38

Анонимен

преди 2 години

По -добре излишен бустер, отколкото в интензивните или в гроба.

37

Анонимен

преди 2 години

Прекарах още първият "естествен" Хуански вариант в началото на заразопаниката и той беше доста тежък, а миналото лято нарочто отпих от бирата на човек, който каза, че е пипнал "делтата", и делтата мина като бриз с едно денонощие главобол. От явно по-явно вече имуннати ми система е на нужната бойна нога, смятам "омикронът" дори да не го забележа. Не, но не, благодаря на псевдоуридилиловата ви алхимия !

36

до 34

преди 2 години

Айде сега, нямало нужда от бустер-нали бяха наложителни и животоспасяващи? Пълна обърквация пак, да?

35

НеРазбрал

преди 2 години

Като няма нужда, защо много страни го налагат? То и от фалшивите ваксини няма нужда, но правилата на богатите, правят животът ти ад. Тези от СЗО могат да си говорят каквото поискат, но фармацефтите си произвеждат още дози. То си е казано:- Отрежи на змията главата, и тя умира! Иначе, тези лакомници за пари, ще продължават да тероризират света.

34

Анонимен

преди 2 години

СЗО се тревожат за бедните неваксинирани. Хаити, Бурунди, Конго. Бг антиваксър не се тревожи за неваксинираните българи. Второто място по смъртност му е слабо . Държи да сме на първо място. Скоро и това ще стане.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе какви ваксини?! Нормални ли сте?! От моята фирама сега сме в офиса на работа само неваксинираните, ваксинираните са болнични с коронавирус. Да ви имам и ваксините! Бива да сте шарани, ама това вече е комично!

32

ДртПрч

преди 2 години

Е.Макрон тази седмица отне валидността на няколко милиона сертификати за ваксинация на французи, които не са си сложили бустери. Ваксината ви направи свободни, нали дебилета? Ама само до следващия бустер.

31

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърът пак чете както дявол евангелие. Няма нужда от бустер, не че няма нужда от ваксини. IQ 70. Какво да го правиш....

30

Анонимен

преди 2 години

Ами, Марко Кавалери, шефът на ЕМА по въпросите на ваксинацията вече изрази мнение, съвпадащо с това на проф- Сара Форчън- имунолог от Харвард, че честите бустери може да изтощават Т-клетките- дойче веле го пишат днес. ***-конспиратори ?

29

Анонимен

преди 2 години

СЗО се стремят да убедят богатите държави да дадат ваксини на бедните вместо да правят бустер. Има резон, защото ваксините защитават много добре и без бустер, а от друга страна неваксинираните бедни ще ни пратят нови варианти и така усилията ни се обезсмислят. Но богатите са си богати, който плаща, той решава.

28

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Не внимавате за двусмислието. Няма смисъл от "бустери". Но новата тридозова псевдоваксина за "новия вариант" вече е готова. Очаквайте представянето. И принуждението, естествено.

27

Анонимен

преди 2 години

ГЕЙбрей не е слушал внимателно другия ГЕЙтс - че след 3 месеца ще се приключва с истерията. После може да пуснат новия, но с този се приключва.

26

Анонимен

преди 2 години

Здравите хора нямат нужда даже и от една доза,ваксаните нали са защитени..защо продължават да ни берат дерта на нас ще живеем ли ще мрем ли?

25

ДДРОнег

преди 2 години

Ха, к'о стана сега, излиза, че наистина Ковид-а е политика и бизнес, не болест !!!___Бустерите - незаконни, за задължителната ваксинация на малди хора да не говорим !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Вече е ясно, че не са си слагали от собствените ваксини. Иначе нямаше да могат да измъдрят, че здравите хора нямали нужда от ваксини. Добре, че има и здравомислещи, освен здрави.

23

Анонимен

преди 2 години

Следващия път като взимате интервю от Кунчев, да не забравите да го питате за коментар относно позицията на СЗО.

22

Анонимен

преди 2 години

Че ще трябва ваксина всяка година беше ясно отдавна, въпросът е по колко пъти в годината?

21

Скумрия

преди 2 години

Ако СЗО няма доказателства да пита баба Радка - тя убеждава ежедневно българите от ТВ в ползите от бустера. Верно, не е много атрактивна за рекламната кампания на ваксините и не вдъхва доверие ама пък има хъс жената. Все пак трябва да заработи някой лев към биг фарма да подсигури внуците.

20

Анонимен

преди 2 години

Търсете си адвокати.

19

Анонимен

преди 2 години

"Повечето пишете глупости... Какво значи "здрав човек"?Здрав е, докато не се разболее.."---------Значи човек, който ще изкара вируса леко, тоест представител на 99% от световното население. Останалия 1% са рисковите групи.