131

до 182

преди 2 години

Като чуя "те са братя" и ме хващат дяволите. Тия коми простотии не мога да разбера как още се въртят. Не измряхте ли ве де* поколението изкуфяло.

130

ЧАПАЕВ

преди 2 години

МИИСЛИЛ СЪМ, ЧЕ УКРАЙНА ЗА РУСИЯ Е КАТО МАКЕДОНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. ДА НАПАДНЕМ И НИЕ МАКЕДОНИЯ, А? ТАКА ЛИ СЕ ПЕЧЕЛИ ПРИЯТЕЛСТВО И ДОБРОСЪСЕДСТВО?

129

до 172

преди 2 години

Всъщност съм орден края на 70-те и знам много добре за какво говоря. Не виждам контра мнение освен, че се опитваш да се правиш на интересен и пак да ти се привиждат НПО-та. Говори с факти. Ама такива нямаш. Защото просто няма.

128

ЗАПАДНИ НОВИНИ

преди 2 години

До Анонимен: "готов е да хвърли 100 000 млади непрофесионални голобради момчета невидели нищо от живота освен дуло на калашник" - такава е западната ти версия; Реално НИЩО не се кани да направи няколко години. Украинците ще се пооохладят и сами ще се ориентират кой им е бил винаги големия брат и ги е пазил!

127

до 176

преди 2 години

Личи си колко следиш темата. Аман от клоуни тук.

126

Петко

преди 2 години

До ЧАПАЕВ: А аз отивам да помагам на българите срещу нацистите урки! Та май ще съм с братушките!

125

Интервенцията почна

преди 2 години

Порошенко - потрошенко кацна в Уркаина и веднага внесе смут! Държавността стана за смях, очакват се вътрешни турболенции... Явно е работа на руснаците преди струпването на още войска по границите! Зеленски по цвят сътветства на името си вече.

124

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ОТИВАМ ДОБРОВОЛЕЦ ДА ПОМАГАМ НА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА!

123

Анонимен

преди 2 години

Путин е хитлер, че и по луд, готов е да хвърли 100 000 млади непрофесионални голобради момчета невидели нищо от живота освен дуло на калашник за пушечно месо заради имперските си амбиции... колко майки ще има да го "благославят" башицата.

122

Месец два !?

преди 2 години

Нали бяхте сигурни че нападение ще има в края на ноември после декември...средата на януари. А сега пък до месец два....а може би три четири и т.н. Да ви имам разузнаването.

121

ПЧА ВАГНЕР

преди 2 години

ОТ ИТЛЕР НАСАМ НИКОЙ НЕ Е НАПАДАЛ МИРНАТА РАСИЯ. КАКВО ПРАВЕХА И ПРАВЯТ НЕЙНИТЕ ВОЙСКИ В ЧЕХИЯ, АВГАНИСТАН, СИРИЯ, НАГОРНИ КАРАБАХ, В МОМЕНТА В КАЗАХТАН, В КРИМ?

120

до 170

преди 2 години

Ко речи? :) пускай Миле Китич и вей руското знаме пред телевизора.

119

Анонимен

преди 2 години

Не знам каква е тази любов към днешна русия. Русия която ни освободи не съществува от 1917-а година. От какво ни "освобови" СССР през втората световна война още никой не знай.

118

до 168

преди 2 години

То вас "у северозапада" никой не ви брои за хора така, че нямате никакво значение.

117

Анонимен

преди 2 години

Всичките големи русофили ама отиват да работята и живеят в западна европа и сащ :) че там им учат и децата. Големи сте ми русофили само онлайн :) особено във фейса като ми ги рапоствате тия знамена, мечки и деца в уноформи нямате равни нищо, че сте виждали русия само на глобуса.

116

Анти ГЕРБ

преди 2 години

Ха, ха, ха!

115

до 162

преди 2 години

Ми не, не сме :) русофилите сте толкова малко, че даже мога да ви кажа точна цифра :)

114

до 160

преди 2 години

Добре е човек да мисли или поне да се информира преди да пише по теми от които си няма никаква идея...

113

Анонимен

преди 2 години

Не ни вълнува, ние сме русофили.

112

do 156

преди 2 години

Що не си пиете лекарствата не знам.