58

aaa

преди 2 години

Moderna и Pfizer прогнозираха ежегодни ваксинации срещу COVID-19. Много ясно, тях ако ги питаш трябва на всеки 3 месеца да се ваксинира. Само че трябва да станат ваксините както за грипа - плащаш и ти я бият. За хора над 65 годишна възраст да е безплатна.

57

Анонимен

преди 2 години

Няма медицинска нужда, но трябва да се дупчат, ако искат да ходят насам-натам. Фа-ши-зъм!

56

Фиаско

преди 2 години

То и за сертификата няма научни данни че е ефективен...

55

А дали

преди 2 години

са вече здрави здравите, след като са приели 2 инжекции от препарата?

54

сертификат

преди 2 години

Според мен абсолютно безсмислени са сертификатите поради няколко причини! Първо - непрекъснато скъсяват сроковете. 2. Ваксинираните, които в последствие са боледували също имат сертификати един път за ваксина и втори път, че са преболедували. 3. Сега с Омикрона всеки може да тръгне да си вади сертификат като заразен. 4. За да имаш сертификат ще трябва няколко пъти да се бодеш. 5 Тези, които са го карали без да са регистрирани в РЗИ, а такива има много, но имат достатъчно много антитела, те отива

53

Анонимен

преди 2 години

Масово трият неудобните коментари за ваксърите. Ами боцкайте се тогава и си вярвайте, че сте безсмъртни.

52

ГКЩКШЩК

преди 2 години

МАХАЙТЕ ТЕЗИ ВАКСИНИ И ТАЗИ КОВИД ПАНДЕМИЯ ТОВА Е БИЗНЕС ЗА ВАКСИНИ

51

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да спаси Израел? Пак ли ние?

50

Анонимен

преди 2 години

До #37, на колко си години, че не разбра истината за набедената пандемия и лъжциъе-фармацефти? Тези си направиха поуки от закъснелите ваксини срещу свински грип, и сега изкуствено предизвикаха пандемията. Произвеждат си фалшиви ваксини, ръсат с бактерии и присвояват милиарди.

49

Анонимен

преди 2 години

Защо цялата медийна бойна машина на Trusted New Inititiative в момента бие канонада, че в Израел 4-та доза се оказва неефективна срещу Омикрон? Защото провеждат тактиката на "изгорената земя". Разчистват полето за новата ъпдейтната за Омикрон вакса, която ще ни натрапят наесен. А дотогова тя ще е отново морално остаряла, но те отново ще я натрапят.

48

Анонимен

преди 2 години

СЗО дърпат чергата към бедните. Има да чакат....Израел вече прави вторият бустер.

47

Анонимен

преди 2 години

Индустриалната редукционистична медицина мисли за човешкия организъм като за бездушна машина от конвейерно производство-машина, която има нужда от редовно смазване с химикали и микробиологични екскременти. А докторите са в ролята на механици-смазочници, къртачи на дефектни стружки и наносители на освежителни биоекскременти в отверстията на тази машина...

46

До 39

преди 2 години

Само да те светна, че делтата дойде септември в България. Миналото лято нямаше делта. Като лъжеш , поне си направи справката, че се излагаш.

45

За "ваксината&q

преди 2 години

Отделете малко време за това:https://youtube/watch?v=tIjDd58MNuA

44

Гуню

преди 2 години

Няма доказателства, ама давай ще се дупчим до без край, за да не обеднеят фармацевтичните компании. Алчност-смъртен грях?????????

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Гл,упаво сравнение, трроле :)

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Всеки ден умират ваксинирани, трроле. За тях не сте много загрижени, ама по нас плюете неистово. Първото място е отборно - не се опитвайте да ни го стоварите на нас, нашата вина е никаква.

41

Анонимен

преди 2 години

То няма нужда и да хапваш трюфели и омари, ама който може да си го позволи го прави. Та така и с бустера. Бедните горят. Сори!

40

Оф

преди 2 години

Нали във Франция Не дават зелен сертификат без Бустера?!? Сега пък - Обратното! Айде разберете се!

39

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите си мислят, ча са много умни. Единственият истински тест за интелигентност е да можеш да предвидиш бъдещето и да се окажеш прав. Нека пробвам и аз - на есен всички смъртифицирани ще бъдат върнати в изходна точка и ще ги накарат да си слагат сезонната Омикрон ваксина с начале. Токсикоза до умирачка.