31

Анонимен

преди 2 години

Краварите отишли на другия край на света имат и към 800 бази по света казват на суверена държава, че не могат да местят войски на територията си. Що за наглост?

30

Анонимен

преди 2 години

"Нападение се очаква до месец - два"Нападението до месец-два се очаква още от 2015 година...

29

Хм

преди 2 години

Много си повярваха украинците.Украйна сама по себе си е важна за САЩ и НАТО и я канят в алианса само с това че граничи с Русия и могат да използват територията и за разполагане на военни бази.Работата стана като вица за магарето което го поканили на сватба. А руснаците трябва да са луди за да допуснат това.Все едно любовника на жена ти да се настани на квартира у вас.

28

До 17,

преди 2 години

"Лабава работа сте русофобите. Нещо много сте оредели. Пари ли няма вече." - - Ами сложничко е заплатения тр о лаж - първо трябва да пишат хвалебствия и молитви за цар ковид, след това - да славословят просто Кирчо или просто Бойко и краваския свят, не им остава време да мажат и против Русия.

27

Анонимен

преди 2 години

Я се чуда как да свържа двата края и от къде да намера два лева да си купа хлеб ше седна да мисла за русия и америка не мога да си плата тока и водата аисектир.

26

до 17

преди 2 години

Вие сте лабавите :) на изборите смешната ви партия и 1% не можа да събере :) големите русофили виждали русия само на картата.

25

Смешник

преди 2 години

В викам едни здрави хубави бомби в ядрото на земята и да мирясаме всички .ще ни чуят и извън млечния път да се знае че най умните и разумните същества на земята са и най големите

24

.

преди 2 години

Спокойно украинци! Ракетите в Беларус не са срещу вас - те са предназначени за Берлин и други цели доста по-на запад от вас!

23

До 25

преди 2 години

"До Анонимен 23. По конкретно с какво е вредна Русия и кое и е цивилизованото на Европа ?" - - - Точно в момента, например, Северна Корея е по-демократична и цивилизована от всяка държава в ЕС, Северна Америка и от Австралия. Да не сравнявам с Русия. Европа потъна.

22

Анонимен

преди 2 години

Доx Предния АнонименТочно така - под новини за Путин и Русия най-добре се заработват стотинки. Иначе е трудно да вмъкваш Путин под новини за Джокович например. Добре, че през час изсмукват нещо я за Украйна, я за сев. поток. Иначе суша и глад

21

Анонимен

преди 2 години

Русия може да позиционира където си иска собствените си войски на своятеритория. Нарушителите са САЩ и НАТО, които окупират ежедневно чужди територии, включително нашата. Включително днес.

20

Анонимен

преди 2 години

Ко рече ко ко рече бре пращаите руснаците да се бият с руснаците.

19

Анонимен

преди 2 години

Супер, Ако Русия не се справи с Украйна, тя ще остане голямо главоболие за Европа в следващите години. Война няма да има, а просто бърза, прецизна военна операция в стил Крим. НАТО стро бази в Уркайна, както и не сприда да оставя нападателни оръжия на режима в Киве, който междувпрочем има много тесни финансови връзки с Вашингтон и смемейството Байдън.

18

Анонимен

преди 2 години

Русия е вредна за цивилизована Европа !

17

хаха

преди 2 години

Хайде евроджендъри, стягайте се посред зима да защитавате хохлите от гадните руснаци. Викайте и Плевнелиев, той ще ви води. И си пазете кайсийките да не ви замръзнат.

16

Анонимен

преди 2 години

Е й?

15

сс

преди 2 години

На Русия нахлуване в Украйна ще и се отрази доста зле икономически.

14

Анонимен

преди 2 години

До 9/Тия, които едно време мустакатият ги е превзел само с велосипедите си за 2 седмици, а русите им донесли освобождението на тепсия, щели да ги мачкат сега...дали им стиска? Нека опитат...

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден някой драще гоооолеми статии как Русия разполагала войски... къде - в Русия. Украйна вика как Русия се опитва да раздели и отслаби ЕС и НАТО. Ок, но какво общо има Украйна с ЕС и НАТО?

12

Анонимен

преди 2 години

Уж януари щеше да е патакламата, половината месец мина вече, а и пуканките свършват за сеира...Смешковци...