре.

391

1

преди 2 години

До видя се кой кой е,а твоя любим пожарникар-комунист,вместо фуражка,фес ли носеше на голата си тиква.--+-

390

1

преди 2 години

Сигурно,този ***,ако беше на власт,един заразен от Ковид,нямаше да има.

389

Анонимен

преди 2 години

Кой беше този на снимката?? Познат ми изглежда от някъде.

388

Анонимен

преди 2 години

На какво се радвате ***? На високите цени или на богатите крадци...

387

Мая

преди 2 години

Най добрия премиер на България за всички времена.

386

1

преди 2 години

ДНЕС БГ,стига сте ни разваляли настроението ни с този индивид,на снимката,той още не е ли разбрал,4е е никой,вие поне сигурно сте разбрали,той да не мисли,за хорската хранилка,на българския народ му стига това,4е той ве4е е паднал,от хранилката.

385

джо

преди 2 години

Тези хора не се кротнаха. Сега разбирам защо трябва незабавно да ги махнат от всички постове ,които заемат в държавата. Вкараха ни в блатото и сега гледат отстрани , дават акъл и посипват главите си с пепел.

384

Анонимен

преди 2 години

Хемус44769 ще бъде готова,когато се върнат откраднатите от ГРОБ и парите от чекмеджето.Но ти няма да видиш магистрала,защото ще правиш компания на бай Ставри.

383

Анонимен

преди 2 години

БОКО и в Германия смениха наскоро Меркел но тя остави ,добро и подредено наследство до като ТИКВА като теб е оставил само МИНИ,които гърмят всеки ден.

382

Анонимен

преди 2 години

Доктор гилотен трябва да стане джипи на боеко - единствено лечение за този корифей на интелекта.

381

аз

преди 2 години

Не сте прави. Цените на тока и на газа са доста нагоре. Радев ми то каза.

380

Анонимен

преди 2 години

Тьпи, ама крадливи...

379

Анонимен

преди 2 години

Продадоха ви новите месии. Скоро ще разберете кон боб яде ли. Само , че вие няма да има какво да ядете.

378

Тиквоч

преди 2 години

Сега жънем това, което ни остави ГРОБ по време на управлението си. Предадохте националния ни интерес, антибългарски договори и либерализация на пазара на енергоносители, доставчици и "инвеститори". Милиардите зелени хартийки лишиха българите от достойни доходи и добър живот. Кризата не идва за няколко месеца, нито години, както дървото не дава плод веднага след засаждането му. Продадохте българските интереси на демокраДците. Порожбихте ни ***.

377

ББ

преди 2 години

е САЩ...ние сме оцеляващ Народ...лоялен...не предаваме приятели...освен ако не са ни предали...както направиха руснаците...не ни предавайте...Свят голям!!!

376

Човекот е ОК завинаг

преди 2 години

Литературнатия му гений направо буи,не ами ниагарства.Като седне,Борето,такива дъъъълги тиради може да отсятка,че човек да се чуди защо не е учил Литература и Български език.Толко много винетутски четива щеше да насвятка.Което е истина никога не е било лъжа.Никога!А при Борето Лъжата която не е истина се превръща в истина и правото на закона.След прочитането на тази статия,баба извади 113 изрески с лика на Будето и се зарече че в негова чест няма да се обрисва с охиленото му фаце шо човеко е ОК